2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043455 بازدید | 684318 پست
خدا خیرت بده نمیدونی چه قدر با دیدن نوشته هات آروم شدم و انگیزه گرفتم دقیقا منم ائمه مخصوصا امام حسی ...

قربونت عزیزم

انشاالله به حق این روز عزیز به حق مولامون امیر المومنین شماهم مثبت میشی و بارداری خوبی رو تجربه میکنی.در خونه خدا خیلی در بزن. من بهش گفتم خدایا جز تو کسی رو ندارم که به دامنش چنگ بزنم.

شماهم برای دعا کن که بارداری خوبی داشته باشم

خودم هنوز تو شوکم و باورم نمیشه باردار شدم چون یه چیز محال برای خودم میدونستم. هرقسمتی رو میرفتم درست کنم بایه چیز جدید مواجه میشدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من ازتون کمک میخوام ،عذرمیخوام اگه با پیامم باعث ناراحتیتون میشم.من ۶ سال نازایی دارم ،دوبار ...

آره عزیزم برلی من خیلی شده 

تا جایی که دیگه دوست نداشتم زنده باشم 

بعد فکر میکردم برای اختلافات خانوادگی .دیدم وقتی اختلاف نیست بازم من همینم .فکر کردم برای بچه هست .دیدم با یه بچه هم بازم همینم

عزیزم مشکل از خودتون هست. بچه دار هم بشی میشینی فکر میکنی به زمان از دست رفته ت. 

مشکل بیشتر ماها اینه که دنبال نداشته هامون هستیم و داشته هامون زیاد به چشممون نمیاد. حالا وقتی به اون نداشته هم برسیم دوباره حالمون بده به خاطر نداشتن یه نداشته دیگه. ومشکل بعدیمون اینه که یاد نگرفتیم با وضع موحودمون کنار بیایم و زندگی کنیم و درکنار زندگی کردنمون برای کمبودهامون هم تلاش کنیم

شما خودت باید خودت رو نجات بدی از حال روحی که داری. به نظرم برو مشاوره 

اره خیلی...هر موقع اینطوری میشم یا به طلاق فکر میکنم یا ببخشید ببخشید خود کشی ولی بعد چند روز به خود ...

فاطمه‌ جان منم همش میگم لعنت به کسایی که باعث شدن من وارد این زندگی بشم ،هیچ وقت نمیبخشمشون،من نمیتونم جدا بشم ،شاید خیال پردازی کنم که اگه میشد و رها میشدم از این زندگی چقدر خوب بود ،اما جدایی برام امکان پذیر نیست.

ولی توان حرکتم ندارم ،دوس دارم برم مژه بکارم تا بلکه حالم بهتر بشه اما توانش رو ندارم 

آره عزیزم برلی من خیلی شده تا جایی که دیگه دوست نداشتم زنده باشم بعد فکر میکردم برای اختلافات خانواد ...

مرسی ک برام نوشتی عزیزم ،شاید درست میگی،شاید بچه هم مشکلم رو حل نکنه ،راستش الان دلم نمیخواد تو این زندگی باشم ،و راه حلی هم براش ندارم 

بچه ها من ازتون کمک میخوام ،عذرمیخوام اگه با پیامم باعث ناراحتیتون میشم.من ۶ سال نازایی دارم ،دوبار ...

عزیزم نیازی ب عذرخواهی نیست هممون همدردیم اینجاجاییه همه همدیگه رودرک میکنیم آروم میشیم اینجاازتجربه های هم استفاده می‌کنیم انشاءالله درهای رحمت خدا ب روی تو وهمه دوستان بازمیشه. ببخشیدمارال جون مشکلت چیه؟تخمک ضعیفه یاازهمسرته؟ 

سلام خواهران من با میکرو باردار شدم خدارو شکر الان هفته پنجم هستم و شاغل . تا الان مرخصی بودم . به نظر شما میتونم برم اداره ؟؟

بعد من روزی دو تا آمپول پروژسترون و ی دونه انوکسا میزنم 

سه تا استرادیول و ی دونه پردینزولون 

اینا تا کی ادامه داره ؟

عزیزم نیازی ب عذرخواهی نیست هممون همدردیم اینجاجاییه همه همدیگه رودرک میکنیم آروم میشیم اینجاازتجربه ...

ممنون گلم ،خودم پلی کیستیکم ،همسرم مورفو دو درصد ،شایدم بخت سیاه 

مرسی ک برام نوشتی عزیزم ،شاید درست میگی،شاید بچه هم مشکلم رو حل نکنه ،راستش الان دلم نمیخواد تو این ...

عزیزم میدونم بچه خیلی مهمه ولیکن همه زندگی نیست میدونم بی بچه بودن خیلی سخته ولی سهم همسرت چی تواین زندگی.؟من حرف دوستمونوقبول دارم توباید روی خودت کارکنی عزیز. توالان همسرت ک وجود داره رونمیبینی فقط ب بچه فک میکنی درحالیکه اولویت اول همسرادمه فردا روزی مطمئنی باوجود بچه دیگ حالت اینطوری نمیشه.الان خودمومیگم وضعیتم انقد وحشتناکه برای بارداری حد نداره هزاران بیماری هردفه ی گره میفته خوب اگ خدانخاست بچه بده خیلی خیلی ناراحت میشم گریه میکنم شایدیکی دو رو خلوت کنم ولی نمیتونم ازهمسرم بگذرم چون بعدخدا عشق همسرمه ک میتونه من بدون بچه سرپانگه داره. توام جوونی حالاانقد زودخسته نشو پس اوناییکه 9بارانتقال دادن بار9مثبت شدن اوناچی بگن من خودم 11ساله بچه ندارم بگم طلاق بگیرم یاهرچی نمیشه ک با این حرفافقط خودموازارمیدم بعدهمسرم عذاب میکشه خواهش میکنم کم نیار تواین راه شده هزاران آزمایش بدین دکتر عوض کنین هرچی کم نیارین تواین راه بایدقوی باشی انشاءالله خدا روزیتومیده ببین کی گفتم میای همینجامیگی مامان شدم انقدم رو فکرای بدمتمرکزنشولطفاعزیزدلم ازحرفام ناراحت نشی قشنگم چون ناراحت میشم میبینم دوستام ب این چیزای منفی فک میکنن دوستدارم دوست خوبم🥰❤️‍🔥

وای مارال جون بخداک مشکلت چیزی نیس ببین من بهت قول میدم باردارمیشی.دختربخت سیاه چیه!؟ نزن این حرفو خیلیم خوشبختی. عزیزم آزمایش‌های ایمنی انعقادی تکمیلی دادی؟ این آزمایشها خیلی مهمه همه روبده. شایدبدنت جنین وپس میزنه.یارحمت مشکل نداره؟ 

آره عزیزم دقیقا وضعیتی هست که الان توش گرفتارشدم  انگار من رو توصیف کردین ،مثل شما هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه و احساس میکنم افسرده شدم روحیه هیچ کاری ندارم من کسی بودم فوق العاده فعال و پرانرژی ولی الان قشنگ مثل افسرده ها یا خوابم یاوقتی هم که بیدارم که هستم حوصله انجام هیچ کاری ندارم و فکر کنم خودمون رو خودمون باید کار کنیم و این شرایط رو تغییر بدیم .ما زندگی رو گذاشتیم حول محور بچه دار شدن و این اشتباهمونه حالا چه جوریش رو خودمم نمیدونم 😶🤦‍♀️ باید بگردیم یه راهی که فکر میکنیم از این شرایط بیرون بیایم پیدا کنیم . امروز دوستم میگفت سفر برو روحیه ات رو عوض کن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

گلم مشکل شما که خیلی جدی نیست چرا اینقدر ناامیدی 

برای پلی کیستیک تحرک زیاد خوبه ،ورزش کن هم برای روحیه ات خوبه هم کمک می‌کنه تخمک آزاد کنی 

والا مورفو ۲ هم که برای ای وی اف خوبه ،توی طبیعی هم که من یه دوست داشتم شوهرش مورفو ۲ بود طبیعی باردار شد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم اونو اطلاع دارم میخوام بفهمم کی میتونم آزمایش بدم روز چندم؟ ۲۳ ام تزریق کردم خودم فک میکنم ۵ ر ...

فاطمه جان فکر کنم شما باید سر دوهفته مثل ivf نباید آزمایش بدین چون توی ای یو آی  لقاح و لانه گزینه دیرتر انجام میشه بعد از تاریخ پریودت آزمایش بده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
2810