2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043353 بازدید | 684307 پست
@فردایی_روشن ایشالا که باردار نباشهاگرم بود خدا بواسطه این طفلکی روزی اونا رو هم زیاد کنه ان شا الل ...

دورت بگردم 🥹 🫂 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم حتی اگر عمه ت هم‌گفت قبول نکن که مادر بچه ش بشی.یکی از آشناهای ما اینکارو کرد حتی به اسم خودشو ...

🥲 دقیقا سعید از همین میترسه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز ۶ام انتقالمه هیچ علائمی ندارم جز یکم دردپریودیخیلی بدنم خسته س خراش وپی ار پی هم انجام دادمرحمم ...

بسلامتی عزیزم انشاءالله مامانی خبرخوش بدی تاپیک رنگ خوشی بگیره عزیزم ب علائم چیکارداری رهاکن فقط خودتونابودمیکنی  بافک کردن بهش هرکیم ک علائم داشته واسه عوارض داروهابوده

خانما من ان شالله میخوام وارد سیکل انتقال بشم. در مورد استرادیول میشه راهنماییم کنید که بهتره خارجیش ...

بسلامتی گلم. ببین منم خودم میگم هرکاری ک بشه بکنیم واسه مثبت شدن ولی درمورد داروها خودم بشخصه ایرانی میگیرم آخه بدن بابدن فرق میکنه ب یکی ایرانی بهترمیفته تاخارجی وبالعکس.موفق باشی عزیز

سلام منم روز ۵ ام درد پریودی که نشونه خوبیه جای من باشی چیکار میکنی هیچی ندارم حتی درد پریودی منم بع ...

بسلامتی نینی توپول انشاءالله خداروزیتومیده. ازاین روزالذت ببرچراب چیزای منفی فک میکنی ب علائم کارنداشته باش هفته 6ب بعدانشاالله علائم خودشونشون میده

سلام منم روز ۵ ام درد پریودی که نشونه خوبیه جای من باشی چیکار میکنی هیچی ندارم حتی درد پریودی منم بع ...

به علائم نیست علائم من بعد از دوماه اومد سراغم با اینکه پروژسترون هم و داروهای دیگه استفاده می‌کردم، بدن با بدن فرق داره

بچه ها منم که بعد از دوتا انتقال منفی دست رو دست گذاشتم،نمیدونم چیکار کنم! یه جنین دیگه دارم،نمیدونم ...

عزیزم آخه توازمایشهای ایمنی نمیدی چن بارگفتم بهت. خوب چرادست رودست میزاری عزیزم. واسه گرمی رحمت بادکش گرم باروغن سیاهدونه ک قبلش چن دیقه ماساژ بدی خون بیاد روی پست بهدبادکش کنی. روزی ی قاشق چای خوری کنجد. 1تا3عددخرما.دوسین. 3تا14عددبادام درختی باپوست ک خودت بکنی ک گردوخاک نباشه روش. البته کنجد خرما بادوم مغزتوگرم میکنه وهمین باعث گرمی کل بدن میشه. ولی ب نظرم اتفاقا خوبه بری سرکارهم تحرک داری هم فکرت پاک میشه خیلی کمک میکنه ب مثبت شدنت. عزیزم من 4شنبه رفتم مام خانومه 2قلوبارداربودگفتن3روزبعدانتقال رفتم سرکاراسانسورنداشت هر روز2بار3طبقه روبالاپایین میکنم. اگ قسمتمون باشه بده خودشم نگه میداره درضمن آتی ماتهرانیم چ سودی داره کو دکتر باسواد ک دستمونوبگیره عزیزم هیچ فرقی باهم نداریم تواین مورد. توروخدا انقدب چیزای منفی فک نکن خدایی نکرده شرایط منوداشتی خوب بود بخدا تومامان میشی ببین کی گفتم

بچه ها میشه برام دعا کنین.نگرانم که جنین ها از فریز درنیاد. امروز تزریق gcsf رحمی داشتم ، دکتر جنین ...

نگران نباش خدا بزرگه ..... همین ۴ سلولی بهتر از همه در میاد♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810