2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043728 بازدید | 684336 پست
۲ بار جنین خودم ۲ بار هم جنین اهدایی همسرم حرکت اسپرمش صفر بود واینکه ۱۰۰درصد اسپرماش شکل غیر طبیعی ...

عزیزم اصولاجنین اهدایی کیفیتش خوبه. شمامشکل ازخودت فک کنم چون جنین اهدایی یعنی هم تخمک هم اسپرم هیچ کدوم ازژن تونیست واسه بدنت بیگانه محسوب میشه شایدمشکل ایمنی وانعقادی داری جنین بیگانه تلقی میکنه وپس میزنه آزمایش‌های تکمیلی ایمنی وانعقادی دادی عزیزم؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهدایی قبلیم مثبت شد ساک حاملیگی یود ولی جنین تشکیل نشد اینسری هم تازه انتقال دادم فردا ازمایش میدم ...

عزیزم انشاءالله مثبتی خوب روز10 زوده بی‌بی چک خطاداره ولی عدد10بتاب نظرم خوبه واسه روزه 10 فک کنم مثبتی احتمالادیرلانه گزینی شده 

روز یکیشنبه پانکچر کردم 9تا تخمک بالغ داشتم امروز جنین شناسی پیام داده فقط 3 جنین با کیفیت مناسب فری ...

عزیزم انشاءالله ب زودی صاحب فرزندگوگولی میشی از همسرتم دلخورنشو دلشکستس اینطوری میگه زنا تواین مواردقویترن. خودتوبااین حرفااذیت وضعیف نکن ب 10 سال 20سال نیست ب تعدادجنین نیست وقتش بشه خداروزیتومیده انشاءالله ک الان وقت مادر شدنت رسیده.امیدروارم بیاهم اینجاخبرمامان شدنتوبگی وماروخوشحال کنی

دوستان لطفالطفالطفا زودخسته نشین میدونم بخدااین راه خیلی سخته زود دنبال اهدایی نرین تلاشتونوبکنین اگ نشدبعداهدایی خیلیاباذخیره نیم و پایینتر باتخمک خودشون باردارشدن. من خودم انقد تلاش می‌کنم فرداروزی خودموسرزنش نکنم 

عزیزم انشاءالله ب زودی صاحب فرزندگوگولی میشی از همسرتم دلخورنشو دلشکستس اینطوری میگه زنا تواین موارد ...

ممنون از دلداریت دست خودم نیست دلم پر هایپر شدم درد دارم به روی خودم نمیارم ولی برای دوماه بعد نمیدونم خدا جی میخواد برام چون دکتر بهم گفت بار آخره 😔🥺اما بازم میگم خدا بزرگه اگه اون بخواد هیچکس نمیتونه برش گردون ه لازمه فقط خدا بخواد 🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ممنون از دلداریت دست خودم نیست دلم پر هایپر شدم درد دارم به روی خودم نمیارم ولی برای دوماه بعد نمیدو ...

یه بار تو مرکز یه خانمی میگفت ۲۵ سال که دارم تلاش میکنم بچه داربشم حالا فقط یه دونه جنین دارم و اینم شانس آخر .میخواست که دعا کنیم براش

چندماه بعد دیدمش که با همون یه دونه باردارشده بود

به نظرم اصلابه تعداد و کیفیت توجه نکن اینا فقط یه بازی روانی هست وگرنه همه چیز دست خداست.

فقط و فقط باید امید داشته باشیم.من با خدا خیلی حرف میزنم بهش میگم من جز تو کسی رو ندارم که به دامنش چنگ بزنم و دستم رو دراز کنم میگم همه این روشها و دکترا وسیله هستن تا خودت نخوای نمیشه و اگر صلاح میدونی برام بخواه

من یه دونه دارم ولی یکریز زیر گوشم میگه میترسم تک فرزند بمونم چرا بچه نمیاری .میگه خسته شدم از تنهایی

یه وقتایی میگه نکنه خدا بخواد من تنها بمونم. حرفاش جگرم رو آتش میزنه و کاری از دستم برنمیاد

اهدایی قبلیم مثبت شد ساک حاملیگی یود ولی جنین تشکیل نشد اینسری هم تازه انتقال دادم فردا ازمایش میدم ...

مبارکت باشه

نگران نباش.دیرلانه گزینی کرده

انشاالله با یه بتای خوب فردا میای حال دلمون رو شاد میکنی

عزیزم همسرتون دارو مصرف کردن؟ واریکوسل ندارن؟

بله عزیز هم عمل کردن هم دارو و هم داروهای گیاهی که فقط رو تعدادش تاثیر داشت حرکت و شکلشون اصلا حتی یک درصدم تاثیر نداشتن

2810