2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043740 بازدید | 684336 پست
سلام عزیزم من قبلا پست های چندتا پیج مامایی رو دیدم هیچ کدوم ❌️ننوشته بودن❌️ از علت های سزارین اجبا ...

سلام عزیزم.تا حالا دیدی کسی با این شرایط طبیعی زایمان کنه؟ 

اخه بعضیا ک گفتن....

مگه بچه تو شکم ما چ فرقی با بچه کسی‌ک طبیعی باردار شده داره؟ 

روند رشدش و همه چیزش مث طبیعیاست..

عزیزم برای گرفتن دارو ها امشب بهش زنگ میزنم  فقط یه بار میرم اصفهان برای تزریق  امشب دار ...

چه خوب که نیاز نیست تا روز iui بری اصفهان و از راه دور برات دارو رو مینویسن و کاراشو انجام میدین .استرس سونو نداشته باش مراکزی که خلوت باشه زیادن .اینا دیگه نگرانی نداره .مشخصات همسرت گروه خونی و.. گرفتن که برای پیدا گردن کیس مناسب شما 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای گرفتن دارو ها امشب بهش زنگ میزنم  فقط یه بار میرم اصفهان برای تزریق  امشب دار ...

از همین الان برو سونوگرافی شرایطتو بگو..

ک منتظرم اصفهان بم بگه چ موقع سونو انجام بده..

و هروقت اومدم ویزیتم کنید

امیدوارم که هرچی خیره برات پیش بیاد 

فقط خواستم بگم شرایط من هم مشابه شما بود همسرم مورفولوژی صفر بود ولی بالاخره من هم مثبت شدم

کارایی که ایندفعه من برای مثبت شدن انجام دادم بعد انتقال که رفتم خونه کامل استراحت بودم فقط برای سرویس بلند میشدم ۱۴ روز حمام نکردم و گوشیمو خاموش کردم 

هر روز صبح برای صبحانه دوتا تخم مرغ آبپز خوردم(اینو یه عزیزی بهم گفت انجام بدم) 

تا یک هفته آب و نشاسته خوردم غذاهام همه بدون ادویه و با رب گوجه خونگی بود غذا کنسروی مصرف نکردم هرشب دمنوش به میخوردم سبزی خوردن هم همراه غذاهام بود

دفعه های قبل این کارارو نکردم ولی ایندفعه انجام دادم و مثبت شدم امیدوارم تجربم به درد کسی بخوره

چه خوب که نیاز نیست تا روز iui بری اصفهان و از راه دور برات دارو رو مینویسن و کاراشو انجام میدین .اس ...

راستش نه مشخصات نگرفتن...

حتی همین سوالو همسرمم ازم پرسید!

یه نفرو از نینی سایت پیدا کردم ک چهارسال پیش اهدایی گرفته الان پسرش ماشاالله بزرگ شده..

اون خانم بهم گفت مثلا ۶ تا اهدا کننده دارن که از همه نظر برسی کردن و سالم سالم هستن

گفت میتونی اهدا کننده ها رو ببینی ولی دقیق نمیگن بهت که از کدوم شخص اهدایی گرفتی

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

از همین الان برو سونوگرافی شرایطتو بگو.. ک منتظرم اصفهان بم بگه چ موقع سونو انجام بده.. و هروقت او ...

عه اره 😍 مرسی ازت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

امیدوارم که هرچی خیره برات پیش بیاد  فقط خواستم بگم شرایط من هم مشابه شما بود همسرم مورفولوژی ...

🥹🫂💗

خدارو شکر عزیزم انشالله همیشه خوش خبر باشی 😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️ چله_زیارت_عاشورا#   برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت ک ...

ممنونم عزیز دلم انشالله خودتم حاجت رواشی و ب زودی یه نینی تپل مپل بیاد بغلت 😘

راستش نه مشخصات نگرفتن... حتی همین سوالو همسرمم ازم پرسید! یه نفرو از نینی سایت پیدا کردم ک چهارسا ...

پس اگه چندین نفر هستن احتمالا ان روزی که برای iui برین گروه خونی و اینجور چیزا رو میپرسن و متناسب با اون اهدا کننده رو مشخص میکنن .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت برم خاهره مهربونم انشالله به حق بی بی فاطمه زهرا بازم ممنونم ازت قربونت برم عزیزم انشالله حاج ...

فدات شم خواهش میکنم ممنونم ازاین همه دعاهای خوب تو وبقیه دوستان. ندیده دوستون دارم🥰❤️‍🔥😍

2810