2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043571 بازدید | 684324 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بحق امام حسین همه چیز بخوبی بگذره.. الان وضعیت بچه چطوره؟؟  چقد فشارت بالا رفت.سابقه فشار بال ...

ممنون از همتون بچه ها همه چیز خوب و عادی بود ب خاطر ی دعوا لفظی حرص خوردن با صاحب خوکه عوضی ک داشتم گفتن اینجوری شدی  همه ازگایشام خوب بود با فشار ۲۰ روی ۱۲ بستری شدم خیییلی زجر و درد کشیدم و نهایت هم دخترم ک هنوزم ندیدمش  رو بدنیا اوردن از هفت ماه کاملش گفتن ده روز کمه نمیدونم چند هفته میشه.هیچ کس نبینه این شرایط رو انشالله. 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
دکتر خودم ی نوع ویتامین برام ننوشت.. بش گفتم تموم کردن برم بگیرم دوباره..گفت مگه میوه و سبزیجات این ...

خداروشکر ،منم صورتم لاغر شد ، سبزیجات یعنی چی میخوری همه نوع سبزیو؟  سبزی خوردن من نخوردم از اول  گفتم سقط میاره کاهو هم شل می‌کنه رحمو میگفتن 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
خداروشکر ،منم صورتم لاغر شد ، سبزیجات یعنی چی میخوری همه نوع سبزیو؟  سبزی خوردن من نخوردم از او ...

توسبزی خوردن شاهی رو مطمئنم ولی نعنا رو فکر کنم خوب نیستن.

کاهو هم که میگن خوبه برای اینکه آم یبوست نشه

نمیدونم عزیزم. روز ۸ انتقالم زنگ زدم مرکز گفت آسپرین رو قطع کن  آمپول هم بکن هر روز

سلام عزیزم

نگران نباش

منم روز 8 و 10 انتقالم لک و ترشح قهوه ای داشتم 

خداروشکر باردار بودم 

انشالله شما هم بارداری 

استرس به خودت راه نده

سلام بچه ها من رو بعضیاتون شاید بشناسید بخاطر فشار بالای بیست و ناگهانی مجبور ب بستری کردن تو هفته ۲ ...

سلام

انشالله هر 2 تاتون سالم باشید

نگران نباش خداروشکر که کوچولوت به دنیا اومده بعد 1 مدت هم از دستگاه میاد بیرون و خیالت راحت میشه 

دکتر خودم ی نوع ویتامین برام ننوشت.. بش گفتم تموم کردن برم بگیرم دوباره..گفت مگه میوه و سبزیجات این ...

فولیک اسید هم نداد بهت؟

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
توسبزی خوردن شاهی رو مطمئنم ولی نعنا رو فکر کنم خوب نیستن. کاهو هم که میگن خوبه برای اینکه آم یبوست ...

اره سبزی خوردن همش گرمیه . چه میدونم والا دل آدم شک‌میکنه 

سلام بچه ها من رو بعضیاتون شاید بشناسید بخاطر فشار بالای بیست و ناگهانی مجبور ب بستری کردن تو هفته ۲ ...

قدم نو رسیده مبارک باشه ..ان شاالله خیلی زود و صحیح و سلامت میارینش خونه 🌷😍 چقدر شرایط سختی رو گذروندین شما 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم نگران نباش منم روز 8 و 10 انتقالم لک و ترشح قهوه ای داشتم  خداروشکر باردار بودم&n ...

سلام عزیزم

خدا از دهنت بشنوه

برای من تمام نمیشه از پریشب تاحالا فقط هی رنگش تغییر میکنه‌ البته همش قهوه ای هست

انشاالله همینه که شما میگی

خودش تمام شد؟یا دارو اضافه کردید؟

من هر ۷۲ساعت پروژسترون داشتم الان گفتن فعلا هر روز بزنم و آسپرین رو قطع کنم.

کاش میشد زودتر آزمایش داد

جواب سنوی امروزم ، دکتر هم جواب نمیده

رحم از نظر اندازه، شکل و اکو میومتر طبیعی است.

ابعاد رحم (62*45*33 میلی متر)

ضخامت آندومتر 7 میلی متر و همگن است.

تخمدان ها از نظر اندازه و شکل طبیعی هستند.

‏Rt.Ov (34*21 میلی‌متر)

‏Lt.Ov (32*22 میلی متر)

سه فولیکول 19 میلی متری، 16 میلی متری و 14 میلی متری در تخمدان RT دیده می شود.

یک فولیکول 12 میلی متری در تخمدان LT دیده می شود.

فضای اشغال کننده ضایعه یا مایع آزاد دیده نمی شود.

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشاالله که میشه فقط باید خدا بخواد خدا شاهده که امام رضا بودم چندوقت پیش همش تو یادت بودم .میگفتم ...

چقد تو مهربونی آخه 🥺🫂

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810