2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043740 بازدید | 684336 پست

بچه ها من بعد انتقال منفیم کلا چند وقت لووتیروکسین و کابرگولین رو هم سر خود قطع کرده بودم😅 حالا ب نظرتون ی ماه مثل روال قبل مصرف کنم ب حالت نرمال بر میگرده یا باید باز کنترل کنم و بیشتر از ی ماه بخورم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من بعد انتقال منفیم کلا چند وقت لووتیروکسین و کابرگولین رو هم سر خود قطع کرده بودم😅 حالا ب ن ...

چرا اینقدر دست تو کار دکترت میبری 🤣🤣کابر گولین منم داشتم ولی یادم نیس کدوم مرحله خوردم‌ هیچی رو از خودت کم و زیاد نکن 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
انشالله بارداری، چون اونبار هم دوتاش مثبت شده انشالله اینبار هم مثبتی  علائم خیلی میتونه متفاو ...

ممنون فداتشم❤️

منم نمیدونم چمه یهو از ته دل میحندم میگم نکنه اتفاقی بیفته😂بقول شما اگه مثبته جابجاشه

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

چند هفته آمپول پروژسترون رو قطع کرده بود دکتر؟ شیاف رو چند هفته قطع کردین؟

اصلا یادم نیست دکتر خودم نبود یکی دیگه جاش بود گفت دیگه بارداریت طبیعیه قطع کن کم کم...   شیافم همون هفته ها اول با دیدنش بوش حالم دگرگون میشد🥹 چشامو میبستم و میزاشتم بازمعذرت حالت تهوع شدید بهم دست میداد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

انشاالله که سفت چسبیدن به دلت🤲😍

ممنون خانمی🥹❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا اینقدر دست تو کار دکترت میبری 🤣🤣کابر گولین منم داشتم ولی یادم نیس کدوم مرحله خوردم‌ هیچی رو از ...

آخه می‌دونی خیییلی وقت بود دارو می‌خوردم پشت هم و واقعا دیگه خسته شده بودم اون چند وقتم قصد انتقال و... نداشتم. کل داروهامو قطع کردم ک ی نفسی بکشم😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان  من هفته آینده انتقال دارم دکترم بهم قرص استرادیول واژینال و شیاف پروژسترون داده ، ...

سلام عزیزم انشالله نتیجه مثبت بگیری ب نظر من با فاصله بزار با هم نزارشون .این تهوع و سردرد گرفتگیای زیر دل از عوارض داروهاست نگران نباش.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
بچه ها من بعد انتقال منفیم کلا چند وقت لووتیروکسین و کابرگولین رو هم سر خود قطع کرده بودم😅 حالا ب ن ...

فاطمه جان گابرگولین برای چی میخوردی ،اگه پرولاکتینت همیشه بالاست خودت شروع کن هفته ای نصف قرص با دوز ۲۵ بخور به مدت یک ماه نه بیشتر میاره پایین 

البته اگه همیشه بالا بوده اینکارو بکن بعدم‌ همون مقدار رو دو هفته در میان بخور 

البته قبل و بعد خوردن قرص آزمایش بدی هم بد نیست دیگه مطمئن میشی که باید مصرف کنی یا نه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اینجا کسی سوال افراد تازه وارد رو جواب نمیده ،قبلا تاپیک بهتری بود به افراد تازه وارد هم بها  م ...

نه گلم ربطی به تازه وارد بودن نداره ،من خودم پستت رو دیدم اطلاعی نداشتم ،اگه کسی تجربه ای داشته باشه حتما جواب میده♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان الان دیدم روی جعبه استروفم نوشته توی یخچال نذارین، من چند ماهه تو یخچال گذاشتم دیگه نبای ...

از داروخانه بپرس عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810