2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043604 بازدید | 684327 پست
عزیزم چرا میای اصفهان؟کدوم دکتر؟

عزیزم واسه اسپرم اهدایی میام

دکتر ایزدی ، iui

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

به سلامتی و ان شاالله نتیجه خوبی بگیرین .آسمان جان شما چه جوری نوبت دکتر مصطفایب رو گرفتین .تلفنی یا ...

ممنونم عزيزم، ، نوبت سونو که همیشه دارن راحت میشه اینترنتی گرفت ولی نوبت ویزیتشون خیلی زود پر میشه و حضوری هم بگی برات نوبت نمیزنن میگن برو اینترنتی نوبت بگیر ، عموما دهم به دهم ماه نوبتاشون باز میشه و برای مصطفایی دو روزو پر میشه شما از روز دهم هر ماه چک کنید که نوبتا باز شد سريع نوبت بگیرید،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقیقتا باید شرایط خودت و نظر دکتر رو ببینی چون اکثر ای وی افی ها خودشون سزارین رو انتخاب میکنن   ...

زنگ زدم مطب دکترم سوال کردم.

گفت اگه شرایط طبیعی رو داری و لگنت برا طبیعی خوبه.میتونی طبیعی بیاری..ولی دکترت هم امادگی داشته ک اگه مشکلی خواست پیش بیاد تو دسترس باشه برا سزارین..

سلام عزیزم...تجربمو میخوام بهت بگم چندسال ناباروری داشتم تا اینکه خدا بهمون یه دختر ناز و تپل داد دخ ...

مممنونم عزيزم از راهنماییتون،  من یه دختر بعد از سه لار منفی شدن از طریق میکرو دارم ،، شما کدوم مرکز رفتید ؟؟ میشه بگیر چند سالتون بود اون موقع ؟؟ واقعا بنظر منم کفر نعمته ،، میدونید آنقدر اطرافیانمون راحت باردار شدن و جنسیتشو جور کردن و حتی فاصله سنی و فصل تولد بچه هاشونم تنطیم شده آوردن که انگار یه حسرتی تو دل همسرم مونده وگرنه خودم که حتی به سرم زده بود بارداری پوچمم یه تنبیه از طرف خدا بوده ،،، خدا همه رو عاقل کنه که اینقدر اطرافیانشونوسر جنسیت تحت فشار نزارن و همسران هم عاقل کنه که بجای اینکه تحت تاثیر حرفا باشن بزنن تو دهن هرکی که دخالت میکنه تو زندگی ها

راستش نه مشخصات نگرفتن... حتی همین سوالو همسرمم ازم پرسید! یه نفرو از نینی سایت پیدا کردم ک چهارسا ...

همون روز تزریق براتون تشکیل پرونده میدن و مشخصات ظاهری همسرت رو با دونر تطبیق میدن به لحاظ قد و رنگ چشم و... اهدا کننده هاشون خیلی زیاده... من اونجا رفتم از نزدیک دیدم چطوره روال کارشون ولی به هیچ عنوان دکتر اجازه نمیده که  اونا رو ببینید... این تشکیل پرونده هم بیشتر ازین جهت هستش که اگر فرزند دوم خواستین سال‌های بعد پدر ژنتیکی  شون یکی باشه. 

و اگر بدونی از کل ایران میان.. حتی عشایر و بلوچ... 

من اولین بار دکتر ایزدی با اسپرم همسرم برام iui کرد.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

ممنونم عزيزم، ، نوبت سونو که همیشه دارن راحت میشه اینترنتی گرفت ولی نوبت ویزیتشون خیلی زود پر میشه و ...

مرسی عزیزم .بله حضوری وقت نمیدن دیدم اینو تو مطب .امروز باز شد و تونستم وقت بگیرم .برای سونوگرافی وقت میگیرین نمیدونستم باید وقت گرفت 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچها  من باردارم دبلیو، بی ،سی برام زده ۱۳, رنجش از چهار تا یازده و نیم این چیه؟ دفع پروتین هست ؟ 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

کمکککککککککککککککککک

یه سوال مهم و فوری دارم لطفا راهنمایی کنید

من دو هفته پیش میکرو کردم تخمک کیفیت نداشت جنین نشد

پریود که شدم رفتم سونو که دوباره وارد سیکل بشم، گفتند کیست داری

ال دی از روز سوم و اوابوست دادند تا ماه بعد برم برای شروع سیکل

الان ال دی ندارم، بنظرتون خیلی ضروریه، اگه ال دی مصرف نکنم چی میشه؟

کمکککککککککککککککککک یه سوال مهم و فوری دارم لطفا راهنمایی کنید من دو هفته پیش میکرو کردم ...

ممکن کیست رفع نشه و وقتی بری دکتر سیکل جدید رو شروع نمیکنه و درمانت عقب میافته

برای مادر شدنم صلوات بفرستید
همون روز تزریق براتون تشکیل پرونده میدن و مشخصات ظاهری همسرت رو با دونر تطبیق میدن به لحاظ قد و رنگ ...

من همیشه برام سوال که جنین اهدایی یا تخمک و اسپرم اهدایی رو از کجا میارن؟هر کسی می‌تونه بره اهدا کنه؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستید
2810