2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درست میشه خودش این برهه بگذره به نظرم جدیدا اتفاق خاصی نیفتاده روتین زندگی ت رو عوض کنه❤️

نمیدونم الان ۱ هفته اس اینطوری شدم ۴ شب خوب بودم ولی باز دیشب اذیت شدم بعد خوابمم هست سردرد میگیرم اما خوابم نمیبره

نه والا چیز خاصی نشده دانشگاه میرم میام کار خاصی نمیکنم اخه

درسته ولی خب خوابم نمیبره چیکار کنم

برا مواقعی که نمیخوای قرص بخوری

همه روشا رو امتحان کردی؟ 

مثلا طی روز حسابی خودتو خسته کنی

مثلا ی روشی ک تازگیا رو من جواب میده  این بازیه ک یک اسم میگی با اخر کلمش اسم دیگه میگی😂 امتحان کن ذهنت رو ی چیز متمرکز میشه خوابت میبره

برا بعضیا کتاب/فیلم جوابه

برا بعضیام ریلکس کردن اینکه ب پشت دراز بکشی از سرانگشتا ی پات تا سرت رو حس کنی داری ریلکس میکنی 

دیگه... دمنوشا 

سیب رنده شده با دارچین عسل و.. 

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 
برا مواقعی که نمیخوای قرص بخوریهمه روشا رو امتحان کردی؟ مثلا طی روز حسابی خودتو خسته کنیمثلا ی روشی ...

دمنوش استفاده کردم ریلکس و بخور دادن قبل خواب دوش اب گرم اینارو امتحان کردم ولی اون بازی اسمی که گفتی رو نه امتحان نکردم😭😂

دمنوش استفاده کردم ریلکس و بخور دادن قبل خواب دوش اب گرم اینارو امتحان کردم ولی اون بازی اسمی که گفت ...

😂

منم هم دردتم ولی قرص نمیخورم

این بازیه تازگیا جواب شده برام😂💔

اون ملاتونین هم ک گفتن  منم شنیدم خوبه ولی استفاده نکردم

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 
خب قرص خواب خوبه از دکتر هم بپرس می گه

ی دکتر طب سنتی رفتم عرقیجات داد ی پودر داد و قرص دست ساز

نتونستن بخورم اعتماد کنم اخه هرجی میمرسیدم ترکیباتش چیه میگفت مضر نیست

😂منم هم دردتم ولی قرص نمیخورماین بازیه تازگیا جواب شده برام😂💔اون ملاتونین هم ک گفتن منم شنیدم خو ...

حالا امشب اسطوخودوس خوردم ببینم چی میشه

اخه من نخوابم اصلا طول روز نمیتونم کار خاصی انجام بدم بی حس میشم و بی جون

حالا امشب اسطوخودوس خوردم ببینم چی میشهاخه من نخوابم اصلا طول روز نمیتونم کار خاصی انجام بدم بی حس م ...

اسطوخودوس رومن اثر نداره

پادکست ، کتاب صوتی ها هم خوب جوابهه