2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042822 بازدید | 684273 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله.من انتقال دومرحله ای داشتم. امروز ۱۹ روز از انتقال اولم و ۱۷ روز از انتقال دومم میگذره. د ...

ممنون عزیزم خداروشکر.انشالله همه چی خوب پیش میره. لوله نداشتن اینجا ب دردمیخوره هاخیالت راحته ک خارج رحمی نیست

ممنون عزیزم خداروشکر.انشالله همه چی خوب پیش میره. لوله نداشتن اینجا ب دردمیخوره هاخیالت راحته ک خارج ...

آره دقیقا😂 پارسال که منم دومین لوله رو برداشتن تنها چیزی ک آرومم میکرد این بود که اون حجم شدید استرسی ک همیشه بعد مثبت شدن پیدا میکردم دیگه وجود نخواهد داشت 😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره دقیقا😂 پارسال که منم دومین لوله رو برداشتن تنها چیزی ک آرومم میکرد این بود که اون حجم شدید استر ...

چه زود گذشت این دو هفته  کلی برات دعا میکنم انشاالله فردا دست پر بیای😍😍🥰

رها جون ایشالا شمام مثبت میشین

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ااای جانم. آفرین به این طرز فکر خوب.ان شالله شمام مث آیداجون همین روزا بیای بگی طبیعی خدا معجزه شو ن ...

قربونت مهربونم ان شالله هرچی خدا بخواد همون برای هممپن مقدر شه😍😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
خداروشکر ک آرومی عزیزم. خوشحال شدم ک خوبی. ماشالاب تو ک محکمی.مطمئن باش خداجواب این صبوریتومیده انشا ...

ممنونم عزیزم،باور میکنی خودمم متعجبم چقدر راحت کنار اومدم من چند روز پیش که اولین بی بی چکم منفی شد خیلی بهم ریختم و ناراحت بودم مدام از خدا میخواستم اگه فرار نیست باردار شم خودش ارومم کنه شکر که همینطور هم شد،ان شالله اکه مصلحته معجزه خدا رو ببینم و طبیعی باردار شم وگرنه به همین یه دونه جوجم🤪 هم راضیم 

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
عزیزم متاسفم واقعاخدا براتون خیر بخواد ان شا اللهاگر دوست داری بگو مشکلتون چی بود پسرتون رو هم با می ...

ممنونم قسمت نشد رو پروندم نوشتن علت ناشناخته نمیدونم اصلا مشکل اصلی چیه ، همسرم  هر سری ازمایش داد مشکلی نبود حتی مولتی ویتامین هم بهش ندادن گفتن نیاز نیست،پسرمم با سومین iui باردار شدم اونم تو شرایط معجزه واری بود همسرم فقط روز iui کنارم بود و از فرداییش تا دو هفته ماموریت بود چقدر ناراحت بودیم که درست تو حساس ترین زمان رفت ماموریت و مسلما نمیشه اما خدا خوتست وشد برای همین به معجزه های خدا امیدوارم و میخوام شروع کنم اصلاح سبک تغذیه و رژیم و ورزش هم برا سلامتیم نیازه چون حسابی بعداز اینهمه دارو و پانکچر و ... چاق شدم هم شوک به بدنم میدم و اگه خدا بخواد طبیعی نخواست هم اشکال نداره صلاحمو بهتر میدونه دیگه زوری که نمیشه.برای تک تکتون لحظه زیبایی بارداری،زایمان،نی نی دار شدن رو ارزومندم که هیچ جی به شیرینی بچه نیست ان شالله🙏🏻🙏🏻🙏🏻 

چه زود گذشت این دو هفته کلی برات دعا میکنم انشاالله فردا دست پر بیای😍😍🥰 رها جون ایشالا شمام مثبت ...

آره شکر خدا خیلی اذیت نشدم. خدا کنه ادامه شم خوب باشه😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
۳۷ کجاش بالاس؟حرف دکترتو گوش کن. من خودمم این بار میگفتم اگر نشه دیگه انجام نمیدم، کاملا درکت میکنم. ...

همسرم اصلا راضی نیست و میگه به هیچ عنوان،میگه خودتو نابود کردی دیگه خودت نیستی نه هفته ها رو میبینی نه ماه هذها وسالها که میگذرند خودتو فراموش کردی من دیگه بچه نمیخوام و نمیام زندگیتو بکن ،خودمم حس میکنم انقدر تو این راه رفتم اومدم مادری برای پسر کوچولوم کمرنگ شده مدام تو استرس و بدو بدو دکتر و بیا و ... مراحل  ivf گم شدم ،من به شیاف و امپول پروژسترون الرژی دارم اما چون جایگزینی نداره چقدر هر سری بدبختی میکشم خلاصه نه از روی هیجان و ناراحتی که بخاطر خودم و پسرم و همسرم فکر میکنم دیگه بسه،سه سری پانکچر شدم دو سری انتقال ،دوسری iui از دارو و امپول درمانی هم نگم چند سال.منم سابقه حاملگی خارج رحمی هم دارم اونم کلی نگران کننده ست دیگه جمع بندی کردم دیدم زندگیم شده تک بعدی و بچه دوم برای همین میگم یه مدت ول کنم شاید طبیعی باردار شدم نشد هم قسمت نبوده تمام تلاشمو کردم خیالم راحته.ان شالله به سلامتی نی نی اتو بغل کنی بتات خوبه شکر خدا ساک هم دیده شد خیالت راحت بیمه حضرت علی اصغر کن و بسپار به خدا😍😍😍😍😍😍

ممنونمقشنگم نه دیگه خودم کشش رو دارم نه همسرم راضیه میگهدیگه ول کن.کلا از زندگی افتادم میخوام دیگه ک ...

درست میفرمایید.  منم این انتقال آخر رو انجام دادم که فقط منفی بشه تا ببوسم بذارم کنار.واینکه اگر خدا خواست طبیعی بده

باورت میشه همچنان از خدا میخوام اگر سالم و صالح هست به دنیا بیاد

2810