2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست
بچه ها تاثیر هاش سی جی (یه دوز)چقدر تو بدن میمونه ؟؟ اگه تجربه ای دارین تو رو خدا جوابمو میدین  ...

نهایتا تا ۵ روز میمونه ..ان شاالله هاله شما ،هاله بارداری باشه 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالاخداروشکروضعیتت رحم وبدنت خوب بوده این مقدار داروداده یکی اگ داروهاش زیاده بخاطرمشکلات زیادش ع ...

والا چی بگم 

خدا کنه همین باشه آخه انتقال قبلیم هم آمپول داده بود هم شیاف هم هپارین ولی این سری نداده

جدی میگی؟ چکار کنم پس؟تا شنبه صبر کنم یا بخورم از فردا متفورمین رو شما خودت هم فکر کنم پردنیزلون م ...

آره عزیزم من بخاطرکورتون قندم رف بالادیگ روماتیسم دارم کورتون میخورم. ولی خداروشکر واسه تومدت موقت میخوری قطع میکنی آره بنطرم داروی قندت بخور ی روزم ی روزه نزار قندت بره بعدشنبه برودکترقندتوبگیره دوزدقیق تجویزکنه

آره عزیزم من بخاطرکورتون قندم رف بالادیگ روماتیسم دارم کورتون میخورم. ولی خداروشکر واسه تومدت موقت م ...

مرسی عزیزم از راهنماییت خدا خیرت بده از سردرگمی نجاتم دادی

ان شاالله شما هم ی گشایشی بشه برات زود زود باردار بشی

2810