2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043748 بازدید | 684336 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم .توروخدا دعام کنید من واقعا خیلی سختی کشیدم .همه تلاشمم کردم ورزش کاهش وزن ووووووو.امیدوار ...

حتما اگه قابل باشم چشم ..ان شاالله که نتیجه بگیرین ..الهی آمین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سی دی مارکرا مهمن ؟  دکترا زیاد اهمیت نمیدن حتی ایمونولوژیست انگار زیاد براشون مهم نیست

CD4. Cd8. Cd4/ Cd8. Cd19. Cd56. Cd69. Cd16. Cd16+CD56+CD5+Cd19. Cd+cd19 عزیزم ایناازمایشهای ایمنی مدیرتاپیک هست ک خیلیا انجام دادن مشکلاتشون روشد بعضیهاسالم بودن خیالشون راحت شد. آزمایش جهش‌های ژنیmthr. Pai1ایناهم انعقادی

آره عزیزم خیلی مهمن پیداکنم برات میفرستم. دکترا ک غمشون نیست پولوجون ازمامیره

حالا دکتر زرنانی گویا سی دی مارکرها رو خیلی قبول نداره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم  من شنیدم مام الکی به بیماراش میگه اهدایی بگیرین... حالا شایدم انقد دستگاه هاشون پ ...

احتمالا دستگاه هاشون خوب باشه

دی اف آی شوهر من تو مرکز ناباروری شهر خودمون ۲۵بود رفتیم مام آزمایش دادیم ۶۰بود!

CD4. Cd8. Cd4/ Cd8. Cd19. Cd56. Cd69. Cd16. Cd16+CD56+CD5+Cd19. Cd+cd19 عزیزم ایناازمایشهای ایمنی مد ...

آره اینارو دیدم خیلی کامله ،به دکترا هر چقدرم اصرار کنی کامل بنویس بازم سه ،چهار فاکتور بیشتر نمینویسن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
به به شدی روز ۱۲😍 خبر مثبت شدنتو بدی بهمون انشالله  شکمم باد کرده عین حامله ها شدم ساحلی هم ...

مامان شدنت مبارکه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
نمیدونم چرادکترا اختلاف نطردارن واقعا ادم میمونه سواد کدوم بیشتره

آره واقعا .ولی آزمایشها رو بدیم بهتر خیالمون راحتتر 

2810