2777
2789
عنوان

اونایی که بهم ریختگی هورمون داشتن

77 بازدید | 13 پست

من موهام خیلی پر بود اما الان خیلی نازک شده و از شقیقه ها میریزه از ۱۸ سالگیم شروع شد الان ۲۱ سالمه کف سرم خیلی درد میکنه از این طرف موی بدنم خیلی ضخیمه با اینکه خواهر و مادرم اینجوری نیستن .. ریزش مو هم ندارن .. ممکنه من مشکلم هورمونی باشه ؟؟

دخترم ۱۶ سالشه  همین علائم رو داشت  و صورتش جوش هم میزد بردمش دکتر سونو گرد گفت یه کیست داره با تنبلی تخمدان. فعلن دارو داده تا سه ماه انشاالله جواب بگیریم 

امروز فردا نکن برو دکتر 

اسمم نظر همسرمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترم ۱۶ سالشه همین علائم رو داشت و صورتش جوش هم میزد بردمش دکتر سونو گرد گفت یه کیست داره با تنبل ...

عزیزدلم منم جوش خیلییی میزنم ولی میگن عادت ماهیانه تنظیم باشه نشانه تنبلی نیست ممکنه من تنبلی داشته باشم با وجود منظم بودن عادت ماهیانه ؟؟

خیلی کمرنگ و کدر شده .. ممکنهذهورمون مردانه ام بالا باشه؟؟

اگ قسمت ناف تا واژنت هم چاق شده ینی زیر شکمت تنبلی تخمدان داری 

میشه بگی کمرنگ شده ینی چجوری شده ؟دیگ مث سابق موهای سرت مشکی نیستن ؟

اگ قسمت ناف تا واژنت هم چاق شده ینی زیر شکمت تنبلی تخمدان داری میشه بگی کمرنگ شده ینی چجوری شده ؟دیگ ...

دقیقا نافم خیلی باد داره.. اخه من عادت ماهیانه ام منظمه.. میشه با این چجود داشته باشم؟ 

یعنی موهام نازک شده من موهام خیلی ضخیم بود یه دونه اش اندازه چهار تا بود رنگش.. الان کم رنگ تر شده

عزیزدلم منم جوش خیلییی میزنم ولی میگن عادت ماهیانه تنظیم باشه نشانه تنبلی نیست ممکنه من تنبلی داشته ...

دختر من ریزش مو 

جوش 

افزایش وزن

تهوع

پریود خیلی دردناک داشت 

ببین اگه اینارو داری احتمالن تنبلی داشته باشی 

من اینارو به دکتر گفتم بدون سونو گفت دخترم تنبلی داره 

بعد که سونو داد دیدیم کیست هم هست. 

اسمم نظر همسرمه
دقیقا نافم خیلی باد داره.. اخه من عادت ماهیانه ام منظمه.. میشه با این چجود داشته باشم؟ یعنی موهام نا ...

اره نازکیو متوجهم 

منم موهام کمرنگ شده توی نور به قهوه ای میزنه میخواستم ببینم واس شمام اگ اینجوریه ک از هورمونه 

فقط منظمی پریود نیس قشنگ علایم تنبلی رو داری