2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042949 بازدید | 684276 پست
سلام رادیس مهربونم خوبی کم پیدایی عزیزم. ممنون ازلطفت مهربونم الان انجام نمیدم گفتم قضیه بچه ببینم چ ...

سلام عزیزم ❤️قربونت آره یکم درگیریم زیاد شده با همین ارجاعات مختلفی که دکتر میگه 🫤 منم خیلی دوست داشتم یکم از این کارا انجام بدم برای تغییر روحیه ولی منم فعلا دست نگه داشتم تا ببینم تکلیف بچه چی میشه ...آره ان شاالله بعد از بدنیا امدن فسقلی که اونم فرصت برات نمیزاره 😬😍 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام رادیس مهربونم خوبی کم پیدایی عزیزم. ممنون ازلطفت مهربونم الان انجام نمیدم گفتم قضیه بچه ببینم چ ...

ان شاالله خیلی زود کارای تو هم خوب پیش بره ویزیت شدی یا نه هنوز 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون دوست مهربونم انشاالله بزودی بزود خبر بارداری خودت رو بهمون بدی

مرسی عزیزم ان شاالله شما هم بارداری راحتی داشته باشین 🤲🤲😍

ال ارژین داخل فرتیل سی ام هست انگاری.نیازه بخرم؟قیمتهاشون رو اطلاع دارید؟فک کنم دو تومنی بخاد اینارو ...

بله داخل فرتیل سی ام هم هست ولی دوز دقیقش مشخص نیست چقدر هست .قیمت جدید رو نمیدونم تا یک تومن باید باشه دیگه من کلی با قرصهای دیگه گرفته بودم ولی در مجموع آره  برای قرصها حداقل ۲ تومن در نظر داشته باشین چون گرون شده همه چیز متاسفانه 

سلام دوستان ،کسی اطلاع داره تو تهران mri باز کجا داره ،من تو فضای بسته احساس خفگی شدید بهم دست میده و خیلی اذیت میشم گفتم ان دفعه اگه جایی باشه که داشته باشه از انجا وقت بگیرم و انجام بدم 

سلام عزیزدلمدقیقا نظر منم همینه میگم اگه با آی وی اف هم بچه دار بشیم باید تا آخر عمر خداروشکر کنم بن ...

ازمایشات شوهرتو ببر بده بهش 

بگو خودت که سواد نداری ببر دکتر برات بخونه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دقیقا همینه اینکارو میکنه که اعتراض نکنمخودشم میدونه میگه بریم مشاوره میخواد بگه طلاق منم نمیدممن تا ...

مشاوره نمیره چون می‌دونه چندتا از کارای خودشو مادرشو بگی مشاور حق به کی میده 

آتی جون اگ آزمایش میدادی شایدخدا یی نکرده مشکل ایمنی داشتی اون موقع میدادن دیگ بعدانتقال میدادی هم ا ...

دیگه وقتی فهمیدم اونایی هم که مشکل ایمنی نداشتن و منفی میشدن و با گرفتن سرم مثبت شدن ،میخوام سرمو بکوبم به دیوار 

دیگه کسی که مشکل نداره چرا سرم لازمه 

سرم هم که چی بگم ،کره ی ماه بریم برگردیم از پیدا کردن این سرم راحتره

درسته عزیزم حتما امتحان میکنممن اولا مادرشوهرم خیلی دوست داشتم چون بچه هم بود واقعا صادقانه بودولی و ...

فکر می‌کنه توام مثل خودشی ،اگه به خاطر ناباروری یا چیز دیگه اذیتت نکنه پررو میشی 

ظاهراً خودش ظرفیت اینو نداره کسی بهش احترام بذاره ،پررو میشه 

مگه اسپرم اهدایی تو ایران انجام میشه؟

سلام عزیزم من تو سیکل اسپرم اهدایی هستم

شرایط خیلی راحتی داره نیازی به نامه پزشکو ، دادگاه اینجور چیزا نداره

یه ماه قبل با تقویتی و کارای دیگه بدنتو آماده میکنی 

پریود شدی اگ راه دور باشی زنگ میزنی دکتر برات محرک مینویسه روز ۱۲ سونو فولی میشی ، مجدد یه روز تعیین میکنه سونو میشی و میگه مثلا روز ۱۵.۱۶ اینجا باش

وقتی میری برات پرونده درست میکنن 

طبق ظاهر شما و همسرتون اهدا کننده پیدا میکنن

بعدش میگن اماده شی برای تزریق 

یک ساعت بعدشم بلند میشی تمام🫀

کلا خیلی دکتر خوبیه سخت نمیگیره ، مجوز رسمی داره کاملا قانونی انجام میده

مراجع تقلید هم نظرشون مثبته مثل اقای خامنه‌ای....

تو نت بزن بالا میاره 

دکتر عنایت الله ایزدی 

هر سوالی داشتی بپرس بتونم کمکت میکنم عزیزم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خوب بود عزیزم 7 تا فولیکول داشتم دیگه توکل به خدا

چقدر خوب🥹♥️

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

منتظر خبر های خوبت هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

به دلت گوش کن فاطمه جان ولی کربلا خیلی آرامش میدهمن که امسال اگه امام حسین بطلبه میرم پیاده روی اربع ...

🥺🫂

دورت بگردم زیارتت پیشاپیش قبول ✨

من همیشه این روند رو با حرم امام رضا دارم🥲 هر وقت میرم زیارت میگم دفعه دیگه با بچه میام ولی...

زندگیمو امام رضا نجات داد ، 

از روی اجبار با سعید اشتی کردم ، فرداش راهی مشهد شدیم بریم زیارت

اونجا کلی با امام رضا صحبت کردم 

خداروشکر زندگی الانم رو مدیون امام رضام

به سعید میگم امام رضا معجزه کرد زندگیم درست شد

امام حسین هم معجزه میکنه بهم بچه میده 🥲✨

چه میشه کرد انسان اگه امید نداشته باشه روحی براش نمیمومه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنده خدا پس توهم هم میزنه😆همیشه دعا کن شر رفتارش به خودش برگردهمطمئن باش برمیگردهمادرشوهرم ظلم بزرگ ...

خیلیییی توهمی هست خیلی

دعا میکنم اما کاش میشد زندگیش رو ببینید خیلییی همه چی تموم😶 

پدرشوهرم چنان ابهتی تو فامیل داره ولی از زنش کتک هم میخوره

مثلا وقتی عصبی میشه یهو مشت میزنه به پدرشوهرم یا یبار زد تو گوشش! 

میدونم شاید غیرقابل باور هست ولی به خدا قسم همرو به چشم خودم دیدم

به جادو اعتقاد ندارم اما گاهی حس میکنم شوهرش و پسراش جادو کرده چون دیدم با یه دعانویسی خیلی در ارتباطه

البته جز شوهرش و پسراش همهه تا فامیل باهاش بدن مخصوصا زنداداشاش و جاریهاش همشون میگن زخم خوردیم ازش حتی خواهراشم زیاد تحویل نمیگیرنش 

2810