2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042778 بازدید | 684272 پست
عزیزم الان انار نیست منم میخوام بخورم خونم غلیظ هستش از بیرون گرفتم همش یخ بود

والله من خرداد ماه میگرفتم که اصلا انار وجود نداره الان به نظرم راحت تر پیدا میشه

از آبمیوه طبیعی فروش ها شوهرم سفارش میداد تازه میاورد.

انار رو ذخیره میکنن برای فصلی که نیست.

والله من خرداد ماه میگرفتم که اصلا انار وجود نداره الان به نظرم راحت تر پیدا میشهاز آبمیوه طبیعی فرو ...

منم یکی دو روز خوردم ولی چون فشارم معمولاً پایینه و زودم افت می‌کنه بیشتر نتونستم ادامه بدم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم،باور میکنی خودمم متعجبم چقدر راحت کنار اومدم من چند روز پیش که اولین بی بی چکم منفی شد ...

قربونت انشاءالله خداگل پسرتونگه داره. و یدونه آجی هم ب امیدخدا طبیعی بارداربشی داداشی تنهانباشه 

😆😆نمیشه موقت بست بعد ک کارمون راه افتادبازش کنیم🥴

چ عرض کنم خواهر😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
حتمابعدحجامت گفته. تاخون تازه با طبع گرم جای خون سردوبگیره. قربونت طب سنتی حجامت و.... خوبه ب شرطی ک ...

طب سنتی حوصله میخواد که من ندارم😁 تک و توک لا به لا انجام میدم

ولی خدارو شکر مشکل رحمی ندارم

دست میزنم زیر نافم گرمه ... امیدوارم رحمم گرم باشه 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جان اگ قند نداری هر روز ی پیاله کوچیک ارده وشیره اصل بخور بهترین غذاست.انقدخوبه ک خودت نتیجشو ...

مرسی قشنگم ♥️ 

یه اخلاق بدی دارم پی‌درپی نمیتونم یه چیزی رو دنبال کنم 

استفاده میکنم باز ول میکنم 

ولی چشم سعی میکنم بیشتر مصرف کنم

نمیدونی چقدر خسته شدم از مصرف دارو ، بدنم جنبه هورمون اضافه رو نداره😂 غرغرو شدم ( دارو هورمونی استفاده میکنم)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

از یه هفته به انتقال روزی یه لیوان میخوردم. بعد که دچار لکه بینی شدم روزی یه فنجان.یه هفته بعداز مث ...

انشالله خدا کمک کنه منم میخوام شروع کنم

ولی اگ بدونی زندگیم به چه وضعی افتاده همه چیز قاطی هم شده

من ۱۵ موعدم میشه ۱۳ شهریور ک بین تعطیلاته

معلوم نیست بشه تزریق کرد اون روزهای طلایی رو یا ن

غیر اون لوازمم رو جمع کردم ، ولی متاسجرمون هنوز تخلیه نکرده میگه ۱۱ ، ۱۲ خالی میکنم شرایطش جور نیست

خب ما لوازم رو ببریم خونمون کی بچینیم کی برم اصفهان همه چی قاطی شده

سعید میگه این ماه نریم ، ولی نمیشه من دارو استفاده کردم 

امروز مثل ابر بهار گریه میکرد 🥲 خیلی فشار روشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم حتما روزی یک ساعت پیاده روی تند داشته باش بذار به عرق بیوفتی و لپات گر بگیره و سرخ بشه. این یع ...

پیاده‌روی رو نمیتونم برم ، 

ولی بعضی شبا با روغن سیاهدانه چرب میکنم همینطوری میخوابم 

از این به بعد می‌بندم ممنون عزیزم ♥️ 

بخاطر حساسیتم شبا پیشونیمو میبندم ، ماسک میزنم🥴 ب کولر ، بادو خاک حساسیت دارم ، ۶ ماه طول کشید تا فهمیدم 😂🤦🏼‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخوبیت قشنگم شکر خدا انشاالله دفعه بعدی چهار نفری برین😍🙏🙏🙏

قربونت برم انشالله 🥲🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه حجامت با زالو بود ؟؟

ن فاطمه جون با تیغ بود ، حجامت عام 

چون اطلاعات نداشتم راجبش دیگه همونو انتخاب کردم😁🥴

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم جنینتون قلب داشت؟ جنین من هم ایست قلبی کرده

نه عزیزم به تشکیل قلب نرسید و فقط ساک بارداری همینجوری به رشد خودش ادامه می‌داد تا خود هفته ۹.آخر با دارو سقط نشد و مجبور به کورتاژ شدم تو بیمارستان

2810