2777
2789

شوهر دارم بود نبودشفرقی نداره .خانوادم هستن ولی انگار تیستن بچم۵سالشه بد بار امده چون از هرچی من منع کنم شوهر عوضیم از لج انجام میده دخترمو بامن دشمن کرده خودش دشمنمه .خیلی تنهام درد داره دلمو سوراخ میکنه .حتی نمتونم گریه کنم.خیلی اختلاف دارم پا سوز بچه شدمو موندم اونم ب مرور بامن دشمن میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه واقعا همینه که میگی نمیخواد پاسوز بچه شی هرچ سریعتر خودتو ازاین زندگی بیرون بکش تا دیوونه نشدی حداقل من به امید دخترم که بهم وابستس ادامه میدم تو به چ امیدی ادامه میدی

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد 

اگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد 

منجم کوکب بخت مرا از برج بیرون کن 

که من از طالعم ترسم ز آهم اسمان سوزد😭😭

این نیز بگذرد......

اول باید خودت رو تغییر بدی،از ذهن خودت شروع کن

آرامشت رو بدست بیار بعد با توکل به خدا زندگیت رو درست کن

تربیت بچه هات به شما بستگی داره شما بهشون محبت به جا و اندازه داشته باش حتما سپاس گذار خواهند بود 

شوهرت هم وقتی ببینه شما آرامش داری و برای پیشرفت خودت تلاش میکنی اونم درست میشه

برای خودت ارزش قائل بشو تغذیه مناسب داشته باش حتما ورزش کن ب سلامتیت و زیباییت توجه کن و برس 

۲۰ ماهش عزیزم ۳۰ سالگی باردار شدم

😆😆😆😆😆ای جانممم خدا سلامتتون کنه .

فک کردم ۲۰ سالشه توجه نکردم ب ماه😁 . یکی بود چن سال پیش همکار طرف متولد ۶۷ بود گف پسر ۱۷ ساله دارم خواستم حساب کنم ببینم چن سالگی بچه دار شده تا ایننه گف دختر ۲۰ ساله هم دارم😐دیگ حساب نکردم😐😁

😆😆😆😆😆ای جانممم خدا سلامتتون کنه .فک کردم ۲۰ سالشه توجه نکردم ب ماه😁 . یکی بود چن سال پیش همکار ...

آره خیلی هستند متولد دهه شصت و حتی هفتاد بچه های بزرگ دارن زود ازدواج کردند

2810