2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زده میگه😕

380 بازدید | 23 پست

سلام زنگ زده میگه بیا اینجا.لوسترا رو تمیز کردیم نمیتونیم شیشه اش رو جا بزنیم بیا اینو جا بزن

لوسترم کارگر اومده تمیز کرده

قبلا هم چندباری گفته بود بیا خونه تکونی کن

البته قبلا کمک میکردم ولی تازگیا از خیلی رفتاراشون ناراحتم

همین چندروز پیش خونه خواهرشوهرم بود( قهریم) من زنگ زدم به مادرشوهرم و اون قطع کرد بعدا فهمیدم کار خواهرشوهرم بوده

قبلا هم از این کارا کرده.وقتی من زنگ میزدم به مادرشوهرم 

خواهرشوهزم تلفن رو قطع میکرد

الان خیلی دلم میخواست بگم بده همونی که تلفن منو قطع میکنه همون جا بزنه دیگه    و بعر بگم یا فقط عوضی بازی بلده؟

اما خب روم نشد فقط گفتم الان کار دارم فکر نکنم بتونم بیام

اونم اصرار داشت که حتما برم

حالا همین ادم مهمونی و دور همی باشه منو نمیگه الان کار داره یاد من افتاده

شما باشید میرید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

ن مگ خلی ک بری

همونا ک دعوتشون میکنه همونا برن کمکش

مگ کارگرشی

بگو حالم خوب نیس پریود شدم نمیتونم تکون بخورم

هرسری همینو بگو میفهمه نمیخوای بری

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
همینجوری سرسنگین باش نروکم کم می فهمه موقع کار زنگ نزنه

اینکه موقع دورهمی نمیگن رو ناراحت نمیشم چون هرکس اختیار مهمون دعوت کردنش دست خودشه

ولی وقتی همون ادم کاراشو به من میگه ناراحتم میکنه

نه نرو

مادرشوهر و خواهرشوهرای مجردمم دیوانه اند 

اصلا از کاراشون بگم شاخ درمیاری! عجیب اذیت کنن و بی احترامی میکنن ک فقط خردت کنن

فقط منتظرم شوهر کنن سر خودشون بیاد

من که شانس نداشتم زن داداشمم کلی اذیتم میکنه

از همه باید بخورم 

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
اگه تو مهمونیا دعوت نکنه برا کار هم نمیرم

به من تو مهمونی ها زنگ نمی‌زنن خودم با همسرم مبرم سر میزنم میام

گفت می‌خوام فرش بشورم تنهام گفتم زنگ بزن قالیشویی جمع کنه ببر بشور بیار پهن کنه خودت هم کف خونه تو تمیز کن دیگه بهم نگفت

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
2810