2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043724 بازدید | 684336 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید اینو میپرسم🙈 امروز صبح زود رفتم سرویس ، ترشح لژ دار داشتم  یعنی تخمکم اون موقع ازاد ش ...

فاطمه اینابخاطرعوارض داروهایی ک مصرف کردی من خودم استرادیول میخورم انقدترشح کشدار دارم قطع میکنم ب مروربهترمیشه توام ک داروهات قوی بوده البته میتونه از لانه گزینی هم باشه نمیدونم زوده یا میشه چون واسه توطبیعی حساب میشه ن ای وی اف

سلام بچها من رفتم دکتر برام ازمایش ایمنی انعقادی نوشت امروز ظهر پریود شدم اما سرما خوردم صب امپول پن ...

سلام عزیزم بسلامتی بعضیا توتاپیک ای دیگ خوندم گفته بودن نبایدانتی بیوتیک بخوریم یاداروهای ضدانعقاد.توام ک پنی و آموکسی داری بنظرم زنگ بزن ازازمایشگاه بپرس

ممنون عزیزدلم که به فکرم بودی عزیزم به من گفت ۵شنبه بیا ۱۰ من فک کردم شب رو میگه نگو صبح رو میگه نوب ...

فدات بشم عب نداره انشاءالله همه چی عالیه خیالت راحت باشه. آخه بعضی مراکزشبم هستن شایدبخاطراون فک کردی فدای سرخودتونینیت چند روز اینور اونور چی میخوادبشه

خودت چه خبر خاطره خوبم 

فدات شم من اگ خدابخواد هفته بعدپریودبشم تقریبا 9تا12تیربایدبرم دکتر ببینم اون مایع لعنتی ازبین رفته اگ ازبین رفته باشه ضخامتم خوب باشه بسلامتی انتقال میدم وای ذوق کردم🥹دعام کنین انقدمحتاجم ک حدنداره

من هنوز اول راهم ۱۵ هفته نگران نباش عزیزم علم اونقد پیشرفت کرده که اگه خدایی نکرده مشکلی هم باشه حی ...

من که ۶ ماهم شد تازه شکمم داشت میومد بالا😄

الانم هرکی میبینم میگه شکم نداری چرا...

ولی خودم زیر لباس میبینم دارم..

چون شکم اولی هستم معلوم نی..

ماها چون شکمامون چربی نداشتن معلوم نیستن.

بعد بچه سه ماهه ک ریزه هنوز .انتظار از فقیر نداشته باش😄

آره والا کلا این پروسه پرچالشه.عزیزم بچه دومته خداحفظشون کنه. بچه هاخیلی تیزن مواظب باش ازدهنش درنیا ...

من اولی رو راحت باردارشدم.سر دومی مشکل دارشدم و چندسال دارم میدوم. یکسره زیر گوشم میگه چرا تنهام.

خداروشکر به شدت دهنش سفته.ذره ای نم پس نمیده

پردنیزولون همون کورتونه دیگ مگ بجزپردنیزولون دیگ چ نوع کورتونی داد؟ آره دیگ لامصب میبره بالا من ساله ...

یه آمپول بود دورنافم زدم

مخصوص آندومتریوز. آخه من آندومتریوز داشتم همین باعث ناباروریم شد

2810