2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043676 بازدید | 684334 پست
الان تست زدم دو خط افتاد... انگاری مثبت شدم... امیدوارم شنبه میرم آزمایش تیتر بتا خوب نشون بده.... ب ...

شما هم شیاف میذاری بعدش میاد بیرون؟

برای من با اینکه یکساعت میخوابم حس میکنم همش میاد بیرون.یعنی جامد میره مایع میاد بیرون

😁😁😁 امروز من مهمون اونا بودم دست به هیچی نزدم زن عموش میبینه درد دارم نمیزاره کار کنم فهمید رفت ...

خدا خیرش بده،کار خوبی میکنی ،نزار چیزی متوجه بشن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر متفاوت ..رنج آزمایشها هم ممکنه متفاوت بوده باشه مثلا عدد ۲۵ تو شهر شما هم باتوجه به رنجش زیاد ب ...

نه عزیزم مثل اینکه عددش ثابته

یعنی زیر ۱۵عالیه

تا ۲۵یا متوسط

بعد از اون دیگه خوب نیست

هرجا آزمایش دادیم تو برگه همین بود

چقد تفاوت... امروز دکتر آزمایش همسرمو دید ، گفت چطوری با این اسپرم جنین می‌شده شما ک ۱۰۰ درصد اسپرم ...

واقعا!

ماهم همین طور!من کلا همه جنین ها Aبودن!

از ۷تا ۵تاش بلاست شد،انصاری پور میگفت عالیه😁😁

دیگه دکتر اطرج تو مرکز مام گفت تو این شرایط فقط دی اف آی هست که باعث منفی شدن میشه چون جنین ۵روزه شده یعنی خوب بوده کیفیتش!

اما واقعا با اسپرم افتضاح چطورییییییی،چطورییییی😂😂

چشم رنگی داریم ولی  .. ی عمو دارم ۴ تا بچه داره ، ۴ تاشون چشم رنگی دختر عموی همسرمم چشم رنگیه ...

خوب پس احتمالش هست 😍🤗

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نه عزیزم مثل اینکه عددش ثابته یعنی زیر ۱۵عالیه تا ۲۵یا متوسط بعد از اون دیگه خوب نیست هرجا آزمای ...

پس اینجور که بوده تفاوت خیلی فاحش بود .بعد چه درمانی مام درنظر گرفتن برای همسرتون ؟ امد پایین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الان تست زدم دو خط افتاد... انگاری مثبت شدم... امیدوارم شنبه میرم آزمایش تیتر بتا خوب نشون بده.... ب ...

به سلامتی مبارکتون باشه 😍

شما هم شیاف میذاری بعدش میاد بیرون؟ برای من با اینکه یکساعت میخوابم حس میکنم همش میاد بیرون.یعنی جا ...

نگران نباش قسمت اصلی جذب بدن میشه بقایاش هست که از بدن خارج میشه 

سلام آلا جون خوبی عزیزم ،زرنانی برات آنوکسا تجویز نکرد؟

نه عزیزم. اونو دکتر زنانم میده همیشه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810