2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
من روز ۱۱ هستم خداروشکر لکه بینیم تمام شد دل و کمرت به خاطر اینه که نزدیک تخمک گذاری هستی انشاالل ...

به به شدی روز ۱۲😍 خبر مثبت شدنتو بدی بهمون انشالله 

شکمم باد کرده عین حامله ها شدم

ساحلی هم پوشیدم همش ادا میزنم🤣🤣

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اقدام کن عزیزم، والا وقتی دارو میگیریم خب‌ همیشه چندتا فولیکول داریم دیگه،اصلا مگه میگیره به این راح ...

برام دعا کن عزیزم اتفاق بدی نیوفته ❤️🌹🥲

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر منم خیلی وقتها صرفا برای بالابردن آمار مثبتیهاشون بدون کوچکترین تلاش پیشنهاد اهدایی میدن  ...

بله درسته...

برای همینم هست که اسم در کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم من مشکل اسپرم دارم و با اهدایی امروز iui شدم ۴ تا هم تخمک داشتم ، ولی آزادسازی نداد بهم فردا ...

به به .به سلامتی ان شاالله😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت ❤😍 نه بابا این چه حرفیه .❤😍 الان چکار کردی انجام دادن برات 

منتظر بودم پیاما رو کلا جواب بدم بعد خلاصه وار امروز رو تعریف کنم😁

صبح زود رفتیم سونو اینا رو دید تشکیل پرونده داد 

ساعت ۱۲ اینا تزریق کرد واسم 

پرسیدم چرا آزادسازی ندادین ، گفت سنت کمه خودشون ازاد میشن..

بعد گفت فردا مجدد بیا تزریق کنم احتمال مثبت شدنت میره بالا

از اونجا اومدیم رفتیم ناهار خوردیم ، جات خالی رفتیم میدان نقش جهان کلی پیاده روی کردم😐

مجبور بودم 

الانم معدم خودشو 🦓 کرده ...

نمیدونم چی بخورم ک مثبت بشم ، فردا ک تزریقم تموم شه راهی تهران میشم میرم استراحت می‌کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوبار پانچر شدم یادم نمیاد اینطوری درد داشته باشم

دارم از کمر درد دیوونه میشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایمنی پنهان فکر نکنم داشته باشیم هیچ دکتری تابحال دراین مورد به من چیزی نگفته بود . پزشکتون چنین چیز ...

نه عزیزم من مشکل ایمنی ندارم.یکی از کارب ا گفت که دکتر زرنانی گفته بهش 

منتظر بودم پیاما رو کلا جواب بدم بعد خلاصه وار امروز رو تعریف کنم😁 صبح زود رفتیم سونو اینا رو دید ...

😃😃خوب به سلامتی ان شاالله آره تزریق مجدد احتمال مثبت شدن رو میبره بالا .مشخصات همسرت رو با اهداکننده چک کردن برات ..حالا یکم کمتر پیاده روی میکردی مامان خانمم ..الان دیگه لطفا بگیر دراز بکش و استراحت کن فردا هم دیگه خیلی ورجو ورجه نکن .البته خیلی هم به این چیزا نیستاااا ولی باز ما برای احتیاط میگم کمتر شلوغ بازی دربیاری .ان شاالله که اینسری دست پر باشی و دلت شاد بشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوبار پانچر شدم یادم نمیاد اینطوری درد داشته باشم دارم از کمر درد دیوونه میشم 

شاید زیاد راه رفتی اذیت شدی 

به به شدی روز ۱۲😍 خبر مثبت شدنتو بدی بهمون انشالله  شکمم باد کرده عین حامله ها شدم ساحلی هم ...

انشاالله فردا میشم ۱۲.یکشنبه اینده آزمایش دارم.دل تو دلم نیست

دلم شور میزنه

نمیدونم به لک دل خوش کنم یانکنم

به خاطر آمپول هم میترسم بیبی چک بزنم و کاذب باشه بعد حالم گرفته بشه.

خدایا خودت کمکمون کن

نه عزیزم من مشکل ایمنی ندارم.یکی از کارب ا گفت که دکتر زرنانی گفته بهش 

آره خوندم تو پیام بعدیتون که جواب بچه ها رو داده بودین یادم رفت دیگه اینو پاک کنم .پس حتما هست دیگه 

2810