2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043283 بازدید | 684295 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها میشه برام دعا کنین.نگرانم که جنین ها از فریز درنیاد. امروز تزریق gcsf رحمی داشتم ، دکتر جنین ...

اگه چهار سلولی هم باشه بد نیست اصلا، انشاالله که خیر باشه برات ،یه مامان دیگه توراهه پس  

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
بسلامتی گلم. ببین منم خودم میگم هرکاری ک بشه بکنیم واسه مثبت شدن ولی درمورد داروها خودم بشخصه ایرانی ...

ممنون از راهنمایی تون. اره معمولا میگن بدن با بدن فرق داره هرکس یجور جواب میده، یکی ایرانی براش بهتره یکی خارجی. موندم چیکار کنم. 

ان شالله خدا خیر پیش بیاره برای همه مون

بچه ها میشه برام دعا کنین.نگرانم که جنین ها از فریز درنیاد. امروز تزریق gcsf رحمی داشتم ، دکتر جنین ...

نگران نباشید

توکل به خدا

شنبه که مرکز بودم یه خانمه اومده بود با شیرینی، بچه ش بدنیا اومده بود . میگفت روز انتقال دکتر و جنین شناس گفتن رشد جنینت خوب نبوده . بنظر ما کنسل کن هزینه انتقال نده. شانست کمه.میگفت دیگه گفتم تا اینجا اومدم انجام میدم. حتی انقدر ناامید بوده که تو راه برگشت به شهرشون بعد از انتقال داشته وقت میگرفته مجدد بباد وارد سیکل بشه. ولی نهایتا خواست خدا مثبت شده و بچه ش بدنیا اومده بود. ان شالله که شما هم براتون همینطور اتفاق خوشایند بیوفته.

عزیزم آخه توازمایشهای ایمنی نمیدی چن بارگفتم بهت. خوب چرادست رودست میزاری عزیزم. واسه گرمی رحمت بادک ...

عزیزم رفتم دکتر ایمنی برام آزمایشو نوشت ولی منتظرم بیمه تکمیلیمون درست بشه چون یکم هزینه ش زیاد بود، اون کارهاییم که گفتی همه رو قبل انتقال انجام دادم،بادومم دارم هرروز میخورم،درکل بخاطر معده م اصلا سردی نمیتونم بخورم، من اصلا مضریجاتم نمیخورم نمیدونم چرا تاثیر نمیذاره روی تخمکم

انشالله همونی میشه که میخوای بهترین ها سهم قلب مهربونت عزیزم استرس برات خوب نیست برای حاجت رواییت ای ...

قربوووونت برم مهربونم😘😘❤️❤️❤️ خدا دلتو شاد کنه خیلی زود😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
درکت میکنم عزيزم به حق مظلومیت حضرت رقیه تمام جنینات سالم و قوی از فریز درمیان

😭😭😘😘😘😘😘❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نگران نباش خدا بزرگه ..... همین ۴ سلولی بهتر از همه در میاد♥️

توکل ی خدا😍😭😭😘❤️

عزیزم انشاءالله درمیاد توکل بخدا

ممنونم عزیزم امیدم ب دعاهاتو.

ممنون از همه ک دلمو گرم کردید❤️😘

اگه چهار سلولی هم باشه بد نیست اصلا، انشاالله که خیر باشه برات ،یه مامان دیگه توراهه پس

قربوووونت برم ان شالله 😍❤️

ان شالله اول شماها خبر خوش رو میدید😍

نگران نباشیدتوکل به خداشنبه که مرکز بودم یه خانمه اومده بود با شیرینی، بچه ش بدنیا اومده بود . میگفت ...

😭😭😭😭

ممنووووون عزیزم ان شاالله برا شما هم❤️❤️😘

بسلامتی نینی توپول انشاءالله خداروزیتومیده. ازاین روزالذت ببرچراب چیزای منفی فک میکنی ب علائم کارندا ...

چی بگم انشالله هر چی خیره پیش بیاد 

تعجب میکنم که حتی درد پریودی هم ندارم

خداجونم شکرت       
2810