2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042953 بازدید | 684276 پست
بچه ها من ازتون کمک میخوام ،عذرمیخوام اگه با پیامم باعث ناراحتیتون میشم.من ۶ سال نازایی دارم ،دوبار ...

سعی کنین چیزهای جدیدتجربه کنین توزندگی مسافرت جدید تعویض خونه یه تفریح جدیدب نامه ی جدید یه هدف مشترک به غیرازبچه پیداکنیدگاهی وقتاحتی جابه حاکردن جای یه گلدون توخونه هم بهتون روحیه میده 

با آب سرد شستشو میدن؟ میگن ک خیلی تاثیر دارهاز گرمیجات استفاده نکنند، ببخشید با آب سرد ب ی ض ه رو ش ...

من فکر کردم گرمیجات خوبه!یک عالمه فلفل می ریزم تو غذا!!!!

شستشو با آب سرد نه ولی کمپرس سرد میذاره،کدومش بهتره؟یا فرقی نمیکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🥲 جدی؟اخه آزمایشم واسه ۵ تیر بود منم ۳ تیر دادمولی من ۲۳ خرداد تزریق کردم ۲۵.۲۶ خرداد ترشح تخم مرغی ...

انشالله که خیره فاطمه جون ،از امیدوار کردن الکی خوشم نمیاد ولی هر چی باشه بازم زود بوده 

امروز ۵ تیر هست بی بی زدی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آره اگ فقط لک دیدی انشاءالله پریود بعدی میری اینطوری دلتم آرومتره انشاءالله خیریتی بوده ک عقب افتاد ...

سلام عزیزم خواهشی که دارم کتان رابااحتیاط مصرف کنیدمن یه مدت مصرف کردم 17رو پریدیم روعقب انداخت وبااینکه اصلاسابقه ی کیست نداشتم کیست سینه درآوردم ازچیزای گیاهی بشدت بپرهیزیدچون یه جارا درست می کنی صدتا جادیگه بهم میریزه 

۴۱ میلیون..وای چقد زیاد..خوب ک زمان من ایقد هزینه نکردم وگرنه شوهرم پس میکشید

خیلی کمرشکنه اونم فقط تخمک کشی کاش یسری هزینه هالااقل رایگان میشد مثل ازمایشاتو......داروهای ناباروری ...

یعنی فقط فقط عمل پانکچر ۴۱ ؟؟؟!!! چقدر گرون مام هم فکر نکنم اینقدر بگیره چه خبره رحمشون کجاست ،،، ک ...

قبل ازعیدبرای من 30و16دارو به غیرازسونوویزیت ومکمل بعدازعیدگفتن شده 41فقط تخمک کشی

کسی بوده اینجا از روز سوم انتقال جنین پاهاش سرد بشه و انتقالش مثبت بشه ؟میگن هر کی پاهاش یخ بزنه ینی ...

تو این تاپیک که برعکس بوده ،هر کی پاهاش یخ بوده مثبت شده ،انشالله خیره

قبل ازعیدبرای من 30و16دارو به غیرازسونوویزیت ومکمل بعدازعیدگفتن شده 41فقط تخمک کشی

واقعا با درد مردم دارن تجارت میکنن چقدر بی انصاف مگه چی کار میخوان انجام بدن ،خدا خودش به داد هممون برسه مارو از شر این بنگاه‌های تجاری به نام مراکز ناباروری نجات بده

خیلی کمرشکنه اونم فقط تخمک کشی کاش یسری هزینه هالااقل رایگان میشد مثل ازمایشاتو......داروهای نابارور ...

مشکل دیگه اینجا ست که صددرصد هم اولین بار تضمینی نیست آدم نتیجه بگیره خیلی ها چندبار پانکچر و انتقال میدن مثل خود من بعد این هزینه ها ضربدری چند برابر باید بشه یا آدم کلا هرچی داره نداره رو باید خرج کنه یا پا پس بکشه و تو حسرت بمونه ،،بد دردیه

مشکل دیگه اینجا ست که صددرصد هم اولین بار تضمینی نیست آدم نتیجه بگیره خیلی ها چندبار پانکچر و انتقال ...

آره واقعا منم امروز داشتم به این فکر میکردم ،راهیه که اصلا معلوم نیست نتیجه بگیریم یا نه ولی این همه دویدن ،چقدر خسته شدم خدایا خودت کمکمون کن 💔

2810