2777
2789

امروز بین داداشم و بابام دعوای خیلی شدید شد   داداشم رو بابلم دست بلند کرد  اولین بارش بود تمام دروهمسایه جمع شدن   طبق معمول  با فتنه پرلکنی زیرکلنه مامانم ک مدام پیش بابام ازبچه ها بدگویی میکنه پیش بچه ها مدام ازبابام میگه  مثلا ب بابلم میگه پسر کوچیکه سیگارمیکشه و الکل مصرف میکنه مدام و ...  ب داداشام میگه بابا دشمن اصلی شماست چشم دیدنتون و نداره همش دنبال مامان و خانوادشه شما اگه بمیریدم واسش مهم نیست  مدام ازاین جکر حرفا روزی هزاربار بینشون رد و بدل میکنه 

امشب ک دعواشون شد سر ماشین بود اصلا من روخمم خبرنداشت داشتم تو اتاق بچه میخوابوندم  ک صدا رفت بالا اومدم بیرون 

دیدم مادرم داره منو نفرین میکنه و میکوبه ب زمین دستاشو ک ازپا قدم این دختره ک خونه ما اینجورشده  این خودش ک زندگی نداره چشم دیدن زندگی ماهاروهم نداره  چشمش دنبال این خونه اس 😐 وای الهی ک جوون مرگ شی دختر  من ک سه تا پسر داشتممممممممم  این دختر چی بود بم دادی خدا   رو ب همسایه ها میگفت من اصن حتی متوجه نمیشدم ک الان واقعا بامنه؟ 

بمونه ب یادگاااار 💔

ک وقتی برگشتم سرخونم   تاپیکامو بخونمشون و هوس خونه پدر و نکنم   هزاربار لعنت بمن لعنت بمن لعنت بمن 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرت چرا تو رو نفرین می کنه

ازاول دختر نمیخواستن و ب شدت زن ستیزع باتمام زنای دنیا مشکل داره پارانویید داره همین الانم ب بابام داره میگه همین و بگیر باش زندگی کن  ینی من ... همش فکرمیکنه من با پدرم یادبرادرام راب‌ه جنسی دارم  و همه باهم دارن   حتی شک داره ک کسایی ک حیوون خونگی دارن برای رابطه جنسی دارن 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

2810