2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043033 بازدید | 684284 پست

سلام مامانای ایندهههه ی سوال خواهشا جواب بدینننن ،من س روزه جنین انتقال دادم ضخامت رحمم نه بود و یه جنین پنچ روزه ،

سوالم اینه شما تو این مدت علائم خاصی داشتین ؟من فقط کمر درد دارم و روز دوم خیلی ببخشید واژنم تیر کشید ،اینام ک علائم بارداری موفق نیستن من شنیدم حساسیت پستان خیلی علائم موفقیه ،شما حساسیت سینتون از کی شروع شد من هنوز ندارم

سلام مامانای ایندهههه ی سوال خواهشا جواب بدینننن ،من س روزه جنین انتقال دادم ضخامت رحمم نه بود و یه ...

خیلی به علایم نیست

من روز سوم بعد انتقال جنین سه روزه حس پریودی داشتم ،کلا یکی دو روز بود و گهگاهی

بعد دیگه هیچی اصلا هیچ علائمی نداشتم

حتی چند بار گریه کردم که من مثبت نمیشم

ولی در کمال تعجب روز ۱۱ بعد انتقال بی بی چک مثبت شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲ بار جنین خودم ۲ بار هم جنین اهدایی همسرم حرکت اسپرمش صفر بود واینکه ۱۰۰درصد اسپرماش شکل غیر طبیعی ...

عزمزمه ماهم تقریبا همین مشکل رو داشتیم و به پیشنهاد شوهرم، روز پانکچر تسه انجام داد

بچه ها این دی اف آی لعنتی چرا پایین نمیاد؟!انواع دارو و آمپول و ....همه کار کردیم،پایین نیومد هیچ،با ...

با آب سرد شستشو میدن؟ میگن ک خیلی تاثیر داره

از گرمیجات استفاده نکنند،  ببخشید با آب سرد ب ی ض ه رو شستشو بدن، لباس زیر و شلوار تنگ استفاده نکنند 

واقعا نیاز نیست سونوی روزهای اول وقتی جنین فریز داریم

چرا به نظرم باید ضخامت بررسی بشه و متناسب باهاش دارو بدن .یه بررسی هم‌بشه احیانا کیستی هم نباشه دکتر من کارش برای من  اشتباه بود  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چقدر دلم گرفته به خاطرت فاطمه جان وای من امید دارم چون خیلی زود آزمایش دادی آی‌ یو ای که مثل بارداری ...

🥲 جدی؟

اخه آزمایشم واسه ۵ تیر بود منم ۳ تیر دادم

ولی من ۲۳ خرداد تزریق کردم 

۲۵.۲۶ خرداد ترشح تخم مرغی داشتم... منظورم اونموقع تخمکم ازاد شد چون دردشم داشتم!

اجی الان خیلی درد دارم زیر دلم و لگنم درد میکنه ولی پیوسته نیست مثل دلدرد پریودی نیست یکم فرق داره 

اگ کیست شده باشن چی؟ چون ازاد سازی هم نداشتم 

ثمین گفت بیبی چک بزنم ۵ تیر مجدد ، اگ هاله نداد همون منفیه...

اگ باردار نیستم کاش زودتر پریود شم این دردا اذیتم میکنه

قلبمم یه درد ریز حس میکنم هم از قفسه سینه هم از پشت سمت کتفم🥲🫀

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه جان من هنوز امید دارم که شما مثبت بشی عزیزم خیلی زود به نظرم آرمایش دادی چون iui مثل بارداری ط ...

دیگه یک هفته ام خیلی دیره 🥲

دکتر خودش گفت بعد ۱۴ روز آز بده 

الان عذاب وجدان گرفتم 🥲 میگم نکنه باردار بودم و بچه رو اذیت کردم؟! 

کار خاصی نکردم حمومم طولانی تر شد استراحتم کمتر

🫣 یه بارم رابطه 

ولی خیلی درد دارم🥲 مخصوصا لگنم راه رفتن رو برام سخت کرده میلنگم

دردام همه سمت چپه جز دلدردم ک گاهی هست گاهی نیست

میگم نکنه لگن ، کتف ، قفسه سینه بهم ربط داره؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810