2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043742 بازدید | 684336 پست
ممنون عزیزم ابن سینا همیشه یه آن کال دارن  گفتن اگر شب و نصفه شب چیزی شد و سوال داشتید تماس ...

چرا من همچین شماره ای نداشتم ازشون😁

شک ندارم لکی ک دیدی واسه لانه گزینی هست و

الان بارداری 😍😍😍

برای سلامتی شما و جنین داخل رحمت و انشالله مثبت بشی 

آیت الکرسی خوندم 🧿✨

انشالله که خوش خبر باشی قشنگم 💗🌻

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله خدا میخواد و اندفعه میشه  انشاالله هم دختر بهتون بده هم پسر که طعم جفتش رو بچشید عید ...

🥹🫀

عزیز دلمی 

مرسی که برام دعا میکنی ♥️ 

قلبم یه طور خاصی ارومه .... حس میکنم پایان انتظارمه و منم مادر میشم 🌱🥺

حتی فکر کردن بهشم لذت بخشه😍

.

.

.

خدایا منو شرمنده همسرم نکن 🧿🤍 الهی آمین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

موز و زنجبیل بخور برای رشد فولیکول عالیه من تو اقدام طبیعی که بودم این دوتا رو زیاد میخورم وقتی میر ...

مرسی قشنگم 😍 فردا میگیرم

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا من همچین شماره ای نداشتم ازشون😁 شک ندارم لکی ک دیدی واسه لانه گزینی هست و  الان بارداری ...

مرسی مهربان بانو

خدا از دلت بشنوه.

این شماره تو اون برگه هست که روز انتقال میدن.

اون خانمی که بعداز انتقال همه رو جمع میکنه میاد غذا و استراحت و... رو توضیح میده اون شماره رو هم نشون داد و گفت اگر نیاز شد زنگ بزنید 

🥹🫀 عزیز دلمی  مرسی که برام دعا میکنی ♥️  قلبم یه طور خاصی ارومه .... حس میکنم پایان ا ...

انشاالله که میشه

فقط باید خدا بخواد

خدا شاهده که امام رضا بودم چندوقت پیش همش تو یادت بودم .میگفتم بچه های نی نی سایت مخصوصا فاطمه.

نماز آیت الله شاه آبادی رو بخون براز فرزنددارشدن

مرسی قشنگم 😍 فردا میگیرم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

همچنین برای خودت.

انشاالله به حق این روزای عزیز که ایام حج هست خدا به زودی زود دلتون رو شاد کنه و فرزندان سالم و صالح بده

ممکنه به این معنی باشه که مثلا توی ۴ روز اندازه ۳ روز رشد کرده باشه. جنین تو روز پنجم لقاح، باید بل ...

وای نساجون عباسی به من نوبت داد امروز برای خراش ولی میگه سه و پونصد  نمیدونم چیکار کنم

وای نساجون عباسی به من نوبت داد امروز برای خراش ولی میگه سه و پونصد    نمیدونم چیکار کنم

عزیزم انجام بده

می ارزه

من توی میلاد ۸ تومن دادم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

حق باشماست چون بابت همین یه دونه دو میلیون پونصد گرفتن، شاید خودتون ندونید ولی با این حرفاتون خیلی د ...

انشالله که خیره 

منم به کسی نگفتم چون اطرافیانم امیدشون به ای وی اف هست که آخرسر اگه نشد برم ای وی اف انجام بدم ،اگه بدونن با ای وی اف هم وضعم اینه خیلی ناراحت میشن به‌ خاطر همین نگفتم 

امیدت به خدا باشه گلم اگه خدا بخواد هیچی جلودارش نیست ،به خودش توکل کن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عشقم ب دکتر زنگ زدم گفت الان سینال بزن🥲 اینو زدم چطوره؟ از دارو سر در نمیارم 🥲 اما طبق ...

اینا از اون سینالایی که به شکل ویال هستن؟ دونه ای 

کیفیتش با اون خودکاریا فرق نداره اما دونه ای دیگه 

نگران نباش فاطمه جان اگه داروهای قبلی تاثیر داشته باشن الان تاثیرشون گذاشتن دیگه چون روز ۱۲ 

این آخریارو میدن که اگه فولیکول ریز باشه اونارو بزرگتر کنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آره مجبورم برم، اگه نرم بعد همش میگم ای کاش رفته بودم،شما چه‌خبر؟خوبی؟منتظر پری هستی؟!

درسته عزیزم شاید یه ماما با مبلغ کمتر برات انجام بده ولی کار حساسیه بهتره یه دکتر وارد باشه عباسی هم کارش خوبه‌.

منم هیچی این ماهم انتقال نمیدم.

تا مرداد صبر می کنم که آخرین تایم فریز جنین هاس.

سه کیلو حدودا کم کردم، ولی باید بیام رو ۶۰.

وای پارسال ۲۰ خرداد رفتم سونو قلب دکتر گفت سقط کردی! خیلی روز بدی بود هر ثانیه اش با زجر برام یادآوری میشه‌

ولی یه اعترافی بکنم؟ هر چی نمیام سایت روحیه ام بهتره! و خیلی از ورزش و اصلاح سبک راضی ام‌.

دیگه غصه نمی خورم.

ایشالا همه چیز عالی برات پیش بره عزیزم.

امیدت به خدا.

اجازه نده افکار منفی بیاد سراغت. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

درسته عزیزم شاید یه ماما با مبلغ کمتر برات انجام بده ولی کار حساسیه بهتره یه دکتر وارد باشه عباسی هم ...

آره شوهر منم میگه تا دست از این سایت نکشی حالت همینه،شبها اصلا خواب ندارم از فکر و خیال، با قرص میخوابم، دیوونه شدم دیگه ،بهش میگم کاش ببریم بستریم کنی تیمارستان...

چقدر خوب کم کردی عزیزم،خداروشکر که حالت خوبه،منم پیاده روی میکنم هر روز 

2810