2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من از اول میگفتم خدا فقط باید بخواد،خداهم هردفعه ثابت کرد که نمیخواد    

شاید هنوز وقتش نشده

هیچ کار خدا بی حکمت نیست

مطمئن باش خدا تمام این سختی هات رو برات جبران میکنه. خدا هیچ وقت زیر دین بنده ش نمیمونه

شاید شما جبرانش رو بچه دارشدن بدونی ولی خدا یه جور دیگه صلاح بدونه.یا یهو یه زمانی که فکر نمیکنی بهت بچه بده. 

اینا همش امتحان های زندگیمون .فقط خداکنه سربلند بیرون بیایم

دنیا همیشه یه گوشه ش برای ما آدما میلنگه که زیادی خوش خوشانمون نشه

قطعا اگر به شما بچه نداده کلی نعمت دیگه داده

ولی من از اول میگفتم خدا فقط باید بخواد،خداهم هردفعه ثابت کرد که نمیخواد    

انشاالله لایق باشم برات دعا میکنم

نمازآیت الله شاه آبادی رو بخون میگن خیلی مجرب برای بچه دارشدن

شاید هنوز وقتش نشده هیچ کار خدا بی حکمت نیست مطمئن باش خدا تمام این سختی هات رو برات جبران میکنه. ...

حق با شماست عزیزم ولی منم ترسم از همین امتحانه که نتونیم از پسش بربیایم، واقعا بهضی وقتها از خودم بدم میاد بخاطر حال خرابم ولی زورم به خودم نمیرسه،هرچقدرم همین حرفهای شمارو برای خودم تکرار میکنم فایده نداره

نسا جون  ادرس دقیق مطب رو میخوام🥲

عزیزم خیابان شمس آبادی ، رو به روی بیمارستان سینا، سر کوچه اش یک تابلو داره نوشته ناباروری آقایان.

تو سایتش کروکی هم گذاشته فکر کنم قبلا دیدم بودش.

سر راسته. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها نظرتون چیه پردنیزولون سرخود بخورم؟!ضرر که نداره،داره؟    نحوه مصرفش چطوریه

من چندماهی هست دوز ۵ رو میخورم هر شب از انتقال سومم. دکتر زنان خودم گفت قطع نکن بدن بهش مقاوم میشه.انتقال آخرمم انجام بدم چه مثبت چه منفی کم کم باید قطع بشه.

فکر نکنم مشکل خاصی ایجاد کنه بازم لااقل با یک پزشک عمومی مشورت کن. چون کورتونه دیگه استفاده اش و قطع کردنش باید تحت نظر پزشک باشه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

از دکتر و‌ ویزیت خسته شدم آخه    

حق داری واقعا

منم که اسم دکتر میاد عوقم می گیره. 🙈

ولی داروی کورتونی خطرناکه مربوط به سیستم ایمنی بدن میشه

حالا یه کار دیگه بکن رفتی تو سیکل از دکتر بپرس می تونم قبل انتقال شروع کنم تا خودش برات تجویز کنه.

یکی بود می گفت از اول پریودی روزی دو تا بهش دادن صبح و شب. و بعد انتقالم تا هفته ۱۶ داشته و قطع کرده.

ان شاالله پر از خیر و برکت باشه فاطمه جان😍 الهی خوش خبر بیای

دورت بگردم خاله ی مهربونم 😇🥰

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عالیه

کلا من خیلی ریلکسم ...

بنظرت آندومتر خوبه ؟

هیچ تلاشی براش نکردم ، یعنی فرصتی نداشتم !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خب چرا گفتی بار اولمه..تو ک قبلا هم ای ایو ای هم ای وی اف انجام دادی.میگفتی

تاحالا iui نکردم

ولی منظور دکتر به خودش بود ، اواین باره پیشش میرم ؟!

منم گفتم بله

انشالله خیره🙂❤️‍🩹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810