2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043738 بازدید | 684336 پست
منم روز 11 انتقالمه کمردرد دارم ناامید شدم

انشاالله که مثبت هستی عزیزم با یه بتای خوب

نماز آیت الله شاه آبادی رو بخون میگن خیلی مجرب.

کمردرد هم میتونه نشونه خوبی باشه 

من خیلی ها رو شنیدم به خاطر هورمون بارداری دچار کمردرد میشن

انشاالله برای شما هم همینه

کاش زودتر بگذره بریم آزمایش بدیم

این ۱۵ روز واقعا سخت و کند میگذره

منم نخوردم تاحالا 

دکتر خودم ی نوع ویتامین برام ننوشت..

بش گفتم تموم کردن برم بگیرم دوباره..گفت مگه میوه و سبزیجات اینا نمیخوری.گفتم چرا میخورم.گفت نیاز نیست بگیری..با این وجود خداروشکر وزن بچه خوبه...

ولی  بچه گوشت بدنمو هم اب کرد..از صورت لاغر شدم.از بدنم شدم..

من اصلا اضافه وزنی نداشتم..

وزن خیلی کم کردم.تو بارداری وزنم ب همون وزن قبل از بارداریم رسید..

ولی شکمم خراب شد..خط خطی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من رو بعضیاتون شاید بشناسید بخاطر فشار بالای بیست و ناگهانی مجبور ب بستری کردن تو هفته ۲ ...

بحق امام حسین همه چیز بخوبی بگذره..

الان وضعیت بچه چطوره؟؟ 

چقد فشارت بالا رفت.سابقه فشار بالا داشتی؟

چون تو هفت ماه رفتی خوبه 

روز ۸ انتقالم ۲۲ موعدم گلم حتی اگر منفی هم شدی نباید به کسی که منتظر بگی  شاید کورسوی امید د ...

عزیزم خدا شاهده نمی خواستم ناراحتتون کنم یا باعث ناامیدی بشم معذرت میخوام اگه احساس بدی دادم متاسفم.

من فکر کردم نزدیک پریودتونه که لکه دیدین گفتم منم تایمی که قرار بود پریود بشم لک دیدم

برای روز ۷ اصلا جای نگرانی نداره

تازه نشونه خوبی هم هست.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من وارد نه ماه شدم و هنوز چیزی نگرفتم..عجیب ترین ادم روی زمینم.. اینقدم بی حوصله م 

عزیزم چرا آخه نکنه به خاطر هورمون هاست. 

من میرم بیرون وسایل نوزاد می بینم دلم غش میره دوست دارم خرید کنم با اين که باردار نیستم جلوی خودمو می گیرم می گم شاید هیچ وقت قسمتت نشد نشن آینه دق.

حداقل تخت کنار مادر با وسایل ضروری شو بگیر تا ۶ ماه بعدا می تونی سر حوصله براش خرید کنی.

پیشاپیش قدمش مبارک باشه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم خدا شاهده نمی خواستم ناراحتتون کنم یا باعث ناامیدی بشم معذرت میخوام اگه احساس بدی دادم متاسفم. ...

امیدوارم لک لانه گزینی باشه .دعام کن

نه میتونم دل ببندم نه میتونم نا امید باشم

توکل برخدا کردم.

فکر کردم متوجه شدی انتقال دادم و اینجوری گفتی درغیر اینصورت که اشکالی نداره عزیزم پیش اومده 

عزیزم چرا آخه نکنه به خاطر هورمون هاست.  من میرم بیرون وسایل نوزاد می بینم دلم غش میره دوست دا ...

منم قبلا دیوونه میشدم میگفتم میشه یروزی لباس بچه تو خونه م باشه..

الان بخاطر بارداریه که بی حوصلم..خم شدن برام سخته.شکمم سفت میشه مث سنگ.بچه خودشو سفت میکنه.

تا ۶ ماه یادمه خیلی سرحال بودم و پر حوصله.و بازار میرفتم.میگفتم وارد ۸ ماه میشم خرید میکنم ک دیدم فایده نداره اون حوصله قبلی رو ندارم

2810