2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043740 بازدید | 684336 پست
فکر کنم طبیعی و به خاطر هورمون ها باشه. فقط ریلکس باش . من الان طوری ام که هر لحظه انگار میخوام پری ...

هرچی بیشتر مهمونی و دورهمی میرم حالم بدتر میشه،کسی حرفی بهم نمیزنه ولی حس خیلی بدی دارم بین اون همه مادر و‌بچه! تا وقتی پروژسترون میزنیم پریود نمیشیم؟

آره دقیقا همینطورم، حال روحیمم خیلی بده،هرچی سعی میکنم بخاطر شوهرم حداقل یکم امید داشته باشم نمیتونم ...

عزمزم به خودت مسلط باش. چه کاریه آخه. تازه انتقال اولته. خداروشکر جنین باکیفیت برات تشکیل شده دکترم همیشه میگه جنین فریز برای انتقال خیلی بهتره. اتفاقا الان که بار اوله دارو می گیری و توی سیکلی بدنت بیشتر می پذیره. 

اینو مطمئن باش هیچ چیز مثل استرس کارو خراب نمی کنه.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچی بیشتر مهمونی و دورهمی میرم حالم بدتر میشه،کسی حرفی بهم نمیزنه ولی حس خیلی بدی دارم بین اون همه ...

می فهمم حالتو ولی چاره ایی نیس باید قوی باشی.

پروژسترون و استرادیول  نمی‌ذارن پریود شی.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام،بچه ها شما تا حالا سیکل نچرالتون همراه با استرادیول بوده؟؟

برا من اولش نبود ولی چون ضخامت بالا نرفت ، استرادیول کم هم شروع کرد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستای اصفهانی کسی مرکز ناباروری شهرک سلامت میره؟. کدوم دکتر برا انتقال خوبه با کلانتر و اول ...

سلام منم میرم دکترفتوحی وشجاعیان هنوزبه انتقال نرسیدم ولی هردوروخیلی تعریف میکنند

میشه درخواستمو قبول کنی ؟

حتما عزیزم. درخواست نیومده برام فعلا.

سلام بچه ها..من فردا میرم تو هفت ماه.. امروز سونو دادم.همینجوری گفتم دهانه رحممو بررسی کن.. دیدم گ ...

سلام ماهور جان حالت چطوره بهتری

دوباره رفتی سونو چی گفتن؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

روز ۷ انتقالم از دیروز دل درد و کمر درد شدید داشتم چون شیاف اندومترین بجا امپول پروژسترون میزنم الان فکر کردم شیاف اب شده از جام بلند شدم اول خون صورتی بود

بعد شروع شد خون قرمز بچکه ازم چه غلطی بکنم

نشاسته خوردم یه شیاف دیگم گذاشتن و دراز کشیدم 

به نظرتون چیه ؟؟؟

2810