ی پول زیاد اومد تو کارتم همین بلو بود رمز کارت یادم رفته بود رفتم بانک سامان گردن نگرفت گفت بلو ب ما ربط نداره چند تا بانک رفتم هیچ کدوم گردن نگرفتن اخرش رفتم پیش ریئس بانک سامان باالتماس ی رمز بهم دادن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
چون تاپیکتون داغ ترین ها رفته می تونین niniyar_5 رو تگ کنین.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلام صرفا این اکانت برای سرگرم کردن خودم و شما ساخته شده 🤝🏻😌 دلقک بازی های منو پذیرا باشید😁😂👐🏻 صرفا جهت اینکه این روزا سخت نگذره برام بلاخره پشت کنکوری و...