2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043722 بازدید | 684336 پست

سلام بچه ها من رو بعضیاتون شاید بشناسید بخاطر فشار بالای بیست و ناگهانی مجبور ب بستری کردن تو هفته ۲۷ و ۵ روز و در نهایتا ب خاطر پایین نیومدن فشار خودم ختم بارداری اتفاق افتاد و الان بچه تو دستگاهه منم تازه ای آی سی یو اومدن بخش اومدم اینجا ک بگم هم محتاج دعای شما ک بی ریا در حق هم میکنید هستم هم تو روخدا بیشتر مواظب خودتون باشید.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من رو بعضیاتون شاید بشناسید بخاطر فشار بالای بیست و ناگهانی مجبور ب بستری کردن تو هفته ۲ ...

سلام عزیزم من شما رو یادمه

نگران نباش .خداروشکر که بچه مونده

انشاالله به زودی همه چیز خوب میشه

من لکه دیدم آخرین بار منفی شدم روز چندم سیکلتونه؟ دارو چیا دارین؟ 

روز ۸ انتقالم

۲۲ موعدم

گلم حتی اگر منفی هم شدی نباید به کسی که منتظر بگی 

شاید کورسوی امید دلش خاموش بشه که فکر میکنه لک لانه گزینی هست

سلام بچه ها من رو بعضیاتون شاید بشناسید بخاطر فشار بالای بیست و ناگهانی مجبور ب بستری کردن تو هفته ۲ ...

اهسته جان قدم نو رسیده رو تبریک میگم 😍✨

انشالله شما و کوچولوی قشنگت در سلامت کامل باشید 🧿🌱

ایت الکرسی میخونم انشالله بهترین ها براتون رقم بخوره

مارو بی خبر نزار🫀

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

روز ۸ انتقالم ۲۲ موعدم گلم حتی اگر منفی هم شدی نباید به کسی که منتظر بگی  شاید کورسوی امید د ...

عزیز دلم تو این پروسه نمیشه گفت دلیل علایم ها برای چیه

انشالله که شما بارداری😍✨

روز ۷ نشونه ی بارداری هست به امید خدا 

من تو این ۳ تا انتقالی ک داشتم همش منتظر لک بودم😁

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

روز ۸ انتقالم ۲۲ موعدم گلم حتی اگر منفی هم شدی نباید به کسی که منتظر بگی  شاید کورسوی امید د ...

واقعا!من فک کنم لانه گزینیه دوستم دید مثبت شد تو هم ان شالله مثبتی

عزیزدلم قدم نو رسیده مبارک باشه چه خوب که جوجه نازتو دیدی،،،  از ته قلبم برات دعا میکنم هر چی زودتر دست فرشته کوچولو بگیری بیاری تو خونت

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیز دلم تو این پروسه نمیشه گفت دلیل علایم ها برای چیه انشالله که شما بارداری😍✨ روز ۷ نشونه ی بار ...

تو این پروسه انگار آدم لب تیغ هست

نه میشه به چیزی امیدوار شد نه میشه نا امید شد

من انتقال اولم هم که مثبت شدم وقتی آزمایش دادم بتا ۷بود و من لک دیدم ولی به شدت اندفعه نبود.اندفعه زیاد.

انشاالله شما اینسری بارداری

میگن نماز آیت الله شاه آبادی برای فرزنددارشدن خیلی مجرب هست

2810