2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042823 بازدید | 684273 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا جواب ازمایش من منفی شد دیگه قسمتم نبود و کلا این پروسه رو ادامه نخواهم داد حتما قسمتم نبو ...

سلام عزیزم. ان شاءالله بهترین ها برات رقم بخوره. جنین داری بازم؟

اگر داری یه مدت استراحت کن و بی خیال شو، وقتی تجدید قوا کردی دوباره انجام بده.

من بعد از دخترم دو بار تخمک کشی کردم، لاپاراسکوپی کردم، ۳بار انتقالم منفی شد ولی دست برنداشتم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام عزیزم خوبین؟ به به به سلامتی ان شاالله. اصلا نگران نباش قرار نیس همه مث هم باشند که. من ی پدیده ...

جواب آزمایشتو به منم بگو😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام نگارمنم پنجشنبه ۲۵ مرداد انتقال دادم ،تا امروز جرات بی بی چک زدن نداشتم ،امروز صبح بی بی چک مثب ...

سلام عزیزم. منم بی بی چکم یه خط کمرنگ افتاد قسمت تی. بتام ۳۱۶۸ بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جواب آزمایشتو به منم بگو😍

چشم عزیزم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
متاسفم عزیزم😟یه مقدار به خودت فرصت بده و استراحت کن بعد به خاطر پسرت دوباره شروع کن

ممنونمقشنگم نه دیگه خودم کشش رو دارم نه همسرم راضیه میگهدیگه ول کن.کلا از زندگی افتادم میخوام دیگه کمی هم برای دل خودم زندگی کنم شدم یک ادم افسرده و استرسی دیگه خیلی تلاش کردم و نشد از خدا هم خواسته بودم اگر واقعا صلاحم نیست نشه و راضیم به رضاش میگن هیچ چیزی رو نباید به زور از خدا بخوای منم ول می کنم،انشالله همه منتظرا دلشون شاد شه منم قسمتم باشه یک روز با معجزه ش شاید طبیعی باردار شدم خدا هزاران معجزه داره😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
سلام عزیزم. ان شاءالله بهترین ها برات رقم بخوره. جنین داری بازم؟اگر داری یه مدت استراحت کن و بی خیال ...

سلام مامان خانم گل😍 نه گلم ندارم،دیگه سنمم بالاست ۳۷سالمه برای شروع دوباره ivf کشش ندارم دکترم گیر داده فعلا بیا برات فریز جنین انجام بدیم سنتزیر چهل ساله اما نمیتونم فعلا که بی خیالم ان شالله یه سفر کوچیک میرم و برمیگردم به زندگی

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
😔 دلم خیلی گرفته عزیزم. امیدوارم خیلی زود بیای و خبر خوش بدی.

قربونت برم مهربونم،اولش که نتیجه رو دیدم شوک شدم اما شکر خدا زود خودمو جمع و جور کردم و ارومم،خودم تو دعاهام از خدا خواستم اگه قراره سقط شه،مشکلی براش پیش بیاد،بعدها پشیمونم کنه🤭 پس بدون من طاقتشو ندارم و نده مطمئنم خیر صلاحم این بوده،انشالله تو خبر خوشی بهمونبدی منتظر پیام قشنگت هستم😍😍😍

عزیزم😔😔😔نمیدونم چی بگم تا آروم بشی انشاءالله خداخودش ازارامشش بهت ساطع کنه. عزیزم اگ جنین داری یک ...

قربونت قشنگم فدای تو نه متاسفانه اخرین پک بود دیگه جنینی ندارو،ممنونم مهربون شکر خدا دلم ارومه همیشه هوامو داشته حتما خیریتی داشته و من ازش بی خبرم شکر خدا 

سلام مامان خانم گل😍 نه گلم ندارم،دیگه سنمم بالاست ۳۷سالمه برای شروع دوباره ivf کشش ندارم دکترم گیر ...

۳۷ کجاش بالاس؟

حرف دکترتو گوش کن. من خودمم این بار میگفتم اگر نشه دیگه انجام نمیدم، کاملا درکت میکنم. ولی یه بار دیگه امتحان کن. توسل کن به امام حسین و برو جلو. 

من امروز رفتم دکتر که داروهامو تمدید کنم، تا بتا رو دید گفت بدو بخواب باید سونو شی. خلاصه سونو کرد و خداروشکر ساک بارداری و کیسه زرده رو دید فعلا.

برام دعاکن تا آخر همه چی خوب پیش بره.

من که امروز بچه های این تاپیکو تک تک اسم بردم و دعا کردم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برم مهربونم،اولش که نتیجه رو دیدم شوک شدم اما شکر خدا زود خودمو جمع و جور کردم و ارومم،خودم ت ...

ااای جانم. آفرین به این طرز فکر خوب.

ان شالله شمام مث آیداجون همین روزا بیای بگی طبیعی خدا معجزه شو نشونت داده😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
۳۷ کجاش بالاس؟حرف دکترتو گوش کن. من خودمم این بار میگفتم اگر نشه دیگه انجام نمیدم، کاملا درکت میکنم. ...

الهیییی شکر عزیزم😍😍

آره بابا ۳۷ بالا نیس خوبه😅 من حدودا ی هفته دیگه ۳۷ رو تموم میکنم میرم تو ۳۸.

خدایا میشه تولد امسالم ، به آرزوم رسیده باشم🥺😍😭

چشم عزیزم. دعاگوایم.تو هم دعاکن برا من همه چی تا آخر خوب پیش بره

انشاالله که بسلامتی فارغ بشی عزیزم چشمت روشن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
2810