2777
2789

بچه ها یکی از اقوام همسرم باغ پسته دارن بعد عموم امسال گفته پسته برا منم بذار .بهش زنگ زدم قیمت اینارو بهش گفتم حالا ۱۰ کیلو پسته میخواد بعد گفته پسته ها رو بذار تو اتوبوس که از تهران (که ما هستیم) بره اصفهان(که عموم هستن).بعد ازونطرف نه پولی ریخته نه چیزی ،تازه پنج کیلوش مال یه بنده خدایی هست پنج کیلو هم خودش،گفته اون بنده خدا پولشو میریزه ولی من الان نمیریزم.بعد تازه همونم میخواد وقتی پسته به دستش رسید بریزه ازونطرفم من با این بنده خدا(صاحب پسته) رودرواسی دارم ده کیلو پسته رو همینجوری بذارم تو اتوبوس بره نه پولی داده نه چیزی.اطمینان به راننده اتوبوس هم به کنار.شما بودید چکار میکردید؟همینجوری موندم

بگو صاحب پسته بدون پول نمیده

تموم شد رفت

بعد ۵کیلو۵کیلو‌کن با پست بفرست

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بگو صاحب پسته بدون پول نمیدهتموم شد رفتبعد ۵کیلو۵کیلو‌کن با پست بفرست

جواب درست دادن

تو دعا هاتون مریض ها رو از یاد نبریم🤲اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🙏خدا کند ایمان ما تا وقت ظهور باقی بماند وگرنه اگر #ظهور هم نزدیک باشد ولی #ایمان ما زائل شده باشد دیگر مارا چه با ظهور آن حضرت!!!حضرت را با ما چه؟!! آیت الله بهجت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بد حسابه ؟

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

شما باید به عموتون میگفتین این بنده خدا تاپول براش واریز نشه پسته نمیده باید پولشا بزنین تا بتونم ازش بخرم.اگر هم ایشون انتظار دارن شما پولشا بدید وبعدا بدن به شما که مسئله ش فرق میکنه حساب کتاب بین خودتونه واینکه آیا خوش حساب هستن یانه...در خصوصه راننده هم من خودم شخصا خیلی اعتماد ندارم مگر اینکه آشنا باشه یا آشنایی راننده را تایید کرده باشه.نه اینکه بگم خدایی نکرده راننده مشکل داشته باشه ها...خب خودم وسواسم...این مسئله ایی که نظر من واون براتون کارساز نیس با عموجان باید هماهنگ باشین