2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043748 بازدید | 684336 پست
بچه ها یه کاربری بود به اسم  parii 73،کسی ازش خبر داره؟

یه بار اومد گفت که مثبت شده و بارداره ،دیگه نیومد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
الان چندهفته ای؟؟  ایقد ترس زایمان رو دارم ک نگو.چون تاحالا تجربه نداشتم .میترسم گیر کنه و نیا ...

من هنوز اول راهم ۱۵ هفته

نگران نباش عزیزم علم اونقد پیشرفت کرده که اگه خدایی نکرده مشکلی هم باشه حین زایمان سریع یه راه حل دیگه جایگزین میکنن فقط این وسط درداش واسه ماست

ماهور جان من الان سه ماه رد کردم ولی شکمم انگار نه انگار فقط سایزم زیاد شده

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هنوز اول راهم ۱۵ هفته نگران نباش عزیزم علم اونقد پیشرفت کرده که اگه خدایی نکرده مشکلی هم باشه حی ...

😍😍 

بسلامتی طی کنی این دوران رو 

با عمم تقریباً یکی هستی ، اونم ۱۲ هفته هست 😁

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دوستان جنسیت عمم چیه😁

دختر دوست داشت ولی انگار پسره؟!

یه پسر ۱۲ ساله داره از ازدواج قبلیش.. میگه دختر میخوام 

ماها چون دختر کم داریم تو فامیل و خانواده ، برای همین عاشق دختریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ازشانست مامانت اسباب کشی داره🤣🤣میبینی همیشه اینطوریه ها همه چی بهم میپیچه. بخدامن بخوام ی کارقایمک ...

کار خوبی میکنی😄

چ میشه کرد ادم مجبور میشه گاهی...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادرشوهردلش خوشه توانجام میدی🤣🤣🤣

همیشه ام میپرسه انجام میدی میگم اره😈😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزدلم خودمم اطلاعاتم کمه ولی خب آزمایش ژنتیک خودمو همسرم مشکلی نداشت،بیماری خودایمنی هم نداشتم،آزم ...

عزیزم منم دقیقا با همین شرایط ولی dfi 12/5 منفی شدم!

یه خانمی قبلا میومد گروه با دی اف ای ۳۵ طبیعی شد! خودشم باورش نمیشد و همش منتظر سقط بود.

من واقعا باور دارم فقط خدا باید بخواد همین و بس.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام عزیزم خوبین؟ ببخشید شما باردارین؟ مشکلتون چی بود؟

سلام عزیزم 

انشالله خدا از زبونت بشنوه و باردار باشم🥹🤍

مشکل کمبود اسپرمه ، مورفو صفره, حرکت ۵ و...

دقیق یادم نیست

من اهدایی گرفتم.. دیروز ک دکتر جدید آزمایش همسرم رو دید گفت ۱۰۰ درصد اسپرم هات انرمال هستن!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دورت بگردم میفهممت بخدامنم دوسدارم جلوتر ازشوهرم پدرشوهرموخوشحال کنم میگه آرزومه بچه شماروببینم. خدا ...

🥹🤍

اره خانواده همسر منم خیلی بچه دوستن ، یعنی تا حرف بچه میشه گریه میکنن ادم معذب میشه 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید اینو میپرسم🙈

امروز صبح زود رفتم سرویس ، ترشح لژ دار داشتم 

یعنی تخمکم اون موقع ازاد شده؟ 

دردم دارم🥲 درد پریودی 

شدتش راستو چپ کمو زیاد میشه ، فکز میکنم بقیش هنوز ازاد نشده🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچها من رفتم دکتر برام ازمایش ایمنی انعقادی نوشت امروز ظهر پریود شدم اما سرما خوردم صب امپول پن سیلین و قرص اموکسی کلاو خوردم ب نظرتون میشه ازمایش ایمنی رو بدم یا بزارم برا ماه بعد خیلی اعصابم ریخت بهم 😖😔

قربونت عزیزم..اخراش داره اذیتم میکنه..معدم مث سنگ میشه..انکار میاد تو معدم.. همی الان داره مث مار ح ...

منم حرکتش یکم اذیتم می‌کنه من ۳۴هفته و ۱روزم تقریبا یه هفته اختلاف مونه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
2810