2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061248 بازدید | 685534 پست
بازم جنین داری؟ من بار اول دوتا جنین بلاست و هچینگ شده گذاشتن برام ولی نشد متاسفانه

مرسی از دعات عزیزم،3تاانتقال دادم فرش بودم

9تاتخمک داشتم هنوز تماس نگرفتم ببینم جنین دارم یا نه

مرسی از دعات عزیزم،3تاانتقال دادم فرش بودم9تاتخمک داشتم هنوز تماس نگرفتم ببینم جنین دارم یا نه

قربونت..۳ تاانتقال دادی شانس بارداریت زیاد شده..من دختر خالم بار اول ۳ تا انتقال داد یکیش گرفت الان دخترش ۵ سالشه ماشالله خوشکل و شیطون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست عزیز امپولهای رو میزنید به طور معمول 3روژ بعد میرید برای سونوبعد از سونو دوباره امپول و دو ...

عزیزم من. پانکچر شدم و جتینهام فریز شدن و گفتن برو دومین پریودی بیا منتظرم برای انتقال 

منطورم اینه وقتی میریم برای انتقال که روز اول تا سوم پریود باید بریم تا خود انتقال چقد طول میکشه 

من منطورم پروسه  خود انتقال هست 

وقتی میریم برا پروسه انتقال جنین آیا دکتر خودش عفونت رو بررسی میکنه یا الان خودم باید برم ببینم عفون ...

برای من برنامه نمینوشت

همش میگفت عفونت برو ۱۰ روز بعد بیا

الانم میگه جواب پاپ بیاد

یه جلسه برو برای معاینه 

😉

من سوال کردم کسی جوابمو نداذمیخواستم ببینم از روز اول تا سوم پریود که میریم برای انتقال تا خود روزی ...

عزیزم فک کنم2هفته بستگی ب ضخامت هم داره اگ اکی باشه14پریودی انتقال میدن اگ دیربره بالاچن روزبعد14پریودی انتقال میدن. داروهم با بستگی ب بدن هرکس داره چیابهش بدن باچ دزی

فقط به اصرار دکترم گفت دوباره نخوای تخمک کشی کنی..گفتم بودن کسایی که با یه جنین باردار شدن گفت اره ش ...

خوش اومدی عزیزم. ناامید نباش بله بودن بایه جنین مثبت شدن حتی بای دونه تکثیرشده ودوقلوشدن انشاءالله توام مثبت میشی توکل کن بخدابروتوسیکل

وقتی میریم برا پروسه انتقال جنین آیا دکتر خودش عفونت رو بررسی میکنه یا الان خودم باید برم ببینم عفون ...

عزیزم دکترت سونو میکنه اگ عفونت باشه خودش میگه بهت ک چجوریه وضعیتت دارومیده تاانتقال 

سلام خانما. ببخشید کسی بوده با وجود ای وی اف آمپول انوکساپارین نزنه تو بارداری یا مثلا آسپرین نخورده باشه؟

مثل بارداری طبیعی شرایطش طی شده باشه؟؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستید
سلام خانما. ببخشید کسی بوده با وجود ای وی اف آمپول انوکساپارین نزنه تو بارداری یا مثلا آسپرین نخورده ...

سلام بانو من روز 11انتقال هستم

فقط شیاف پروژسترون تجویز کرده روزی دوتا صبح و شب

و درصورت لکه بینی بین دو شیاف یعنی ظهر آمپول پروژسترون بزنم

که از دیشب لکه بینی قهوه ای دارم و آمپول رو هم اضاف کردم

رز من ک با هورمون نمیتونم ضخامتوبالا ببرم ب نظرت باروشهای دیگ بالاببرم چون بعدانتقال جنین دیگ نمیشه ...

سپیدار جون منم زیاد در مورد بالا بردن ضخامت اطلاعات ندارم ولی فکر نمیکنم ضخامت اگه بره بالا دوباره پایین بیاد ...بازم از دکتر بپرس و اگه چیزی دستگیرت شد به منم بگو 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش