2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم گفت اگه من باهات بودم نمیزاشتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 41416 بازدید | 475 پست

خیلیییی هم خوشگله به شادی بپوشی انشالله به حرف حسودهای توی تاپیک هم اهمیت نده چون خودشون ندارن تورو سرکوب میکنن که سنگینه زشته پیرزنه نونه است 

ولشون کن مهم خودتی

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشگلن مبارک باشه😍.....چیزی که خودت پسندی قبول کن اعتماد به نفس داشته باش👍....این چیزا طبیعی هر موقع آدم چیزی میخره اطرافیان نظر میدن اما مهم سلیقه ی خودته... .والا لامصب طلا به گرونی 🤣☺شخصا از شوهرت تشکر کن بنده خدا تو این گرونی.....خوشبخت باشید دوست عزیز🙏

میمیرم برا تیفانی وای عاشقشم ونکلیف صورتییی

اینا رو خریدی قشنگه خوب کاری کردی سنگین برداشتی.

بعدا سر فرصت برو دوتا النگو ظریف یا یه دستبند شیک بردار ک کلا دستت باشه.

اینارو برای مهمونی و مجالس بپوش.مبارکت باشه.

منم همسرم خیلی واسم طلا میخرید به هر مناسبتی.

عین خنگا همیشه طلای ظریف برمی‌داشتم با اینکه میتونست طلای سنگین هم بخره.

الان میگم اگر از همون قدیم طلای سنگین برمی‌داشتم الان پس اندازم خیلی بیشتر بود.در کنارش میشد دوتا تیکه دم دستی ظریف هم خرید

خدایا شکرت

سلیقه هر کس فرق میکنه

مهم نباشه برات

خودت دوست داشتی خریدی

شما این مدلی دوست داری

از الان نظر و فکر دیگران مهم نباشه برات 

کار خودت رو بکن

در ضمن مبارک عریزم

به شادی و خرید طلا باشه همیشه❤❤💓💓🌹🌹🌹🌹

خانه شماره 12 میدان گریمولد

اسی ناراحت نشیا. اما منم بودم نمیزاشتم بخری. البته که زندگی و طلای خودته مهم سلیقه ی خودته نه دیگران. بگو دوس داشتم خریدم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
2810