2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042978 بازدید | 684278 پست
بله عزیزم ی آسپرین و ی انوکسان خوبه مگر مشکل خاص که دوتا آسپرین ی انوکسان میدن

ب من گفتن آسپرین ب جای ی دونه دو عدد بخور دیگه انوکسا نزن 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره میتونی جای گذین کنی

خطرناک نیست؟ 

مثل هم عمل میکنن؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سلام اینجا کسی بوده با ذخیره سه دهم ای وی اف مثبت داشته باشه. من رفتم منفی شدم نمیدونم دیگه چکنم

عزیزم‌ چند بار پانکچر کردی؟

به نظر من تخمک اهدایی بگیر و خودتو راحت کن.

مهم اینه که تو رحم خودت رشد می کنه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نه عزیزم مثل همه خیلی‌ از دکترا تو ین بالاتر بارداری انوکسان قطع میکنن و ب آسپرین اکتفا میکنن بازم ا ...

متشکرم عزیزم 

سلام عزیزم ،من تو یه صفحه خوندم پرسیده بودین فیلر و ... برای روماتیسم ضرر داره یا نه میخواستم انجا ج ...

سلام رادیس مهربونم خوبی کم پیدایی عزیزم. ممنون ازلطفت مهربونم الان انجام نمیدم گفتم قضیه بچه ببینم چی میشه داشتم تحقیق میکردم خداروشکر میشه انجام داد بازم تحقیق میکنم. خوشحالم کردی انشاءالله خدا خوشحالت کنه 

بچه‌ها ی چیزی دهنمو درگیر کرده میشه راهنمایی کنید.دکتر من در زمینه ایمولوژی فقط دکتر زرنانی رو قبول ...

آلاجون 2تاش باهم نمیشه خورد؟ احساس میکنم من ی تاپیک خوندم خانمی گفتن  پرد نیز لون و تاکرولیموس داشتن توسیکل شون یعنی هردو رو . چرا بجای سرم اینترالیپیدای وی جی نمیدن؟ قرص تاکرولیموس ومن خیلی تعریفشوشنیدم توتاپیکاهای مختلف. اینم شنیدم پردنیزولون ب تنهایی نمیتونه کنترل محکمی کنه نمیشه اعتمادکرد

2810