2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042728 بازدید | 684270 پست
سلام ممنون عزیزمانشالله این مدت بگذره برسم به زایمانالبته واسه من گفتن سزارینولی هر روز واسه همه بچه ...

سلام عزیزم قربونت برم انشاالله بخوشی میرسی ب زایمان گل پسرتم بغل میگیری فقط فکرای بد نکن. خداخودش نگهدارنینیت هست. ممنون ک دعامون میکنی مامان مهربون و دوسداشتنی🥰❤️‍🔥🥰

ان شاالله دکتر علیرضایی تشخیص بدن و برطرف بشه .آره خوبه دوتا تو یه روز نوبت بگیری فقط معطلی دکتر روم ...

دورت بگردم. نوبت روماتولوژی پربود عزیزم 24 ی نوبت خالی داشت دیگ نگرفتم.اگ نوبت خالی داشت می‌رسیدم چون روماتولوژی زوتراز12تموم میشه پذیرش و ویزیت. دکترعباس غلامی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان خوبم نذر کردم برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله به برکت این دعای بزرگ لطف و رحمت خدا شامل همگی ما بشه هر کس منو لایق میدونه لطفن اسمش رو بگه. 

۱) فردایی روشن   ‌
۲) سپیدار جوجو   
۳) رادیس ۱۲   

Rose_710 (۴
 Alaae  (۵
۶) س ۱۳۶۷     
 Atitalebi  (۷
Nesa66  (۸
۹) آسمان ۱۴۰۲
۱۰) رکسانا ۱۴۰۰
۱۱) قاصدک _ بیخبر
Atrin _arsen_ atrina (۱۲
۱۳) آوا ۶۶ آریا
۱۴) نهال ۶۴۶۷
۵golnarges (۱۵
Ssseffat( ۱۶
۱۷) سمی ۶۴
Panah (۱۸
Sooohaa (۱۹
۲۰) داداشم
۲۱) نیاز ۶۹۷۳
۲۲) خواهر نیاز ۶۹۷۳
۲۳) مهتاب ۴۴۴
۲۴) آسمانیترینم
۲۵) زلیخا ۱۴۰۲
۲۶) قاصددک ۱۴
Joooodi( ۲۷
۲۸) مارپلههههههه
Happygirlss (۲۹
۳۰) مهدیس
۳۱) عبدالواحد
۳۲) الا ۱۱۵۴۳
Sharareh (۳۳

عزیزم میدونم توشرایط، سختی هستی ولی این حالت بدترمیکنه. مگه سرکلاژ قابل اعتمادنیست؟ باسرکلاژ هم خطرت ...

ممنون از دلگرمیت عزیزم نمیدونم چقدر تاثیر داره سرکلاژ فقط ترسم اینه طول سرویکس کمتر نشه دعام کنین سروقت دنیا بیاد

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

خودمم خیلی استرس داشتم برا سرویکسم..ولی اخرای بارداری ک معاینه شدم ایقد دهانه رحمم سفت بود ک دکتر بر ...

فعلا درد واژن احساس نمیکنم 🥹 شما طول سرویکست چند بود عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

فعلا درد واژن احساس نمیکنم 🥹 شما طول سرویکست چند بود عزیزم

سونگرافی ترسوندم بود گفت خانم طول سرویکست کوتاهه..گفت استراحت مطلقی یا سرکلازی..

جونم خواست در بیاد.

خرچی گفتم عددش چنده.گفت چون تو نسخه ت طول سرویکس ننوشته نگفت..

کارم شد گریه..

ی هفته بعد انجام دادم دکتر اصلی بود گفت ۴۰ هست خوبه.و اصلا نیاز ب دارویی نداری .گفتم همکارتون ایقد ترسوندم ک کارم شده بود گریه

سونوی رو شکمی ایقد بود..

ب دکتر خودم ک گفتم سونو بم گفت کوتاه شده..گفت غیرممکنه..گفتم سونو واژینال برام انجام بده.گفت نمیشه ممکنه کیسه ابت پاره بشه.فقط شیاف نوشت..

دیگه خودم ازاد رفتم سونو شکمی شدم ک‌گفتن ۴۰ هست و شیافی استفاده نکردم..هفته ۲۷ بودم...

تو انومالی ۵۱ بود..

اخر قبل زایمان دهانه رو بررسی کردن ببین باز شده برا زایمان.ایقد سفت و محکم بود ک شیاف گلمغربی دادن😄

چرا سزارین؟ بچه بریچ هست؟ من طبیعی زایمان کردم دیگه همه ای وی افها بدونن طبیعی هم میشه زایمان کنن و ...

من چون خیلی خونریزی داشتم کل بارداری

و اینکه جفتم 1 مقداریش پایین هست بهم گفتن سزارین

خودمم سزارین میخوام از طبیعی خیلی ترس دازم انقدر درد کشیدم تو این مدت بارداری که فکر نکنم توانش داشته باشم 

سونگرافی ترسوندم بود گفت خانم طول سرویکست کوتاهه..گفت استراحت مطلقی یا سرکلازی..جونم خواست در بیاد.خ ...

بسلامتی عزیزدلم منم استرس سونو گرفتم هربار یه عدد بود واژینال ۴۱. حالا دیگه سرکلاژم کردم استرسم دارم زیاااد سپردم بخدا🥹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها

شماره مستقیم قسمت ناباروری بیمارستان بهمن ر دارین برای تمدید فریز جنین و...

؟؟؟؟؟

خواهش میکنم هرکس داره بفرسته برام

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
تلفنی هم مگه میشه عزیزم؟

تاپارسال که زنگ میزدیم شماره حساب می‌گرفتیم بعد فیش واریزی ر براشون فکس میکردیم و خودشون تمدید ر میزدن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
تاپارسال که زنگ میزدیم شماره حساب می‌گرفتیم بعد فیش واریزی ر براشون فکس میکردیم و خودشون تمدید ر میز ...

آهان عزیزم ممنون، البته من بیمارستان دولتی فریز دارم،باید زنگ بزنم سوال کنم، وگرنه میخواستم برم تا اونجا

من چون خیلی خونریزی داشتم کل بارداریو اینکه جفتم 1 مقداریش پایین هست بهم گفتن سزارینخودمم سزارین میخ ...

منم بارداری اولم جفتم پایین بکد و دکتر گفت تا۳۶ هفته وقت داری اگر بره بالاتر میتونی طبیعی که رفتم سونو گفت کشیده بالا و طبیعی زایمان کردم

2810