2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
عزیزم روز چند؟ فعلا شما یک قدم از من جلو تری 🥹😍🐣 ناامید چرا  ، من همیشه آزمایش میدم بتا ۲ ...

من هر ۶ ماه یه بار ضخامتم جواب میده برای انتقال،دیگه خستم از همه چی،روز ده بودم

خیلی سعی میکنم درست تک کنم ولی اصلا برام اسامی بعضی از دوستان بالا نمیاد نمیدونم مشکل از کاربری منه یا سایته

مثلا نیکاد که میزنم یه شخص دیگه میاد

بهار جونم ک تک میکنم یه شخص دیگه میاد

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنین چند روزه بود؟

نمیخوام الکی امیدواری بدم ولی آدمی با امید زندس

یه عزیزی بود روز ۱۴ بتاش ۲۰ بود جنینش هم دختر بود 

اسمشو یادم رفته 🙈 

شماهم ناامید نشو عزیزم ۲۰ برای ivf عدد کمی نیست

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

جنین چند روزه بود؟ نمیخوام الکی امیدواری بدم ولی آدمی با امید زندس یه عزیزی بود روز ۱۴ بتاش ۲۰ بود ...

جنینم س روزه بوده،من واقعا نمیخوام الکی امیدوار باشم ،اخه من هاش سی جی هم زدم و اینه ،فقط امیدم ب دعاهای شما دوستانه 

بچها من امشب ک شب جهاردهم انتقالمه ازساعت شش بعدازظهر دوتا ساق دستام تیرمیکشن بدجورگاهی اوقاتم ساق پاهام. ازچیه بنظرتون

آنقدر زیر درخت صبرمینشینم ک روزیه مرا بدهد♥️خدایا امیدمو ناامید نکن♥️🙏
˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️ چله_زیارت_عاشورا#   برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت ک ...

سلام عزیزم

ممنونم که دعامون میکنی ان شا الله ازت قبول باشه و به واسطه اقا امام حسین همه حاجات دلت براورده بشه❤️🤩

ببخشید دیروز که نوبتم بود و برام زیارت عاشورا خوندی فرصت نشد ازت تشکر کنم یه کم دیر شد🌹

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خدا از دهنت بشنوه،ان شا الله خدا به دعای شما گوش کنه انتظار منم تموم بشه،اره اثر کرد واسم بعد ۶ ماه ...

انشاءالله مامانی عزیزم غصه نخور5تاپایینه بتات شایدتست این آزمایشگاه اینطوریه دفه بعدم همینجا ازبده انشاءالله چن برابرشده ب نظرمن مثبتی حالادیرلانه گزینی کردن تنبلا  

ممنون عزیزم ،برام دعا کن عزیزم خیلی محتاج دعاهاتون هستم 

اگه قابل باشم حتما عزیزم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
روز ده بودم آلا،ولی ببین سه روز پیش هاش سی جی زدم ،باید بتا بالاتر میبود حتی کاذب🥺

قربونت برم ناامید نشو.  روز ده خب برا آزمایش خیلی زوده. من وقتی منفی میشدم بتام ۱ یا زیر ۱ میشد. توکل ب خدا ان شالله ۱۴ام خوش خبر بیای. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

ضخامت چند شده بود بالاخره 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810