2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043046 بازدید | 684284 پست
عزیزم اونو اطلاع دارم  میخوام بفهمم کی میتونم آزمایش بدم  روز چندم؟ ۲۳ ام تزریق کردم&nbs ...

فاطمه اگ متل ای وی اف حساب بشه دوهفته بعدمیشه دیگ چون 2مرحله ای بودی  ازتزریق دوم حساب کن6 یا7تیربایدبدی فک کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اشتباه نکردی من دوتا انتقال قبل مینشستم و نشد  الان که حالت عادی نماز خوندم شد.به نظرم به ...

عزمزمه ببخشید شما مگه منو دیروز ریپلی نزدی که ۵ روزه انتقال دادی؟؟؟؟پس چه طور نوشتین اینبار شد؟...من یعنی اشتباه فهمیدم؟گیج شدم /:

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

نماز آیت الله شاه آبادی هم خوندم. چون شنیده بودم خیلی برای بارداری مجرب هست.دو رکعت نماز استغفار هست ...

خدا خیرت بده نمیدونی چه قدر با دیدن نوشته هات آروم شدم و انگیزه گرفتم دقیقا منم ائمه مخصوصا امام حسین و امام جواد رو واسطه قرار دادم....تا جایی که بتونم نماز و کارای مستحب مجرب رو انجام میدم دعا کن منم مثبت بشم و یه بارداری سالم با بچه یا بچه های سالم داشته باشم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

بچه ها من ازتون کمک میخوام ،عذرمیخوام اگه با پیامم باعث ناراحتیتون میشم.

من ۶ سال نازایی دارم ،دوبار انتقال ناموفق ،کلی دارو درمانی ولی جواب نداده،

بچه ها الان تو مرحله ای‌از زندگی هستم که دیگه این زندگیمو دوس ندارم ، هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه ،نه سفر ،نه به خودم رسیدن ،نه بودن کنار خانوادم ،نه صحبت با همسرم .هیییچی خوشحالم نمیکنه ،همسرمم بدتر از خودم افسرده شده .

واقعا نمیدونم چیکار کنم ،انگار که فقط وجود یه بچه میتونست به زندگیم رنگ بده و الان اون نیست 

تا حالا شده اینجوری باشین؟چیکار کردین ؟

بچه ها من ازتون کمک میخوام ،عذرمیخوام اگه با پیامم باعث ناراحتیتون میشم.

من ۶ سال نازایی دارم ،دوبار انتقال ناموفق ،کلی دارو درمانی ولی جواب نداده،

بچه ها الان تو مرحله ای‌از زندگی هستم که دیگه این زندگیمو دوس ندارم ، هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه ،نه سفر ،نه به خودم رسیدن ،نه بودن کنار خانوادم ،نه صحبت با همسرم .هیییچی خوشحالم نمیکنه ،همسرمم بدتر از خودم افسرده شده .

واقعا نمیدونم چیکار کنم ،انگار که فقط وجود یه بچه میتونست به زندگیم رنگ بده و الان اون نیست 

تا حالا شده اینجوری باشین؟چیکار کردین ؟

بچه ها من ازتون کمک میخوام ،عذرمیخوام اگه با پیامم باعث ناراحتیتون میشم.من ۶ سال نازایی دارم ،دوبار ...

اره خیلی...

هر موقع اینطوری میشم یا به طلاق فکر میکنم یا ببخشید ببخشید خود کشی 

ولی بعد چند روز به خودم نهیب میزنم و سعی میکنم با فیلم های طنز ، با خرید کردن ، با هرچی ک ارومم می‌کنه روحیه مو ببرم بالا

یواش یواش موفق میشم .. 

اولش برام سخته...

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه اگ متل ای وی اف حساب بشه دوهفته بعدمیشه دیگ چون 2مرحله ای بودی ازتزریق دوم حساب کن6 یا7تیربای ...

ممنون عزیزم ♥️ 

دوفاستون باعث علائم بارداری میشه؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

این روزا خیلی سخت میگذره خیلی....از نظر من سخترین مرخله آی وی اف،نه امپولاشه نه سونوها و ویزیتای زیا ...

درک میکنم عزیزم واقعا این دوهفته سخته

زمان هم کند میگذره

من مثل بچه ها هر روز که بیدار میشدم میگفتم فلان تا شر دیگه بخوابم صبحش میرم آزمایش میدم

عزیزم اونو اطلاع دارم میخوام بفهمم کی میتونم آزمایش بدم روز چندم؟ ۲۳ ام تزریق کردم خودم فک میکنم ۵ ر ...

اوه

نمیدونم. ولی صبر کن انشاالله عقب بندازی و چند روز بعدش آزمایش بده

2810