2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
جون دلم قربونت برم نفس🤗🤗😍😍🙏🙏 مرسی مرسی مرسی🥺🥺😘😘🌹🌹 برای تو هم همینطور عشقم فقط نا امید ...

قربونت برم من عزیزکم 🥹🫀

از ته قلبم برات خوشحالم مامان دلبر

انشالله بارداری سالمی داشته باشی و زایمان راحتی رو تجربه کنی

تک تک این روزها تا پایان ۹ ماهگیت انشالله به بهترین نحو پیش بره و برات خاطرات شیرینی رو به جای بگذاره😍🌻

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خیلی خوش اومدی😍 مرسی ممنون زنده باشی🌹 بار پنجمم بود یه بار سقط داشتم این بار برام سر ...

عزيزم منم به زودی برای انتقال چهارم میرم یه سقطم داشتم اتفاقا، فقط میشه بگی چندتاسرم در مجموع زدی؟ قبل و بعد انتقال؟ چون من جدا باید برم پیش دکتر ایمنی و خودم درخواست تجویزشو بدم، دکتر زنانی که برام انتقال میده اعتقادی به سرم نداره...🙄برای همین اصلا نمیدونم باید چیکار کنم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

قربونت برم من عزیزکم 🥹🫀 از ته قلبم برات خوشحالم مامان دلبر انشالله بارداری سالمی داشته باشی و زا ...

مرسی عزیزدلم انشاءلله هر چی خدا برام صلاح بدونه همون میشه منم توکلم فقط به خداست🤲

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
عزيزم منم به زودی برای انتقال چهارم میرم یه سقطم داشتم اتفاقا، فقط میشه بگی چندتاسرم در مجموع زدی؟ ق ...

انشاءلله که این سری نتیجه بگیری🤲

نه فعلا یه بار زدم قبل انتقال ۳ تا بودن

پیش دکترم نرفتم شاید هنوزم برام تجویز کنه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ماشاالله ماشااللع بش بگین ماشاالله.. صد قل هو االله بشین ماشاالله😄😄

سلام عزیزم خوبی ماهورجان شما تو این تایم انتقالتون خونریزی هم داشتین؟ 

منم خوزستانم از دیشب هوا سرد شده الوچه جان. ما کولر رو خاموش کردیم از دیشب. منکه تو بارداریم همش از ...

دوستای عزیزم♥️ میشه بگید  کدوم بیمارستانها و باکدوم دکترها منفی شدید و کجا مثبت شدید چون من جنین اهدایی هم باید بگیرم  هزینه‌هاش برامون خیلی سنگین میشه تا حداقل  جای خوبی برم  

@تورک_آنا‍ 

@نازیلاوآریا‍ 

@سپیده74‍ 

@morbarid‍ 

انشاءلله که این سری نتیجه بگیری🤲 نه فعلا یه بار زدم قبل انتقال ۳ تا بودن پیش دکترم نرفتم شاید هنو ...

ایشالا عزیزم فکر کنم ماهی یکی تا هفته ۱۶باید بزنی.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام عزیزم گفتی قرص نخوردی؟من نخوردم، حالا همش میترسم وقتی برم سونو کیست داشته باشم چون اندومتریوز هم داشتم قبلا،الان یه هفته از پریودیم گذشته،شروع کنم بخورم به نظرت برای کیست احتمالی؟ کیست برای انتقال مهمه؟

سلام عزیزم خوبی ماهورجان شما تو این تایم انتقالتون خونریزی هم داشتین؟ 

سلام گلم..نمیدونم هفته ۸ بود یا ۹..خون دیده بودم.زنگ زده بودم مطب گفتن امپولای پروژسترون دوتا کن.

انوکسا قطع

و شیاف پروژسترون هم هر ۱۲ ساعت یکی...

دیگه خون تبدیل ب لک شده بود.تا چندروز لک داشتم.قطع میشد دوباره لک میگرفتم.فک کنم تا دوهفته اینجور بودم..

روش تحویز دکترها متفاوته..مثلا ماها هر چندتا قبل  انتقال با هم زدیم.تا چندماه همیطوره..مثلا من ۴ تا قبل انتقال زدم تا ۴ ماه همیطو.هر سری ۴ تا باهم

قربونت 🌺 هنوز دکتر نرفتم ببینم قرار بزنم یا نه

2810