2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042749 بازدید | 684270 پست
باید از دکتر بپرسی ببین من خودم مشکلی نداشتم کلا مشکل فقط اسپرم بود من سری آخر هم دوباره دکتر برام د ...

ممنون عزیزم انشاءالله خدای نینی دیگه بهت ببخشه بدون دردسر خیلی راحت.ب دکترم میگم ببینم سیکل طبیعی واسه منی ک ضخامتم کمه انجام میده

سلام بچها کسی بوده مثبت شده جواب ازمایشش دوبرابر نشه؟ برا من یه برابر و نیم شده دکتر دیگه بهم نگفت تکرار کن فقط گفت دوهفته بعد برو سونو قلب الان دیدم یکی بتاش پایین بوده دوبرابر نشده رفته ازمایش دیده بتاش صفر شده منم ترسیدم 🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترم گفت نمیخاد همه ک نباید دوبرابرشن

کلا چند بار بتا دادی و عدداش چند بود؟

اگه دکترت اوکی داده نگران نباش اصلا سعی کن سایت نیایی یا مطالب مربوط به بارداری رو نخون با توجه به سقطی که داشتی سمه برات دور کن خودتو از این فضا.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

کلا چند بار بتا دادی و عدداش چند بود؟اگه دکترت اوکی داده نگران نباش اصلا سعی کن سایت نیایی یا مطالب ...

دوبار گلم یه بار ۱۸۰تکراش۲۷۰ اره دکترم گفت خوبه سونو کرد ساک دید اما من نگران شدم اخه چجوری یه دفعه بدون علامت بتا صفر میشه ترسیدم 😔الان دلشوره افتاده بهم

دوبار گلم یه بار ۱۸۰تکراش۲۷۰ اره دکترم گفت خوبه سونو کرد ساک دید اما من نگران شدم اخه چجوری یه دفعه ...

اگه ساک رو دید که عالیه اون که کلا می گن بتا به هزار رسید سونو بدین برای ساک. بتا الکی پایین نمیاد من تجربه شو داشتم، انقباضات رحم ، لکه بینی،... ریلکس باش چیزی نیست.

راستی با همون دکتر تهرانی ادامه می دی؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

اگه ساک رو دید که عالیه اون که کلا می گن بتا به هزار رسید سونو بدین برای ساک. بتا الکی پایین نمیاد م ...

نمیدونم برام دعا کن اجی من دیگه طاقت از دست دادن ندارم اصلا 🥺اره عزیزم پیش همون تهرانی ام خداییش برا دوران بارداری قبولش ندارم اما برا ای وی اف خیلی توصیش میکنم 

دوبار گلم یه بار ۱۸۰تکراش۲۷۰ اره دکترم گفت خوبه سونو کرد ساک دید اما من نگران شدم اخه چجوری یه دفعه ...

عزیزم اصلا نگران نباش.تو خودت یک بار معجزه بتا پایین رو با چشم دیدی...پس جای نگرانی نیست.فقط ۱۸۰ روز چند انتقالات بود

عزیزم اصلا نگران نباش.تو خودت یک بار معجزه بتا پایین رو با چشم دیدی...پس جای نگرانی نیست.فقط ۱۸۰ روز ...

اره گلم ولی اون دوبرابر میشد از ۱/۵برابر شدنش میترسم برا روز ۱۳این بودم 

عزیزم هر ۴۸ تا ۷۲ ساعت باید دو برابر بشه یعنی هر ۴۸ ساعت یک و نیم تا دو برابر باید بشه اگر ساک رو دیدن حتما بالای ۱۵۰۰ شده بوده بتا نگران نباش

عزیزم هر ۴۸ تا ۷۲ ساعت باید دو برابر بشه یعنی هر ۴۸ ساعت یک و نیم تا دو برابر باید بشه اگر ساک رو دی ...

اره گلم  برا من ۱/۵برابر شده بود اما فک نکنم ۱/۵۰۰شده بوده باشه چون من بعددوروز بعد ازمایشم رفتم سونو یعنی زود چند برابر شده؟ شایدم دستگاه سونوش خوب بوده دیده البته دکتر من با اطمینان کامل بهم گفت سونو کن نشون میده  🤔

نمیدونم برام دعا کن اجی من دیگه طاقت از دست دادن ندارم اصلا 🥺اره عزیزم پیش همون تهرانی ام خداییش بر ...

درسته تهرانی تو همه زمینه ها کمک می کنه توی بیمارستان میلاد که من انتقال دادم خیلی ها تخمک اهدایی می گرفتن تحت نظرش بودن،  من خودمم می خوام اقدام کنم، چون دکتر نقشینه همکاری نمی کنه در زمینه تخمک و جنین... منم ۵بار با تخمک های خودم منفی شدم دیکه صلاح نمی بینم این روال رو تکرار کنم. فقط از شلوغی مطبش و این که بخواد از اول برام عکس و آزمایش بنویسه یه کم می ترسم...

راستی دکتر نقشینه کسایی که با iui پیشش مثبت میشدن میفرستاد پیش کیهانه اساسی، خیلی تعریفشو می کردن خودشم فلوشیپ نازایی و ivf، حالا اگر خواستی یه تحقیقی بکن،  نمی دونم سرش چقدر شلوغ باشه، فرشته حقیقت و مریم تمیمی هم برای دوره مراقبت بارداری با ivf تعریفشون رو شنیدم. ان شاالله دوره بارداری عالی سپری بشه و این بار سلامت بیاد بغلت.

درسته تهرانی تو همه زمینه ها کمک می کنه توی بیمارستان میلاد که من انتقال دادم خیلی ها تخمک اهدایی می ...

باشه گلم مرسی انشالله خدا ب توام یه نی نی خوشگل و صحیح و سالم بده ب زودی ❤اره تهرانی اهدایی کار میکنه غیر اون کلی روش کمکی انجام میده مثل لیزررحم پی ار پی خراش البته اگه خودت بخای ازمایشات اگه۶ماه ازش رد نشده قبول میکنه برا تخمک کشی میخای بری؟ ببین بار اول نوبتت طول میکشه دفعه ها بعد از یک تا سوم پریودت ساعت ۳اونجا باش البته اگه صبم بری اسم بنویسی پشت در بعد ۳اونجا باشی اول وقتم نوبتت میشه  ب منشی بگو پریودم نوبت میده سونو داشته باشی همون روز نوبت میده 

2810