2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042778 بازدید | 684272 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمای گل من سونو ان تی که دادم سرویکسم ۳۲ بود دوهفته بعد تکرار کردم ۲۶ بود که همون روز دکترم گ ...

خودمم خیلی استرس داشتم برا سرویکسم..

ولی اخرای بارداری ک معاینه شدم ایقد دهانه رحمم سفت بود ک دکتر برام شیاف گلمغربی نوشت ک دهانه باز بشه..

اگه دردی تو‌واژت اینا نداری نگران نباش.سرکلاژ هم کردی باید خیالت راحت باشه

عزیزم انشاءالله توام بسلامتی زایمان میکنی😍😍😍

سلام 

ممنون عزیزم

انشالله این مدت بگذره برسم به زایمان

البته واسه من گفتن سزارین

ولی هر روز واسه همه بچه های دعا میکنم

اونایی که منتظرن زودتر دلشون شاد بشه

اونایی که باردارن به سلامت بدنیا بیارن

از دعاهای شما منم این مدت تموم کنم و بتونم پسرم بغل بگیرم و سالم باشه

با اینکه هیچ کدومتون رو ندیدم ولی خیلی دوستون دارم 

🌹💓🌹💓

سلام ممنون عزیزمانشالله این مدت بگذره برسم به زایمانالبته واسه من گفتن سزارینولی هر روز واسه همه بچه ...

چرا سزارین؟ بچه بریچ هست؟ 

من طبیعی زایمان کردم دیگه همه ای وی افها بدونن طبیعی هم میشه زایمان کنن و ترسی نداره..

عزیزدلم زایمان کردم تک به تکتون رو دعا کردم تو اوج اون همه سختی نمی‌دونم حکمت خدا چی بود که زمانی که ...

عزیزم مبارک باشه چشم دلت روشن. خدا رو شکر ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من بیمه م نیروهای مسلح و 75کیلوم دکتر زرنانی نوشته20واحد.میترسیدم قیمتا نجومی باشه خداخیرت بده عزیزم ...

برای من آلمانی بود.

من ۶۸ام سه ویال برام نوشت. شاید ۴تا بخوایی حدود یک تومن میشه  با تامین، نیروهای مسلحم که عالیه خیلی کمتر میشه.

فقط حتما حداقل یک هفته قبل انتقالت بزن. من چون دوتا دکتر داشتم یه کم ناهماهنگی پیش اومد ۴ روز قبلش زدم نتیجه نگرفتم متاسفانه. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب بیست و چهارم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@هدیه99    

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

🏴۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400🏴

🏴۸_پروانه۲۲

🏴۹_داداشممم

🏴۱۰_زین

۱۱_happygirls🏴

12_نگار80🏴

13_عبدالواحد🏴

۱۴_یامنان🏴

۱۵_پونه۰۰🏴

۱۶_فطررس🏴

۱۷_tamana366🏴

18_favali🏴

19_اهسته🏴

۲۰_Artin_arsen_artina🏴

21_poweroflove🏴

🏴22_آسمانیترینم🏴

۲۳_نیاز6973🏴

24_هدیه۹۹🏴

۲۵_zohrehjafari

۲۶_ssseffat

۲۷_سمی64

۲۸_5golnarges

29_نهال6467

30_ونوشه۶۶ _زهرا

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲

۳۲_marshmaloo

۳۳_پروانه۲۱

۳۴_شیلا۲۸

۳۵_آوا66آریا

۳۶_الا11543

۳۷_هیوا666

۳۸_nesa66

۳۹_atefeh88

۴۰_ atitalebi

۴۱_shervin68

42_avaaajon

43_بانو۱۱۳

۴۴_گل_ نقره

۴۵_mahdis1390mm

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
قربونت برم خودمم میگم کاش دکترعلیرضایی بتونه مشکل وحل کنه. آخه دکتراقصی سفره اون موقع میاد. والاهنوز ...

ان شاالله دکتر علیرضایی تشخیص بدن و برطرف بشه .آره خوبه دوتا تو یه روز نوبت بگیری فقط معطلی دکتر روماتولوژ زیاد نیست میتونی به موقع برسی مام ؟ هر چند مام خیلی شلوغه و معطلیش زیاد ..دکتر روماتولوژت کیه ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم انشاءالله توام بسلامتی زایمان میکنی😍😍😍

سلام عزیزم خوبی چه خبر 

نرفتی برا انتقال؟

من میخوام اگر خدا بخواد اوایل شهریور پانکچر بشم امروز همسرم دگزا زد ایرادی نداره به نظرتون؟

روی اسپرم تاثیری نداره؟

قربونت برم خودمم میگم کاش دکترعلیرضایی بتونه مشکل وحل کنه. آخه دکتراقصی سفره اون موقع میاد. والاهنوز ...

ان شاالله دکتر علیرضایی تشخیص بدن و برطرف بشه .آره خوبه دوتا تو یه روز نوبت بگیری فقط معطلی دکتر روماتولوژ زیاد نیست میتونی به موقع برسی مام ؟ هر چند مام خیلی شلوغه و معطلیش زیاد ..دکتر روماتولوژت کیه ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزدلم زایمان کردم تک به تکتون رو دعا کردم تو اوج اون همه سختی نمی‌دونم حکمت خدا چی بود که زمانی که ...

عزیییییییزم 🥺😍😍😍 مباااااارکه. ان شالله قدمش پر خیر و برکت😍😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان عزیزم ببخشید اینجا مطرح میکنم اگر ممکنه برای طفل مریض یکی از دوستانم حمد شفا بخونید خدا خیرتو ...

خواندم عزیزم. الهی شفای عاجل بده ان شالله 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810