2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043350 بازدید | 684307 پست
انشاءالله هرچی خیره سر راهش قراربگیره. خداباماشوخی داره😆انشاءالله توام حامله میشی ب زودی عزیزدلم تو ...

اره خریدم 😃 استفاده میکنم 

ممنون ازت قشنگم همچنین خودت

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب سی و هفتم

به نیت حاجت روایی @   

@هیوا666    

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲🏴

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

🏴۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400🏴

🏴۸_پروانه۲۲🏴

🏴۹_داداشممم🏴

🏴۱۰_زین🏴

۱۱_happygirls🏴

12_نگار80🏴

13_عبدالواحد🏴

۱۴_یامنان🏴

۱۵_پونه۰۰🏴

۱۶_فطررس🏴

۱۷_tamana366🏴

18_favali🏴

19_اهسته🏴

۲۰_Artin_arsen_artina🏴

21_poweroflove🏴

🏴22_آسمانیترینم

🏴۲۳_نیاز6973

🏴24_هدیه۹۹

۲۵_zohrehjafari🏴

۲۶_ssseffat🏴

۲۷_سمی64🏴

۲۸_5golnarges🏴

29_نهال6467🏴

30_ونوشه۶۶ _زهرا🏴

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲🏴

۳۲_marshmaloo🏴

۳۳_پروانه۲۱🏴

۳۴_شیلا۲۸🏴

۳۵_آوا66آریا🏴

۳۶_الا11543🏴

۳۷_هیوا666🏴

۳۸_nesa66

۳۹_atefeh88

۴۰_ atitalebi

۴۱_shervin68

42_avaaajon

43_بانو۱۱۳

۴۴_گل_ نقره

۴۵_mahdis1390mm

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام به همگی،فردا قراره اخرین انتقال عمرمو داشته باشم چه مثبت چه منفی دیگه کشش و سلامتی دویدن برای درمان رو ندارم اما از شانس بدم از دیروز بدجور سرماخوردم گلو درد،عطسه🥺 دعام کنید هرچی خیر و صلاحمه مقدر شه واقعا تاب و توانی دیگه ندارم خیلی خسته ام🤕این مریضی هم هرچی نورامید بود شست و برد اخه چه وقت مریضی بود😭😭😭

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
عزیزم فرشته کوچولوی تو دلم ایست قلبی کرد اگر یادت باشه بتای من خیلی دیر بالا می‌رفت یعنی ممکنه خود ج ...

وای خیلی ناراحت شدم 😞😞😞 خیلی متاسفم. میفهمم چه حالی داری… همش منتظر بودم بیای خبر بدی چون خودمم تجربه خوبی از دیر بالا رفتن بتا ندارم، همش میکفتم کاش برای شما خوب پیش بره

فکر کنم جنینهامون ضعیف بودن که اینجوری شده، یا مشکل کروموزومی 😔😔😔 امیدوارم هرچه زودتر از آسونترین راه به این آرزوت برسی 💗💗💗🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها دکتر به من گفته باید هیسترو شم .....خودش تو بیمارستانی هیسترو می‌کنه که هزینه اش میشه ۱۲ تومن 

تو مرکزی هم که من میرم هزینه ۴ یا ۶ تومن در میاد 

البته دکترم پانکچرا و انتقالایی رو که انجام میده توی همین مرکزی هست که هیسترو ۴,۶ تومن در میاد.....فقط عملهای دیگه رو تو اون بیمارستان گرون انجام میده 

الان می‌خوام از شما بپرسم هیسترو رو هر دکتری تو مرکز می‌تونه خوب انجام بده که برم مرکز، یکی از دکترای اونجا انجام بدن یا چیز خاصی داره ؟ چون من تا حالا انجام ندادم نمی‌دونم 

هیسترو همراه با خراش می‌خواد انجام بده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم فرشته کوچولوی تو دلم ایست قلبی کرد اگر یادت باشه بتای من خیلی دیر بالا می‌رفت یعنی ممکنه خود ج ...

عزیزم متاسفم. فقط میتونم بگم میفهمم که سخته. مخصوصا که ماها این همه سختی تو این راه میکشیم بعدش اینجوری میشه یه سختی مضاعف.

در مقابل خواست خدا تسلیم باش قطعا حکمتی داشته.

من خودم از خدا خواستم که اولاد سالم و صالح بده و اگر صالح نیست نده.

میدونم دلت شکسته و پر از غم هست انشاالله به زودی زود به طور طبیعی جاش برات سبز میشه. بسپار به زمان 

حتی دختر اخرشو هم نمیخواستزایمان که می‌کنه سر بچه دومی ، بعد ۴۰ روزگی مجدد حامله میشه ، ۵ ماهه بوده ...

عزیزم حتی اگر عمه ت هم‌گفت قبول نکن که مادر بچه ش بشی.

یکی از آشناهای ما اینکارو کرد حتی به اسم خودشون براز بچه شناسنامه گرفتن و کلی زحمت کشیدن. الان بچه بزرگ شده و متوجه شده رفته پیش پدرومادر واقعیش.

انشاالله خدا به خودت به زودی زود بده

سلام به همگی،فردا قراره اخرین انتقال عمرمو داشته باشم چه مثبت چه منفی دیگه کشش و سلامتی دویدن برای د ...

سلام عزیزم انشاءالله بسلامتی انتقال میدی خودتوتقویت کن عسل ابلیموابجوش گرمیجات عسل وخیلی کم فلفل قاطی کن بخورکل بدنت گرم میشه میریزه بیرون بیماری

بچه ها دکتر به من گفته باید هیسترو شم .....خودش تو بیمارستانی هیسترو می‌کنه که هزینه اش میشه ۱۲ تومن ...

عزیزم امروز زنگ زدم دکترم ماما جواب داد گفتم ک منشی دکترحق وپذیرش نکردگف بگوبرای مشاوره میام ک ببینم ب هیسترولاپرانیازدارم گفت احتمال داره بازم هیستروبشی شایدلاپرام هم بشی گفتم آخه شدم گف خیلیاباچن بارجواب گرفتن. منم گفتم اگ نیازشدمیتونم ی مرکزدولتی برم کارخانه دکتر رخ گیره حرف نداره البته دوستانم تعریف کردن. گف ن هرجا دوسداری برو. رز توام ببین مرکزدولتی کی کارش خوبه اونجابرو. یعنی این دکترا خودشونو راحت کردن علتونمیتونن پیداکنن بی جهت میفرستن زیرعمل نمیفهمن ک چ بلایی سرمون میارن همین عملاباعث سوراخ شدن رحم وخیلی عوارض میشه. امروزخاستم برم پاپ اسمیر بدم دکترنبودشانسم  

عزیزم امروز زنگ زدم دکترم ماما جواب داد گفتم ک منشی دکترحق وپذیرش نکردگف بگوبرای مشاوره میام ک ببینم ...

عیبی نداره گلم پاپ اسمیر که چیزی نیست انجام میدی 

آره میخواستم ببینم اگه هیسترو خیلی کار سختی نیست برای دکترا و اگه همشون میتونن انجام بدن ....برم همون مرکز خودم ....راستش اون یکی بیمارستانه ...مرکز نیست ولی خیلی گرونه 

عزیزم امروز زنگ زدم دکترم ماما جواب داد گفتم ک منشی دکترحق وپذیرش نکردگف بگوبرای مشاوره میام ک ببینم ...

انشالله کارت خیلی راحت حل بشه عزیزم ....همینه دیگه اگه منشی و دکتر کار رو به درازا نکشونن ،کارمون خیلی راحتر میشه ولی متاسفانه خیلی اذیت میکنن

بچه ها چرا کسی جواب منو نمیده؟ هیسترو  رو هر دکتری می‌تونه انجام بده ( منظورم دکترای ناباروری تو مراکز هستن) ،یا باید روش حساس باشم ؟

2810