2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043758 بازدید | 684336 پست
اینقد پهلو ب پهلو میشم ک نگو.هر ۵ دیقه یبار.. من اخرین سونوم قبل از ۳۰ هفته بود یعنی اگه چیزی بود م ...

نه من برای وزنش رفتم گفت بندناف هست در کل سونوی جدا نداره  همونجا دیده میشع

عزیزم من دیدم چهار دور گردن بچه هست و طبیعی هم زایمان می‌کنه و هیچ مشکلی پیش نمیاد خدا داده خودشم نگ ...

درسته هر چی خدا بخواد و اراده ی اون  باشه  همون میشه 

الهی که خواست خدا با آرزوهای ما  یکی باشه 

الهی آمین  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  امیدوارم خوب باشید  من نیاز به راهنمایی دارم، دوست دارم نظرات مختلف رو بشنو ...

سلام..عزیزم خودت میدونی که کنترل کردن دیابت چقدر سخته و این سختی تو بارداری  واقعا مصیبته...یعنی اگر بالا باشه برنج و نونی که میخوری باید بشماری و مسمومیت بارداری امکان داره ..از نزدیکان ما بچه از پرورشگاه گرفتن الحمدلله زندگی خوبی در کنار اونا دارن‌.فقط زودتر اقدام کن ک بچه ی کوچیکتر بهتون بدن..انشالله که دکتر اجازه انتقال بده  اما زمان رو از دست نده شما ثبت نام فرزند پذیری رو بکن در کنارش تلاش برا انتقال هم 

سلام دوستان  امیدوارم خوب باشید  من نیاز به راهنمایی دارم، دوست دارم نظرات مختلف رو بشنو ...

عزیزم این موضوعی که میخوام بگم تبلیغ نیست

و اطلاعات چندانی ازش ندارم اگه تهران هستید خودتون تحقیقات لازم رو انجام بدین♥️

یه پرستار هست ، تو بیمارستان کسری تهران 

نوزاد بهتون میده بخاطر نوزاد ۱۰۰ ت و بابت شناسنامه ۴۵ ت

اگه دوست داشتین بگین شماره بزارم براتون

من فقط باهاش تماس گرفتم ، بنظر نمیاد کلاه برداری باشه..

امکان بازدید حضوری هم هست 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اینجا باید رحم باشه فاطمه جان ،تخمدان بالاتره  سرخود دارو مصرف نکن یه وقت تنظیم همه چی رو به ه ...

عشقم مطمئن شدم باردار نیستم

البته این ماه اقدام درست حسابی نداشتم 

و تخمک گذاری هم تاریخش جابه جا شده بود 

بیبی چک امروزم منفی بود،

ن خب من شنیدم وقتی دیواره رحم ریزش میکنه ضخامت میاد پایین ، الان حس سنگینی دارم مثل وقتی که پروژسترون میزنی

مشکلم عجول بودنمه ،،

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

درسته هر چی خدا بخواد و اراده ی اون  باشه  همون میشه  الهی که خواست خدا با آرزوهای م ...

انشالله عزیزدلم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
یه بیبی بزن، شاید بارداریه، قرص های خواب و زیاد نخور شاید خابت،خوب شده بارداری    

ن عزیزم اگ نخورم تا صبح بیدارم🥲

ملاتونین میخورم ، دکتر ناباروری بهم داده بود

منفی بود امروز زدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۳۰ هفته رفتی سونو وزن بچه چقد بود؟؟ من فردا میرم دکتر برام سونوی آخرو بنویسه

من ۲۸هفتع و ۳روز وزنش ۱۳۶۰بود 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم این دردا طبیعیه خیلی به بدنت زوم نکن وسواس گونه بهش توجه نکن چون نمی دونم چه جوریه که هرچی به ...

ممنون قشنگم از فردا چرب میکنم 😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا من بیحالم  و مدام قندم میفته 🥲 هم فشارم پایینه هم قندم

منم داغونم یعنی دو قدم میرم مثل خرس نفس نفس میزنم یعنی توان ندارم طرفم بشورم به خدا همش بیحالم دوس دارم فقط دراز بکشم جلو کولر

2810