2777
2789
عنوان

با میگو چی درست میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 45 پست
برای سرما خوردگیتون حتما عسل مصرف کنیدداخل شیرموز و خرماآب ولرم و آبلیموشیر گرمدمنوش آویشن بریزینکیس ...

ببین از عسل گرفته تا دمنوش آبلیمو و عسل و انواع شربت و قرص و میوه و بخور و....

فقط سرمون عفونت کرده شدیددد و روز بروز داره بدتر میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین از عسل گرفته تا دمنوش آبلیمو و عسل و انواع شربت و قرص و میوه و بخور و....فقط سرمون عفونت کرده ش ...

معجون شلغم و عسل بخورید آنتی بیوتیک عالی و طبیعی

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
بگو بگو

میگوحتما رگه روکمرش گرفته بشه .اگرتمیز باشه برش داره اگرم نداره باچاقو یه برش نازک بزن یه نوارظریف ازش بیرون میاد که دیگه تمیز شده .بشور وبا یه پیاز چنددقیقه بذاربجوشه وبعد آب خالی کن میگو روبشور که بوی بدش گرفته بشه ویکم نیمپز بشه .برای دوپیازه 

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
ببین از عسل گرفته تا دمنوش آبلیمو و عسل و انواع شربت و قرص و میوه و بخور و....فقط سرمون عفونت کرده ش ...

یک دستور عمومی برای درمان همه عفونت ها هست که خوبه هر کسی دچار عفونت در هر جای بدن شده رعایت کنه.

اول عسل رقیق شده صبحگاهی. یه قاشق میل کنید.

دوم: جوشانده سیاهدانه با عسل طبیعی. یه قاشق مرباخوری موقع قبل از ظهر. حدود 10 دقیقه بذارید 30 تا دونه سیاهدونه داخل 5 قاشق عسل به همراه دو لیوان اب بجوشه و بعد میل کنید

سوم: آب سیب شیرین رسیده با عسل رقیق شده قبل از خواب.

بیماری مننژیت یکی از 809 بیماری عفونی بدن هست که درمانش با همین دستور ممکن خواهد بود.

🔶 خوردن شلغم و اب شلغم هم در درمان مننژیت بسیار موثره.

برای عفونت های رحمی هم از این دستور استفاده بفرمایید

هرچی گشتیم شلغم گیرمون نیومد

حیف شد.

دو پیازه میگو هم خوشمزست .ولی چون سرماخورده هستید بذارش یک روز دیگه درست کن

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم
حیف شد.دو پیازه میگو هم خوشمزست .ولی چون سرماخورده هستید بذارش یک روز دیگه درست کن

میگو رو از فریزر دراورده بودم ک درستش کنم ولی الان ک فکر میکنم ما ن بو حس میکنیم ن مزه 

میزارمش واسه چند روز دیگه اگه انشالله خوب بشیم

دیگ واقعا پدرمون درومده

میگو رو از فریزر دراورده بودم ک درستش کنم ولی الان ک فکر میکنم ما ن بو حس میکنیم ن مزه میزارمش واسه ...

ان شاالله زود خوب میشید

میگو رو از فریزر دراورده بودم ک درستش کنم ولی الان ک فکر میکنم ما ن بو حس میکنیم ن مزه میزارمش واسه ...

😥منم دو هفتس بویایی چشایی نداشتم،الان بهترم،والا فرق نمیکنه پلو ماش باشه یا پلو میگو🤣

😥منم دو هفتس بویایی چشایی نداشتم،الان بهترم،والا فرق نمیکنه پلو ماش باشه یا پلو میگو🤣

اصن لعنت ب این مریضی

چند روز پیش شوهرم مریض شد من هی مراقبش بودم تا ۴_۵ روز بعد از روز جمعه خودم افتادم

مشکل اینه هیچکسسس نیست کمک حالمون باشه حداقل ی دمنوش واسمون درست کنه بیاره

شوهرم با اون حال مریض ک نفسش بالا نمیاد الان سرکاره منم از اسنور درس و دانشگاه و کارای خونه

2810