2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042749 بازدید | 684270 پست
باشه گلم مرسی انشالله خدا ب توام یه نی نی خوشگل و صحیح و سالم بده ب زودی ❤اره تهرانی اهدایی کار میکن ...

آره احتمالا برم پیشش البته نه برای تخمک کشی،  برای کاندید تخمک اهدایی  گرفتن شدن!  🤦‍♀️ ببینم خودش معرفی می کنه روالش چطوریه کلا، که با اسپرم همسرم جنین بشه، اگرم کلا جنین اهدایی نامه بده که بهتره هر دو مون راضی ایم، 

من خراش دادم هیسترو کردم، چند بارgcsf زدم، پی آر پی کردم، سرم ivig انواع داروهای ایمنی خلاصه همه کار کردم جواب نگرفتم، رحمم همیشه خوب بوده دکتر خودم می گفت اگه جنینت قوی باشه مثبت میشی که تو کل این ۵بار فقط بار اول مثبت شدم که با افت بتا از دستش دادم، به نظرم هر مشکلی هست از تخمک های منه، دیگه دارم به اهدایی فکر می کنم تیر آخرمه. 

ممنونم از توضیحاتت عزیزم ببینم همتش میاد ماه آینده اقدام کنم 🥲

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه گلم مرسی انشالله خدا ب توام یه نی نی خوشگل و صحیح و سالم بده ب زودی ❤اره تهرانی اهدایی کار میکن ...

وای من از همه آزمایشهامون دوسالی میگذره، یعنی اگه بخوام از اول شروع کنم   

خوبی عزیزم؟

قربونت عزیزم خودت چطوری؟ در حال حاضر پریودم ، دیروز شدم اونم خیلی سنگین،.. چه کار کنم از زن بودن همین به من رسید، روزها می گذرن با ناامیدی فکرای جورواجور، دیشب به همسرم می گفتم خدایی نکرده اگه جنگ شد من تو شلوغی ها یه بچه می دزدم 🤣🤣فکر کن چقدر داغونم دیگه. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

آره احتمالا برم پیشش البته نه برای تخمک کشی، برای کاندید تخمک اهدایی گرفتن شدن! 🤦‍♀️ ببینم خودش ...

عزیزم فک کنم جنین اهدایی هم تو میلاد داشته باشه اما من رابطاشو دیدم همیشه تخمک اهدایی و رحم اجاره ای داره انشالله همه چیز برات خوب پیش بره باردار شی🙏🙏🌹🌹

عزیزم فک کنم جنین اهدایی هم تو میلاد داشته باشه اما من رابطاشو دیدم همیشه تخمک اهدایی و رحم اجاره ای ...

عزیزم تهرانی برای شما پردنیزولون رو از کی شروع کرد؟ کنارش متفورمین هم داد؟ فکر کنم گفتی مثل نقشینه سرمو قبول نداره

وای من از همه آزمایشهامون دوسالی میگذره، یعنی اگه بخوام از اول شروع کنم

اره عزیزم ولی اگه میری پیش تهرانی عکس رنگی و نمیخاد اگه برا ای وی اف بری منم میخاستم تخمک کشی کنم اما گفتم بزار اخرین جنینامو انتقال بدم برام ازمایش ذخیره تخمدان و اسپرم فقط نوشت قبلیامو  قبول نکرد مال دوسال قبلش بود گفت تا ۶ماه قبل قبوله  

عزیزم فک کنم جنین اهدایی هم تو میلاد داشته باشه اما من رابطاشو دیدم همیشه تخمک اهدایی و رحم اجاره ای ...

آره بیمارستان زنگ زدم بهشون گفتم ۵بار با جنین های خودمون منفی شده، گفتن اگر دکترت نامه بده ، بهت می دیم، ولی خب دکتر نقشینه فکر نمی کنم همکاری کنه، من تو یک سال و خورده ای  که مطبش رفتم همچین موردی ندیدم ، کسایی که ذخیره پایین داشتن رو می فرستاد پیش تهرانی برای تخمک.

ممنونم عزیزم واقعا ایشالا خدا خودش یه راهی پیش پام بذاره، من با این که ذخیره ام کم نیس حتی به این موردم راضی ام، فقط بشه 🥲

عزیزم تهرانی برای شما پردنیزولون رو از کی شروع کرد؟ کنارش متفورمین هم داد؟ فکر کنم گفتی مثل نقشینه س ...

بعد انتقال، نه گلم من متفورمین نداشتم چرا تهرانی خودش اگه چند تا انتقال منفی داشته باشی میفرسته پیش شاکریان من خودم رفتم پیش شاکریان اما نامشو هم دادم تهرانی قبول کرد گذاشت رو پروندم و حرفی نزد 

اره عزیزم ولی اگه میری پیش تهرانی عکس رنگی و نمیخاد اگه برا ای وی اف بری منم میخاستم تخمک کشی کنم ام ...

آها، ممنون عزیزم، منم فعلا یدونه جنین دارم، اگه نشه باید تصمیم بگیرم با کی دوباره شروع کنم

بعد انتقال، نه گلم من متفورمین نداشتم چرا تهرانی خودش اگه چند تا انتقال منفی داشته باشی میفرسته پیش ...

خب پس روال کار تهرانی و نقشینه یه مدله تقریبا،اونم بعد انتقال داد، ولی دیدم بچه ها اینجا از قبلش میخوردن، منم‌خودم سرخود رفتم مشکلی نبود ولی نوشت گفت اگه میخوای بزن

آها، ممنون عزیزم، منم فعلا یدونه جنین دارم، اگه نشه باید تصمیم بگیرم با کی دوباره شروع کنم

خاهش میکنم گلم پیش  عباسی رفتی ؟ شنیدم بذا انتقال و تخمک کشی زیر میزی میگیره ازت گرفت؟ راستی برا انتقال یادت باشه ازش نامه  بستری بگیری من ابرا انتقال رفته بودم یه بنده خدا رو فرستاده بود تخمک کشی بهش نگفته بود باید تشکیل پرونده بدی دیگه بیمارستانم بستریش نکرد 

سلام دوستان

عزیزانی که مام انتقال داشتن با کدوم دکتر بودن؟ میخوام مجدد شروع کنم اینبار برم مام نمیدونم کدوم دکتر بهتره!

دوست عزیزی که رحم اجاره ای گرفتن متاسفانه یادم نمیاد اسمشون رو. کمک میخواستم ازتون

اینکه خود بیمارستان معرفی میکنه؟ هزینه هاش چه جوری باید پرداخت بشه؟ آدمای مطمئنی هستن؟ مثلا از لحاظ رعایت استراحت و این جور چیزا؟

2810