2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043748 بازدید | 684336 پست
به سلامت عزیزم .ان شاالله خوش خبر و دست پر برگردی 😍😍🌷

عزیزمی💗✨🦋

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدا به همراهت انشاالله دست پر برگردید.۲تایی میرید ۳تایی برگردید

باز بغض کردم😅

اصلا به بچه فکر میکنم بغضم میگیره 🥹 

ممنون قشنگم 

شما روز چندمی 😍🫄🏼 انشالله خوش خبری

یه دل درد کمر درد وحشتناکی دارم انگار نه ماهه باردارم😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیابان شمس آبادی ، رو به روی بیمارستان سینا، سر کوچه اش یک تابلو داره نوشته ناباروری آقایان. ...

ممنون قشنگم ، پیام دادم از دکتر هم ادرس گرفتم😅

اره تو گوگل هم همین بود

شهر غریبه گفتم شاید سخت باشه 🥰🍓🌾

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب پس قبل از انتقال pgd انجام بدین تا خیالتون از بابت جنین راحت باشه .خودشون نگفتن چند وقت قبل از ا ...

pgd رو دکتر قبول نکرد گفت چون جنینت کمه صلاح نمی‌بینم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاالله لایق باشم برات دعا میکنم نمازآیت الله شاه آبادی رو بخون میگن خیلی مجرب برای بچه دارشدن

از نبی اکرم (صلوات الله علیه و آله) منقول است : هرگاه روزیِ تو کم شد و کارَت به پراکندگی گرایید حاجتت را به درگاه حق ببَر ، و نماز استغفار را ترک مکن.

و آن دو رکعت است که در هر رکعت سوره «حمد» و یک مرتبه «إِنٰا أَنزَلنٰاهُ» خوانده می شود و بعد از قرائت «حمد» و سوره ، پانزده مرتبه «أَستَغفِرُ اللٰه» و در رکوع ده مرتبه «أَستَغفِرُ اللٰه» گفته می شود [و پس از رکوع و در سجده و پس از هر دو سجده نیز ده بار] و در رکعت دوم هم به همین صورت عمل کند و همانند نماز جعفر (طیار) (رضوان الله تعالی علیه) خوانده می شود تا خداوند همه امورت را اصلاح نماید.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
فقط خراش دادم بعد از منفی شدنم

خراش رو خیلیها تاثیر داشته و مثبت شدن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

آره برای تعداد کم ریسکی هست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم شما از کدوم مرکز جنین اهدایی گرفتین ؟  شرایطش و قیمتش چه جوری بود ؟

سلام عزیزم .هزینه جنین اهدایی در مرکز مام تا پارسال ۱۲ تومن بود،بین یک و نیم تا دوسال هم باید داخل نوبت باشی

البته ببخشید من جواب دادم .میخواستم تا جایی که میتونم راهنماییت کنم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
کلا من خیلی ریلکسم ... بنظرت آندومتر خوبه ؟ هیچ تلاشی براش نکردم ، یعنی فرصتی نداشتم !

بی صبرانه منتظر مامان شدنتم عزیزم.انشالله که همه چی به خوبی پیش میره و دست پر برمیگردی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام آلا جون خوبی عزیزم ،زرنانی برات آنوکسا تجویز نکرد؟

2810