2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042954 بازدید | 684276 پست
دیگه یک هفته ام خیلی دیره 🥲دکتر خودش گفت بعد ۱۴ روز آز بده الان عذاب وجدان گرفتم 🥲 میگم نکنه باردا ...

آخه دوهفته بعد که برای iui کمه حالا مجددا بی بی چک بزن یا آزمایش بده ..اینا به نظر علائم حاملگی میاد .استراحت مطلق که نیاز نیست ولی خیلی هم نباید به خودت فشار میاوردی و یا خسته میشدی .تو آزمایش ایمتی - انعقادی چیزی دادی بودی قبلا 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
کسی بوده اینجا از روز سوم انتقال جنین پاهاش سرد بشه و انتقالش مثبت بشه ؟میگن هر کی پاهاش یخ بزنه ینی ...

عزیزم سرد شدن پا نشانه خوبی

من انتقال اولم که پام سرد بود مثبت شدم که خدا صلاح ندوست بمونه

انتقال سومم هم که الان هست و مثبت شدم پاهام سرد میشد هنوزم یه وقتایی میشه. یه وقتایی از درون یخ میکنه

هنوزم یه وقتایی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل ازعیدبرای من 30و16دارو به غیرازسونوویزیت ومکمل بعدازعیدگفتن شده 41فقط تخمک کشی

وای چقدر گرون شده کدوم مرکز این قیمت هستش؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دیگه یک هفته ام خیلی دیره 🥲دکتر خودش گفت بعد ۱۴ روز آز بده الان عذاب وجدان گرفتم 🥲 میگم نکنه باردا ...

درد لگن نشانه خوبی

از الان استراحت کن تا ازمایش بدی

تا جایی که متوجه شدم شما خیلی هیجانی عمل میکنی

برای طبیعی که شماهم بعداز اینکه باردار بشی حکم طبیعی رو داری میگن یک هفته بعداز موعد پریود که عقب افتاد برو آزمایش.

انشاالله روزی که آزمایش میدی مثبتی

بچه ها سلام .

من یه سوال داشتم اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم

بچه ها من انتقالم رو یزد باید انجام بدم ،

فقط یه موردی وجود داره ،لحظه ای که دکتر انتقال میده یه تخت میارن کنارت و میگن اروم بیا رو این بخواب که منتقل بشی به بخش ،میخواستم بدونم ایا شما هم همین طور هستید ؟؟

تقریبا هرجا دیدم میگن یه نیم ساعت بدون حرکت موندیم 

آره واقعا منم امروز داشتم به این فکر میکردم ،راهیه که اصلا معلوم نیست نتیجه بگیریم یا نه ولی این همه ...

عزيزم چاره ای نیست برای رسیدن به خواستمون حداقل اینه که باید این راههارو بريم میدونم داغون میشیم و شدیم ولی انسان به امید زندست انشالله خدا جواب تمام تلاش‌های شما و دوستان اینجا رو با دوقلو شدن بچه هاتون بده که از این به بعد تمام خستگی‌ها بابت بچه‌داری باشه نه بابت سروکله زدن با مسائل ناباروری

بچه ها سلام .من یه سوال داشتم اگه جواب بدید خیلی ممنون میشمبچه ها من انتقالم رو یزد باید انجام بدم ، ...

سلام ،بله مرکز ما هم همینطوره بعد از انتقال تخت میارن کنار اون تخت انتقال و میگن خودتو بکش رو تخت بعد میبرن تو سالن دیگه نیم تا یکساعت رو اون تخت خوابیدی

بچه ها سلام .من یه سوال داشتم اگه جواب بدید خیلی ممنون میشمبچه ها من انتقالم رو یزد باید انجام بدم ، ...

سلام عزیزم.انشاالله بهترین نتیجه رو میگیری.

والا مرکز ما پنج دقه دراز میکشی بعد از انتقال،بعدم بلند میشی لباستو عوض میکنی و میری.

اصلا نمیخوابیم.

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...

سلام عزیزم

مرکز ما نیم ساعت روی همون تختی که انتقال دادن میخوابیم 

به این‌چیزا فکر نکن ‌اگر اینکار مانع بود حتما تغییرش میدادن و خیلی ها تو همون مرکز شما که مثبت شدن اینکارو براشون انجام دادن.پس نگران نباش 

من فکر کردم گرمیجات خوبه!یک عالمه فلفل می ریزم تو غذا!!!!شستشو با آب سرد نه ولی کمپرس سرد میذاره،کدو ...

اصلا تغذیه تاثیری روی کیفیت اسپرم نداره.اسپرم لامصب خیلی مقاومت داره ولی دی اف ای میشه کنترل کرد. فقط سالم خوری کنیید و کلا تعادل رو رعایت کنید

شوهرمم قبلا سابقه دی اف ای بالا داشت با مصرف دارو و یکسری نکات اومد پایین 

کمپرس یخ چقدر میخوایید بزارید؟ اذیت میشید. حالا فک نکنم ضرری هم داشته باشه

ولی روزی چندین بار، خونه، بیرون، سرکار ، مهمونی ... هرجا که هست، فراموش نکنن زود ب زود برن دستشویی و با خنک شستشو بدن

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه. فاطمه جونم دورت بگردم چند روزبعدپریودت آزبده انشاءالله خدا برات خواسته. بچه هابرام دعاکنین حالم خیلی بده معدم داره میترکه ازاین همه دارو.خدایابهمون رحم کن. التماس دعا🙏

اصلا تغذیه تاثیری روی کیفیت اسپرم نداره.اسپرم لامصب خیلی مقاومت داره ولی دی اف ای میشه کنترل کرد. فق ...

عزیزم آخه ما خوزستانیم آبی که از شیر میاد در حد آب جوشه!برا همین کمپرس میذاره،معمولا سرجمع ۵یا ۶ساعت در طول روز

چه دارویی داشتید؟ما سینال و اچ ام جی بود فکر کنم

ممنون میشم اگر عددش رو بگید و اینکه نتیجه گرفتید؟

من دوبار انتقال دادم بی نتیجه!

من دوبار اول رو نیم ساعت بدون حرکت بودم.

ولی دوبار اخری ده دیقه ای بلند شدم.و عادی رفتم خونه

2810