2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042957 بازدید | 684276 پست
ان شاالله ان شالله 😍 اگه روزی شد و رفتین خییییلی التماس دعا دارم برا هممون. ان شالله دست پر برگردی ...

🥹🫂♥️

دورت بگردم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🥹🫂♥️دورت بگردم

خدا نکنه عزیز دلم😘😘❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربون قلب مهربونت عزیزمخودمم خیلی امیدوار بودم ولی ناامیدم کرد خدااین دلای گرفته و شکسته ی ما، مگه د ...

عزیز دلم💔 نمی دونم چی بگم واقعا..

فقط اینو می دونم که نباید به این زودی تسلیم شی.

این راه صبر زیاد و  اراده ای سمج و کفش آهنی میخواد.

مطمئنم به زودی خبر مثبت شدن بهمون میدی. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم نمیدونم چرابعضی مراکزکارت نمیدن چرا سروکله بزنی اتفاقادست پیشوبگیربگوبخاطرقصور کاریتون منو ازز ...

بخدا اصلا انرژی آدمو سرکار های پوچ میگیرن همش آدم باید دوندگی کنه یا بحث و دعوا  ،  خدایا این ناباروری چی بود ما رو بهش گرفتار کردی

دوستان خوبم نذر کردم برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله به برکت این دعای بزرگ لطف و رحمت خدا شام ...

سلام عزیزم میشه لطفا اسم منم بنویسین و خیلی دعام کنین زندگیم داره خراب میشه دیگه لطفا دعا کنین منم مادر شم..

منفی بود عزیزم آزمایشم

عزیزم این وقتا آدم نمیدونه چی بگه که حتی یه ذره حال دوستش خوب بشه

همه ی ما این تجربه تلخ منفی شدن رو بارها داشتیم

توکل به اسم اعظم خدا انشالله یه جوری سوپرایز شی که اشک شوق بریزی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

سلام خانما بنظرتون اگه قبل انتقال قرص آرام بخش بخورم بده؟

حال روحیم بده خیلی خسته ام.. با اینکه مشکل اصلی از شوهرمه اما مادرشوهرم خیلی عذابم میده هر روز میگه زندگی شما بی فایده اس حالا ما مدت زیادی نیست که عروسی کردیم..

معذرت میخوام از همتون بابت این حرف ،،،، شوهرمم به جنین هام که من اینقدر دوسشون دارم😭 گفت بچه اون مدلی بدرد من نمیخوره اونا آزمایشگاهی هستن ، قلبم شکسته

این حال من فقط بخاطر این دوتا حرف نیست خیلی اذیتم میکنن دیگه بریدم دیروز واقعا میخواستم زندگیم تموم کنم مامان بابام مدام میومدن جلو چشمام.......

لطفا با دلای پاکتون دعام کنین

ان شالله کلی جنین تپل مپل که زودی تبدیل ب نی نی 😍 بشن برات تشکیل بشه😍

ممنونم عزیزم انشالله

امیدوارم توام با خبر مثبت شدن به زودی دلمون رو شاد کنی

به خدا همیشه تو فکر تو و فاطمه فردایی و آترین هستم و دعا میکنم براتون 

مطمئنم خدا به وقتش جواب دعاهامون رو میده

سلام خانما بنظرتون اگه قبل انتقال قرص آرام بخش بخورم بده؟حال روحیم بده خیلی خسته ام.. با اینکه مشکل ...

عزیزم به خدا توکل کن که یادش آرام بخش دله این تعریفی که کردی خیلی شرایط سختیه ولی یادت باشه خدا میبینه و برات جبران میکنه

حتما قبل از انتقال آرام بخش بخور دکتر فروتن روز انتقال آمپول دیازپام تجویز میکرد

سعی کن به چیزای خوب فکر کنی خودتو سرگرم کنی و نزاری استرس و ناراحتی بیاد تو وجودت

به حرفای شوهرت فعلا توجه نکن ایشالا بچه که اومد با شیرینیش تو دل باباش جا باز میکنه تلخی این روزا یادت میره

سعی کن با شوهرت زیاد صحبت کنی و براش توضیح بدی چه شرایط سختی رو داری میگذرونی و به حمایتش نیاز داری

همه ی حرفایی که میشنوی رو نشنیده بگیر و کار درست رو انجام بده

منم اگه قابل باشم دعا میکنم دلت آروم شه

والله من پانکچرم ۱۷ تومن شد همین دی ماه تو جهاد ،شاید خیلی وقت پیش پانکچر شدی عفت جان انتقالم الان گ ...

من پانکچرم پارسال این موقع ها بود اخه شما مریض مطبی از مریضای خودشون کمتر میگیرن بیمه هم فرق میکنه 

برا انتقال هم دو سه برابره بیمارمطبو مرکز 

هزینه هام زیاد رفته بالا من ابان ماه لنفوسیت شدم هربار یک و۴۰۰ الان شده دو ۵۰۰

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دخترا شما میگین چیکار کنم ؟...بابام ۲۵ همین ماه میره کربلا ( ده روزه )منم قرار بود پریود شدم ب دکترم ...

به دلت گوش کن فاطمه جان 

ولی کربلا خیلی آرامش میده

من که امسال اگه امام حسین بطلبه میرم پیاده روی اربعین

پس فرداا پانکچر میشم بعدش دو سه هفته استراحت میکنم و میرم کربلا

خیلی ذوقش رو دارم

دو سال پیش برای اولین بار رفتم پیاده روی اربعین همش تو دلم به امام حسین میگفتم من سال دیگه بچه کوچیک دارم نمیتونم بیام ولی نشد . حتی سال بعدشم نشد.

امسال میخوام برم بگم امام حسین من سال دیگه بچه کوچیک دارم باهم میایم پابوست

من پانکچرم پارسال این موقع ها بود اخه شما مریض مطبی از مریضای خودشون کمتر میگیرن بیمه هم فرق میکنه ب ...

آره تازه موسی پور از هر پانکچر یک و نیم هم زیر میزی می‌گرفت حتما امسال هزینه رو بالاتر هم برده،انصاف ندارن 

نه من بیمه هم ندارم 

کلا دی ماه که پانکچر میشدم پرسیدم چقدر میشه یه چیز گفتن ،روز پانکچر یه چیز دیگه گرفتن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام خانما بنظرتون اگه قبل انتقال قرص آرام بخش بخورم بده؟حال روحیم بده خیلی خسته ام.. با اینکه مشکل ...

الهی بمیرم برای دلت

همسرت قبول داره  مشکل از خودش که باعث شده تو این راه بیوفتید؟

کاش کسی از ناباروریتون مطلع نبود.زن و شوهر باهم کنارمیان ولی همینکه اطرافیان میفهمن تاثیر میذارن.

ازشوهرت ناراحت نشو چون تحت تاثیر مادرش هست و مادرشوهرت هم ازسرنادانی اینکارو میکنه.

انشاالله به زودی طبیعی مامان میشی.

اگرهمسرت قبول میکنه برید مشاوره تا متوجه بشه وقتی مشکل از خودش نباید این‌ حرفا رو بزنه

2810