2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042827 بازدید | 684273 پست
۳۷ کجاش بالاس؟حرف دکترتو گوش کن. من خودمم این بار میگفتم اگر نشه دیگه انجام نمیدم، کاملا درکت میکنم. ...

عزیزم نگران نباش خداحافظشه. میگم طلوع امروز چندم انتقالت بودک ساک دیده شد.بخاطربتای بالات زود دیده شد؟ یاهمه تواین تایم ساک تشکیل میشه؟ چون بچه هامیگفتن بتای بالای 1500ساک دیده میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونمقشنگم نه دیگه خودم کشش رو دارم نه همسرم راضیه میگهدیگه ول کن.کلا از زندگی افتادم میخوام دیگه ک ...

عزیزم متاسفم واقعا

خدا براتون خیر بخواد ان شا الله

اگر دوست داری بگو مشکلتون چی بود پسرتون رو هم با میکرو بارداری شدین؟

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
الهیییی شکر عزیزم😍😍آره بابا ۳۷ بالا نیس خوبه😅 من حدودا ی هفته دیگه ۳۷ رو تموم میکنم میرم تو ۳۸.خد ...

عزیزدلم تولدت پیشاپیش مبارک.😍😍😍❤️‍🔥🥰❤️‍🔥🥰 ان‌شاءالله خدا هدیه تولدتوداده.عزیزم من جز14رو میخونم انشاءالله خدا ازم قبول کنه. هدیه میکنم ب همه شما دوستان مهربونم.کاش خدا روسیاهم نکنه

@alaae فاطمه جان یه دقیقه میای ایتا

ببخشید دیر دیدم عزیزم. الان میام

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزدلم تولدت پیشاپیش مبارک.😍😍😍❤️‍🔥🥰❤️‍🔥🥰 ان‌شاءالله خدا هدیه تولدتوداده.عزیزم من جز14رو میخو ...

قربوووونت برم عزیزم 😭❤️❤️❤️😘😘😘😘💐

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

فردا موعد آزمایش منم هس بچه ها

لطفا دعا کنید برام

چقدر ماها که با میکرو یا ای وی اف میخوایم باردار شیم سختی میکشیم

این ۱۴ روز مث ۱۴ سال میگذره

بعد استرس بی بی چک

بعد استرس تیتر بتا ۴۸ ساعته که لب مرزی بالا نره .

بعد تشکیل قلب

واقعا بعضی از اونایی که طبیعی باردار میشن نمیدونن که خدا چقدر دوسشون داشته و ناشکری میکنن

من خاطره ی سخت انتقال ناموفق قبلیم که داستان مفصلی داره باعث شده شب و روز نداشته باشم از استرس که حتی به بی بی چک مثبت هم ریسپانس مثبتی نداشتم‌.خدا خودش کمک کنه

عزیز دلم🥺 حق داری قربونت برم کاملا میفهممت.می‌دونی اگه ب سابقه نگاه کنیم اکثریت مون اینجا تجربه های ...

ممنون از این کامنت پر انرژیت 

تمام سعیم رو میکنم.محل کار خیلی خوب خودم رو مشغول نکه میدارم ولی خب تو راه برگشت و خونه فکر و ذکر ول نمیکنه آدمو 

فردا موعد آزمایش منم هس بچه هالطفا دعا کنید برامچقدر ماها که با میکرو یا ای وی اف میخوایم باردار شیم ...

ااای جاااانم عزیزم ان شاالله فردا با بنای خوب بترکونیم اینجارو😅

ااای جاااانم عزیزم ان شاالله فردا با بنای خوب بترکونیم اینجارو😅

ایشالا خدا از دهنت بشنوه

نمیخوام ضد حال بزنم ولی برام اولویت آزمایش بتای ۴۸ ساعت بعد هس .

دفعه پیش نمیدونی چه ذوقی کردم که مثبت شد و بتای اول هم ۷۴۰ رو ابرا بودم.بتای دوم رو که گرفتم و دیدم خیلی لب مرزی ۱.۵ برابر شده فهمیدم یه مشکلی هس ولی تا هفته نه طول کشید تا ختم بارداری رو اعلام گردن

برا همین چشم انتظار آزمایش روز جمعه هستم شدیدددد😍😂

عزیزم نگران نباش خداحافظشه. میگم طلوع امروز چندم انتقالت بودک ساک دیده شد.بخاطربتای بالات زود دیده ش ...

ان شاءالله.

من انتقال دومرحله ای داشتم. امروز ۱۹ روز از انتقال اولم و ۱۷ روز از انتقال دومم میگذره. دکتر گفت چون بتات بالاس باید سونو بشی یه وقت تو لوله نباشه، گفت نه خانم دکتر خیالت راحت، من لوله ندارم😁

چون بتا بالا بود زود سونو کرد، وگرنه دیروز من از ماما پرسیدم گفت جواب آزمایشتو بیار و فقط ویزیت شو، ۱۰روز دیگه بیا سونو

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
2810