2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043709 بازدید | 684336 پست
به نظرم بهترین تصمیم رو گرفتی،خدا پشت و پناهت باشه عزیزم، منم خودمو میسپارم به خدا،باید پیش رفت تا ب ...

خیره ایشالا عزیزم‌ به چیزای خوب فکر کن🥰

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

نه دیگه نرفتم پیشش هرچند هنوزم پریود نشدم. ولی قطعا باهاش ادامه نمی دم. دیگه پام نمی کشه برم توی ا ...

سلام ببخشید شما ازمایش ایمنی هم دادید؟ تمیمی بدون ازمایش برا انتقال سرم تحویز میکنه؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانممممممممم انشاءالله خداحفظشون کنه. آتی جان برات قرآن بازکردم عزیزم توقرانم گفته ایمان بخدا داش ...

الهی فداتبشم خدا به بهترین نحو دلتو شاد کنه

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سلام ببخشید شما ازمایش ایمنی هم دادید؟ تمیمی بدون ازمایش برا انتقال سرم تحویز میکنه؟  

من بعد سقطم آزمایش دادم. یه سری داروی سرکوب کننده سیستم ایمنی بهم دادن، آزمایشو بردمش پیش نقشینه اصلا نگاش نکرد! دستیارش بهم گفت دکتر به آیت چیزا اعتقادی نداره‌

منم اشتباه کردم و پی گیری نکردم با دکتر ایمنی ام. هی رفتم انتقال و منفی شد.

تمیمی به دوستم بدون آزمایش سرم داد. چون انتقال پنجم بود و قبلا افت بتا داشت.

اون توی زمینه تخمک اهدایی و رحم اجاره هم کار می کنه . 

اینطور که من شنیدم دلیل منفی شدنو بررسی می کنه. حالا باید برم از نزدیک ببینم چطوره و از مراجعینش هم بپرسم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام😭😭😭من منفی شدم بچها... فقط خدامیدونه تو دل من وشوهرم چی میگذره... برای همتون روزهای خوش ارزوم ...

الهی من فداتبشم🥹 من بعدسقط اصلا دلم نمی خاست بازم پیگیری کنم و... ولی تا امید هست باید ادامه داد انشالله پریود دومت بازم اقدام میکنی گریه هاتو بکن که دلت سبکشه و زودی سرپاشی🥺🫂🫂🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

هپی خودمونی🥹؟؟؟؟

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اول که ایشالا مثبت میشی عزیزم‌ به این چیزا فکر نکن. چون ای یو ای هم مثبت شدی حالا درسته متاسفانه خار ...

عزیزم دکتر ادینه رو میشناسی

خیلی دکتر خوب و دلسوزی هست 

اگر خواستی تحقیق کن در موردش خیلی مریضا ازش راضی آن از جاهای مختلف میرن پیشش

من بعد سقطم آزمایش دادم. یه سری داروی سرکوب کننده سیستم ایمنی بهم دادن، آزمایشو بردمش پیش نقشینه اصل ...

منم بیمار دکتر تهرانی ام دکتر منم ب ایمنی اعتقادنداره البته بعد دوسه تا انتقال منفی میفرسته پیش دکتر شاکریان اما خراش و لیزر و پی ارپی و چسب جنین و خودش انجام میده اما من دیگه ازش سرد شدم 

عزیزم وقتی بار اولت بوده چرا شوهرت میگه دیگه نه؟!با توجه به اینکه میگی جنین داری

شوهرم خیلی خرج کرد برام ولی نکرفت... نمیدونم چرا... ولی روحیم داغونه

آنقدر زیر درخت صبرمینشینم ک روزیه مرا بدهد♥️خدایا امیدمو ناامید نکن♥️🙏
الهی من فداتبشم🥹 من بعدسقط اصلا دلم نمی خاست بازم پیگیری کنم و... ولی تا امید هست باید ادامه داد ان ...

ممنون ازت بهار. ازساعت دوازده تاهمین الان گریه میکنم. تمومی نداره اشکام... 

ممنون ازت بهار. ازساعت دوازده تاهمین الان گریه میکنم. تمومی نداره اشکام... 

بخدا درکت میکنم عزیزم بازم توکل کن به این فکر کن اگه مثبت میشد و چند ماه ادامه داشت خدایی نکرده اتفاقی میفتاد اونموقع خیلی برات سختتربود. تو بار اولت بوده  ناراحتی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخدا درکت میکنم عزیزم بازم توکل کن به این فکر کن اگه مثبت میشد و چند ماه ادامه داشت خدایی نکرده اتفا ...

سنم بالاست رفتم تو۳۸

نمیدونم خداتوپیشونیم چی نوشته... ایشالاکه صبروتوان بده بهم

برا منم همین طور. پس اینکه نمونه مشکلی نداشته میشه نتیجه گرفت ک مثلا تاکسوپلاسما و... انگل ها نبوده؟ ...

واقعا نمیدونم، مگه میشه تو خون مشخص نباشه؟

خوب اگر ضرری نداره بهرحال براش دارو بدن

ولی من شنیدم توکسو پلاسما فقط تو خون دیده میشه نه تو رحم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
2810